Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji - przynależność do pewnej organizacji

verrka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Zadałam pytanie w sprawie mojej przynależności do pewnej "organizacji" i co z tego w przyszłości wyniknie

karta kochankowie+karta diabła+ dwójka monet

2. Sama organizacja ( i jej proces powstawania) jawi się takowo: Pytanie o proces powstawania - kiedy ta organizacja zawrze szyki (będzie scalona)?

karta Siła+ Paź kielichów+ kochankowie

Ogólnie mam dylematy....bo moje życie ostatnio tylko oscyluje wokół spraw organizacji i w sumie czuję się już zmęczona...może to jakieś uzależnienie...zwłaszcza, że pierwszy rozkład mnie zasmucił zwłaszcza karta diabła w połączeniu z kochankami.Czy to aby nie dążenie do tego, aby została wykorzystana w przyszłości przez tą organizację?

Edytowane przez verrka
Gość Daffne
Napisano

jedno pytanie i dwa rozkłady?

jakie jest pytanie odnośnie drugiego rozkładu kart?

nie wiem w sumie co czytać...

Napisano (edytowane)

dopisałam pytanie powyżej ...."pytanie o proces powstawania - kiedy ta organizacja zawrze szyki ( będzie scalona)?"

Edytowane przez verrka
Gość Daffne
Napisano

na drugie pytanie dałabym ramy czasowe.

Czyli np. Jak zrealizuje się oczekiwanie na powstanie organizacji do końca roku (czas wg własnego uznania)? i 3 karty oraz koleje pytanie w zalezności od kart na pytanie wcześniejsze... Jak zrealizuje sie oczekiwanie na scalenie organizacji w ciągu np. roku? i kolejne 3 karty

Napisano

karta kochankowie+karta diabła+ dwójka monet

dwoi się ta przyszłość, dwoi...

w tym rozkładzie widać zmiany, dylematy i Twoje lęki, być może uzależnienie i wykorzystanie, albo tylko lęk przed wykorzystaniem

karta Siła+ Paź kielichów+ kochankowie

... koniec czerwca do końca lipca

Napisano

dziękuję za interp.Mam nadzieję, że to tylko lęk przed wykorzystaniem ........Czas ( teoretycznie tak zakładamy) byc może się to uda zrobić na czerwca.