Noorka Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Wiele lat temu, kiedy byłam jeszcze nastolatką miałam sny, które pamiętam do dziś. Byłabym ciekawa ich interpretacji. Śniłam klasę szkolną, gabinet biologiczny i słoik ze żmiją w formalinie która przyniosła nauczycielka. W pewnym momencie jestem przy słoiku i odkręcam go. Żmija ożywa i zaczyna mnie gonić. Żmija gryzie mnie w nogę, po czym przez chwilę nie widzę niczego, z wyjątkiem bulgoczącego, czerwonego morza krwi. Próbuję uciec wspinając się na stoliki szkolne, skacząc z jednego na drugi, żmija próbuje wspiąć się za mną, ja próbuję kopać ją w głowę, by mnie nie dosięgła. W końcu zeskakuję i żmija gryzie mnie po raz drugi. I znów to samo czerwone morze krwi. Może teraz po latach znaczenie tego snu nie jest istotne, ale jestem po prostu ciekawa. Sen był bardzo wyrazisty. Cytuj
sikorka11 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Może sen był wtedy zapowiedzią niemiłych wydarzeń w twoim życiu, czegoś nieprzyjemnego, coś związanego z jakąś fałszywą osobą. Po tym wydarzeniu może dużo rzeczy zrozumiałaś. Cytuj
Noorka Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 Być może. Nie pamiętam rzecz jasna dokładnie spraw z tak odległej przeszłości. Zastanawia mnie jednak ta dwukrotna wizja bulgoczącej krwi. To mnie w tym śnie najbardziej uderzyło. Co symbolizuje krew w snach? Cytuj
OazaSpokoju Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Noorka, to wszystko zależy od momentu, niekoniecznie znaczy to samo na różnych etapach rozwoju. To tak jak wizyta u lekarza i opisywanie objawów zeszłorocznej grypy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi