Skocz do zawartości

Szansa na inną pracę...

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nawiązując do mojego poprzedniego rozkładu-czy podjąć pracę nad która mocno się zastanawiam...]

Zrobiłam jeszcze jeden rozkład, dotyczący pracy.

Czy znajdę lepsza ofertę jesli zrezygnuję z oferty pracy obecnej?

Rycerz buław, sąd ostateczny, sprawiedliwość.

Myślę , że znajdę lepsza ofertę, ale moze w innym miescie-wyjazd.Sad ostateczny, sprawiedliwośc. może dostane, dokładnie to czego szukam?

Prosze o zerkniecie, co, o tym sadzicie?

• Maestro
Napisano

Dostaniesz i to nawet szybko..Musisz tylko się o nią postarać,jak zaczniesz szukać, to Twoje starania zostaną nagrodzone..

Napisano
Dostaniesz i to nawet szybko..Musisz tylko się o nią postarać,jak zaczniesz szukać, to Twoje starania zostaną nagrodzone..

Czy karta sprawiedliwość moze o tym mówic, że zostana moje starania wynagrodzone?

• Maestro
Napisano

Czy karta sprawiedliwość moze o tym mówic, że zostana moje starania wynagrodzone?

Sądzę, że tak:)

• Lubię to! 1
Napisano

Rycerz buław, sąd ostateczny, sprawiedliwość ---> suma IX Eremita; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nic Ci nie obiecuja te karty, jedynie wskazuja, ze rezygnujac z tego, co masz teraz, masz przed soba czas poszukiwan. W Sadzie mozna widziec znalezienie tego miejsca... a Sprawiedliwosc jedynie mowi, ze tyle wysilku, ile wlozysz, takie wyniki bedziesz miala. Czyli - bedziesz aktywnie szukac (Rycerz Bulaw), znajdziesz to, czego szukasz (Sad). Rycerz Bulaw moze tu tez wskazywac, ze odejscie z miejsca pracy moze byc dla Ciebie zrzuceniem mentalnych okowow... czasem to, ze posiada sie juz prace, powoduje stagnacje i z jednej strony jest brak zadowolenia, z drugiej brak motywacji do dzialania i szukania czegos lepszego. Tu jest wskazowka, ze zostawiajac to, co masz dotychczas moglabys bardziej aktywnie zaczac szukac czego lepszego.

Podsumy radza, aby:

- zastanowci sie dokladnie, wziac wszystkie za i przeciw i dopiero wtedy podjac decyzje

- byc w poszukiwaniach uwaznym, aby przez zbytnie pedzenie i chec zmiany nie przegapic czegos istotnego i mogacego byc dla Ciebie wlasnie szansa na spelnienie zawodowe....