Jasminex Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Zrobiłam krzyż celtycki dla Mamy. Bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. 1. Sygnifikator- Kochankowie- Mama stoi przed jakimś wyborem, nie może się zdecydować, waha się. Być może chodzi o to, że Mamę czeka operacja i stoi przed wyborem Lekarza. 2. Karta Krzyżująca- 10 Mieczy- załamanie, pesymizm 3. Atmosfera i sytuacja - Królowa Mieczy- Mama czuje się samotna, doświadczona życiowo kobieta, mająca wysokie wymagania, 4. Podłoże spraw- 7 Monet- Mama ma do wyboru jakieś dwie opcje i nie wiek, którą wybrać?? 5. Wpływy z przeszłości- 10 Monet- rodzina?? 6. Nadchodzące wpływy- 10 buław- depresja, przytłoczenie zbyt wieloma sprawami. 7. Pozycja obecna- Rycerz Buław- ktoś dominuje nad zyciem Mamy?? 8. Ocena Innych- Rydwan- Mama jest z kimś w konflikcie 9. Nadzieje i Obawy- Gieremek Mieczy- Mama boi się złośliwych ludzi, plotek 10. Efekt Końcowy- Umiarkowanie- Okres spokoju, harmonii, stabilizacji, wszystko ułoży się pomyślnie. Pozdrawiam Jasmina Cytuj
KatiJo Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Coś tak po Twoich wypowiedziach wynika, jakbyś błądziła we mgle - czyli mama nie wie, że wróżba na nią stawiana... Cytuj
Jasminex Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 Mama wie, stawiałam Tarota przy Mamie, ale nie wiem jak mam te karty interpretować. Dużo kart mi do Mamy w ogóle nie pasuje.... stąd te znaki zapytania Cytuj
KatiJo Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 A ten celt tak ogólnie, czy na jakąś kwestię? Cytuj
Jasminex Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 Był robiony ogólnie... na podstawie pytań... mam problem z tą interpretacją Cytuj
iridos Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 żeby dało sie coś z kart wyciągnąć to by trzeba było na konkretne pytanie bądź dziedzinę ogólny celt może mówić o rzeczach ważnych jak i o drobiazgach rozproszenie energii niepotrzebne ogolnie to będzie gdybanie a nie o to chyba mamie chodzi Cytuj
Jasminex Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Napisano 3 Kwietnia 2013 Mama chciala dowiedziec sie ogolnie co ja czeka w najblizszej przyszlosci, nie chciala na konkreta sprawe, wie w takiej sytuacji jaki rozklad sie stawia? Celt ogolny kiedy stosowac? Cytuj
iridos Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 nie stosuje celtow ogólnych tarot kocha precyzyjne pytania wtedy gada do rzeczy Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Mama chciala dowiedziec sie ogolnie co ja czeka w najblizszej przyszlosci, nie chciala na konkreta sprawe, wie w takiej sytuacji jaki rozklad sie stawia? Celt ogolny kiedy stosowac? Celta najlepiej stosować z pytaniem... np. Jak potoczy się moje życie uczuciowe w ciągu roku? albo Jak będzie prezentować się moje życie zawodowe w ciągu x czasu? W rozkładzie celtyckim ważne jest by wyznaczyć sferę, jaka nas interesuje. Do rozkładów ogólnych dobre są złożone: np. ten: http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/47450-rozklad-co-mnie-czeka.html albo te: http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/43360-rozklady-dzienne-miesieczne-roczne.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi