GdzieTaIrlandia Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 I moje oko..do wrzesnia.. 1. Ja-KSIEZYC- nie pokazuje swojej twarzy,ukrywam siebie. 2. Moja dusza - 3 buław- Wiele marzeń ,brak konkretnych decyzji.. 3. Co jest moim głównym pragnieniem?-7 mieczy- nie dać się oszukać i przechytrzyć , uciekać od problemów-trzymać sie z dala i spokojnie zyć. 4. Co mi sprawia największy problem ? 4 denarów-trzymanie się kurczowo starych obranych schematów w zyciu. 5. Co mi najbardziej szkodzi?- 10 denarów, Paż buław- chyba obawiam sie o swoje decyzje bo muszę myśleć o tym by mój dom z córką na tym nie ucierpiały przez co daje mi to mniejsze pole do popisu.. 6. 6.Co mi daje największą radość? 9 mieczy- Boże nie wiem-cierpienie? chyba nic nie daje mi ostatnio radości może to karty chciały pokazać albo..samotność,ciszę nocną w domu.. 7. Co mnie najbardziej smuci? - As denarów, 8 buławnie wiem czego sie pochwycić,jakby milion rzeczy w okół mnie,ale ja nie mogę sie ruszać ze strachu.. bo boje się patrz punk 4. 8. W jaki sposób myślę? -Mag- staram się planować,godzić różne rzeczy z soba nawzajem. 9. W jaki sposób działam? GWIAZDA- w moich działania szukam chocby maleńkich szans ,ale jest w nim duzo niewiary w samą siebie. 10. W jaki sposób kocham? Rycerz Mieczy- Kocham chaotycznie? czasem i w złości..nie panuje chyba nad emocjonami? 11. W jaki sposób się uczę? ŚMIERC<As kielichó<6 mieczy< 5 mieczy- Tu tyle kart bo ciagle jakieś bramy wyskakiwały? Tutaj chyba karty pokazują,że cięzko mi się pogodzić z końcem i porażką..? 12. W jaki sposób pracuję? 3 mieczy- no tak pracuje z igłami,ale jest też przemeczenie również..i nie wiara..nie wiem jak ogarnąc tą karte..bo duzo pracuje.. 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? - Król Mieczy- nie wiem jak ogarnac karte..? 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? -6 denarów- jeszcze jako takiego wielkiego sukcesu nie osiągnełam.. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? KAPŁAN- chyba wartości rodzinne i tego jak wygląda wszystko a jak w moim mniemaniu pragnełabym aby wyglądało. 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Król Denarów- Potrafię zaplanować wiele rzeczy i ogarnąć sie do nich. Być obowiązkowa. 17. Jakie jest moje powołanie? -Królowa Mieczy-powinnam odcinać od siebie negatywne emocji i złych ludzi,wiecej asertywnosci 18. Jakie są moje ideały? Moc- Lubie gdy się coś dzieje w okół mnie,lubię działać. 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? Król Buław- Być na stałym stanowisku. 20. Jakie jest moje przeznaczenie? 9 buław, 5 kielichów- no fajne te przeznaczenie-- chyba zwalczać swoja depresje..? wyjsc z tego marazmu psychiki..? 21. Dokąd podążam? Paż Denarów, CESARZ... - no właśnie dokąd? Zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) I moje oko..do wrzesnia.. 1. Ja-KSIEZYC- skrywasz uczucia, nie pokazujesz ich na zewnatrz, ale tez jestes pelna obaw i leków- co dalej 2. Moja dusza - 3 buław- szukanie nowych lądów, nowych mpozliwośc 3. Co jest moim głównym pragnieniem?-7 mieczy- nie musiec kombinowac, jak sie wyplatac, nie dac sie oszukac 4. Co mi sprawia największy problem ? 4 denarów-skupienie na jednej rzeczy 5. Co mi najbardziej szkodzi?- 10 denarów, Paż buław- brak zmiany lokalizacji, siedzenie na tym samym terenie 6. 6.Co mi daje największą radość? 9 mieczy- gdy mozesz z kims porozmawiac wieczorami/nocami, pomyslec/przemysleć 7. Co mnie najbardziej smuci? - As denarów, 8 buław - napływ nowych okazji, z których nie możesz skorzystać, bo tak jak szybko sie pojawiaja tak szybko znikają 8. W jaki sposób myślę? -Mag- szukasz nowatorskiech rozwiązań- wyjscia z sytuacji 9. W jaki sposób działam? GWIAZDA-tak aby z tego co zasiane mozna było zebrac plon 10. W jaki sposób kocham? Rycerz Mieczy- gwałtownie, burzliwie, nie wiem czy przypadkiem czasami zbyt szybko sie nie zniechęcasz, nie czujesz rozgoryczenia 11. W jaki sposób się uczę? ŚMIERC<As kielichó<6 mieczy< 5 mieczy- chyba uczysz sie na błędach, gdy konieczne jest zamknięcie rozdziału i podążanie dalej z nowym bagazem doswiadczen- nie zawsze miłych 12. W jaki sposób pracuję? 3 mieczy- hm... pracujesz sama - na zasadzie- nikt ci w tym nie pomaga (nie zrobi tego za ciebie) 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? - Król Mieczy- stanowczych wskzówek, analityczne myslenie 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? -6 denarów- jeszcze jako takiego wielkiego sukcesu nie osiągnełam.. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? KAPŁAN- ssztywne trzymanie się zasad, 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Król Denarów- konsekwencja 17. Jakie jest moje powołanie? -Królowa Mieczy-emocje trzymanc bardziej na uwięzi-bardziej myslec i kalkulować 18. Jakie są moje ideały? Moc- lubisz ludzi silnych psychicznie, takich, którym wg ciebie łatwo przychodzi rozwiazywanie problemów 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? Król Buław- działac wg własnego uznania (ale w zgodzie z obowiazujacymi zasadami) 20. Jakie jest moje przeznaczenie? 9 buław, 5 kielichów- pomimo wszystko isc do przodu, czerpac z doswiadczenia i nie popełniac tych samych błędów 21. Dokąd podążam? Paż Denarów, CESARZ... -do zbudowania czegoś trwałego, stabilnego, tylko nie płacz wciąż nad rozlanym mlekiem- łap okazje i nie bój się Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez gość5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi