Skocz do zawartości

Czy tarot pomoze mi w jednej waznej dla mnie sprawie

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytalam kart, czy otrzymam od nich pomoc w jednym problemie (NIE ZWIAZANYM Z MOIM PARTNEREM) a w karach zobaczylam zdrade (moze przez 3 mieczy i Krola bulaw a on jest spod znaku barana). :(

Sprawiedliwosc, Odwrócony Król Buław,Rycerz Denarów, 3 mieczy, 7 denarów / 5 Kapłan

Jesli rozpatrujac to pod wzgledem mojego pytania, tzn Czy karty pomogą mi w osiągnięciu mojego celu, to dwie pierwsze karty, odnosze wrazenie, mowia mi, ze nie pomoga mi, natomiast w tym rycerzu denarow widze okazje do osiagniecia celu w ktorym wlasnie tarot by mi bardzo pomogl. Musze sie uzbroic w cierpliwosc, ale cel jest mozliwy do osiagniecia. W tym Kaplanie widze siebie, ktora zwraca sie o pomoc :)

Co o tym sadzicie?

Napisano

Ja sądzę, że nic nie zrozumiałam.

Ale pytanie moje jest takie - czy ten temat jest możliwy do zweryfikowania?

Napisano (edytowane)

Zapytalas CZY otrzymas pomoc od Tarota?

To juz swiadczy o tym, ze nie za bardzo wiesz, jak funkcjonuje Tarot.

To po pierwsze...

Po drugie... Gdzie w tych kartach w kontekscie powyzszego pytania widzisz ZDRADE? 3 Mieczy?

I jeszcze pytanie, czyli po trzecie: skad mysl o zdradzie, skoro pytanie dotyczylo czegos zupelnie innego?

To takie troche traktowanie Tarota jak glupotki... ewentualnie masz wewnatrz taki chaos, ze trudno Ci sprecyzowac, o co dokladnie Ci chodzi...

Bez obrazy prosze, ale z Twojego wpisu niewiele idzie zrozumiec... z Tarotem rozmawia sie konkretnie... a kazda karte mozna interpretowac bardzo roznie, zaleznie, czego konkretnie dotyczy pytanie...

Edytowane przez SacralNirvana
literowka
Napisano

Nie mialam tego na mysi.. chce wziac udzial w konkursie i pomoc tarotem.. ale chce najpierw wiediec ze karty pomoga mi w tym

Napisano

Nakierowac na to, jak zrobic aby wygrac, albo powiedziec co dokladnie zrobic. Najpierw uznalam ze sie zapytam :)

Napisano

Truskawko - rany boskie...

Karty to nie narzędzie magiczne... Nic dziwnego, że taki galimatias pokazały.

Czy pytasz młotka czy pomoże gwóźdź wbić? Jak się nim dobrze posłużysz to wbijesz po prostu.

Tak jak i konkurs wygrasz, jeśli będziesz najlepsza.

Powiem szczerze, że się załamałam, Ty zupełnie nie rozumiesz czym jest tarot i do czego służy...

• Lubię to! 1
Napisano

Moim skromnym zdaniem, karty mogą Ci podpowiedzieć, wskazać drogę na co powinnaś np, zwrócić większą uwagę, np. podczas tworzenia pracy konkursowej:)

Napisano

Moje pytanie skierowane do kart wynika z faktu szacunku do nich wiec Katijo prosze nie obrazaj mnie i nie przyjmuj postawy mentorki. Kazdy karty poznaje na swoj spodob i w rozny sposob kazdy ich uzywa, jaki jaki jest jemu najwygodniejszy. W moim odczuciu karty moga odmowic pomocy ( chociazby nie podadza numerow totolotka) dlatego uznalalm, ze najpierw zapytam czy moja prosba o pomoc zostanie spelniona. Jaki sens byloby kladzenie kart jesli tarot by nie udzielil odpowiedzi?

Napisano

Kochana - tarot zawsze udziela odpowiedzi na odpowiednio zadane pytania.

Z szacunkiem zaś nie przesadzajmy, to jest narzędzie pracy.

Nie widzę, ani jednej literki, w której miałabym Cię obrazić.

Tak, czy inaczej- wątek nie jest możliwy do zweryfikowania, jak również, w oczach większości - nieodpowiedni.

Dlatego go zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...