Skocz do zawartości

głupiec 8 kielichów król kielichów

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w najbliższym czasie poznam nowego męzczyznę?[ obecnie jestem w nieudanym związku, który chciałabym zakończyć]

głupiec, 8 kielichów, król kielichów

Widzę, że tak jakby nowy poczatek z jakimś starszym męzczyzną, może powrót do jakiejś starej sympatii.

Napisano

A mnie się wydaje, że nie odejdziesz od obecnego partnera i zaczniecie wszystko od początku.

Napisano

0 Glupiec, 8 Kielichow, Krol Kielichow ---> suma VII Rydwan; suma HB III Cesarzowa

Mysle podobnie, jak Pawe116... 8 Kielichow nie wnosi niczego nowego... to albo bezruch, albo tu kolo Glupca moze wskazywac na szarpanie sie z czyms, co Ci towarzyszy od jakiegos czasu. Czemu? Mysle, ze obecny partner nie odpusci i zacznie o Ciebie walczyc/zabiegac. Rydwan wskazuje na proby odswiezania zwiazku a Cesarzowa na mozliwosc Twojego zadowolenia. :)

Napisano

Jak dla mnie Głupiec to twoja nowa droga.. 8 kielichów świadczy o tym,że czasem trzeba odpuścić i wyruszyć ku nowemu nawet kiedy jest to okupione bólem serca..Król Kielichów symbolizuje męzczyzne własnie który być moze jest nadal w twoim zyciu/albo o tym abyś postępowała zgodnie z tym co czujesz we własnym sercu.

Napisano
Zgadzam się w całej rozciągłości...rownież uważam że ruszysz "nową ścieżką" - odejdziesz od obecnego związku...a i widać tutaj Mężczyznę ktory będzie dla Ciebie wsparciem...

Ta interpretacja jest mi chyba najbliższa, ponieważ ja cały czas noszę się z zamiarem odejścia i rozpoczęcia życia od nowa, niekoniecznie z facetem.Chcę odpocząć od związków i facetów! Myślę, że tej decyzji nic już nie zmieni, jestem zdeterminowana w swoim postanowieniu, czekam tylko na dogodny moment...