beatrycze18 Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Czy oferta pracy nad która się zastanawiam[czy ją przyjąć?]da mi zadowolenie, satysfakcję finansową? 7 kielichów, 4 buław, 6 denarów 7 kielichów-to może moje nierealne wyobrażenia na temat tej pracy , sama nie wiem co robić, czy ja podjąc.Mam mieszane uczucia.Nie widzę tu dobrych kart. Cytuj
KatiJo Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Jak to nie? Same dobre:) W tych 7 kielichach to ja raczej widziałabym Twoje wahania, jakbyś była do tej pracy uprzedzona, albo bała się wyjść ze swej strefy komfortu. Zastanów się czy to głos intuicji, czy raczej szukanie wymówek. 4 buławy to realizacja celu, budowanie swojego miejsca. A 6 denarów - powodzenie finansowe. Cytuj
ONYXT Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 7 kielichów, 4 buław, 6 denarów Tak, 4 buławy to spełnienie w działaniu - połączenie odmiennych aspektów w kompletną, zrównoważoną całość. Niczego Ci nie będzie brakowało, i niczego zbywało. 6 denarów to stabilizacja finansowa - co prawda nie w szalonym bogactwie i obfitości, ale na to, czego potrzeba, pieniędzy nie zabraknie. W tych dwóch kartach widać więc zarówno satysfakcję osobistą, jak i zadowolenie finansowe. Jedynie w 7 kielichach widać dyskomfort, wyrzeczenia i kompromisy, którymi okupisz tę satysfakcję. No, ale nie ma nic za darmo. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Jw... poza tym podsum HB calego rozkladu to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag... Podejdz do sprawy bardziej na luzie, z radoscia i korzystaj z okazji, bo to moze byc Twoja szansa... Powodzenia. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Czy oferta pracy nad która się zastanawiam[czy ją przyjąć?]da mi zadowolenie, satysfakcję finansową? 7 kielichów, 4 buław, 6 denarów -> Diabeł Dużo rozważasz i zastanawiasz się, jesteś przezorna, ale też pragniesz podjąć dobra decyzje. Nie należysz do osób, które są w gorącej wodzie kąpane ) Karty bardzo dobre, warto realizować swoje marzenia i też czasem pokierować się własnymi przeczuciami odnośnie firmy, można zasięgnąć informacji (opinii) kogoś postronnego kto zna firmę jesli jest możliwość, a budzi coś Twe wątpliwości. Same karty pokazują i doradzają by się otworzyć na szanse i przyjąć propozycje bo może dać korzyści. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Marzy Ci się coś innego, lepszego, ale to nie są chyba do końca realne oczekiwania. Wydaje mi się, że ta praca będzie dla ciebie fajną szansą i warto z niej skorzystać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi