Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 4 Kwietnia 2013 Na pana, relacja zawieszona... 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księzyc/Pustelnik- ucieka w pracę, ukrywa się 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie- zawiodłam się na nim, jestem zła, choć z drugiej strony rozmyślam o nim dużo,często mi się sni 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- podobam mu się, ale widać, że raczej analizuje niż cokolwiek robi 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag- w sumie to dość egoistycznie o mnie myśli 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka- blokada 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka - wg mnie on powinien się przełamać i jednak do mnie odezwać, a ja powinnam być cierpliwa 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan- broni się, chyba raczej chciałby luźnej relacji,chciałby chyba,żeby jednak coś się w tej relacji jeszcze wydarzyło 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag- być może ktos ma go na oku, ew. ma bliskiego kumpla, który jest dla niego autorytetem 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie - może obawia się, że jest ktoś koło mnie? 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik Jak dla mnie to się spotkamy i może być miło, mam wrażenie, że relacja sie unormuje,może opadną złe emocje,być może atmosfera się oczyści Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 ... 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- odciął się od Ciebie - odizolował...a Moc "mowi" tutaj o tym - że twardo będzie trwał w swym postanowieniu - co też potwierdza suma Pustelnik... ... 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik tutaj widać że będzie tak - jak jest...czyli - ty z rodziną...a Pan nadal w oddaleniu... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) ...3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- odciął się od Ciebie - odizolował...a Moc "mowi" tutaj o tym - że twardo będzie trwał w swym postanowieniu - co też potwierdza suma Pustelnik... ... 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik tutaj widać że będzie tak - jak jest...czyli - Ty z rodziną...a pan nadal w oddaleniu... Możliwe:) Jego strata;) Zresztą życie samo pokaze;) Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Erza Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księżyc/Pustelnik zajęty swoimi sprawami, Ty nie wiesz co się u niego na chwilę obecną dzieje (Księżyc) - możesz snuć jakieś domysły, ale nic konkretnego nie wiesz 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie jesteś bardzo nim rozczarowana, wkurza Cię ta sytuacja, że on się nie odzywa, że nie wiesz, co u niego, że nie szuka z Tobą kontaktu, widzisz też drugą stronę medalu, było dobrze między Wami (Kochankowie), ale coś się po drodze spusło, gdzieś się rozminęliście w oczekiwaniach 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik u mnie suma Wisielec/Cesarzowa on się w jakiś sposób od Ciebie odcina, być może pewne rzeczy dla niego działy się za szybko, tutaj też widać różnice w oczekiwaniach, on odcina się, bo widzi relacje inaczje niż Ty, z sumy Pustelnik, a więc oddalenie fizyczne (brak spotkań), ale także i emocjonalne, drugie sumy natomiast radzą, abyś spojrzała na brak kontaktu z jego strony jako czas dla siebie, ale też jako wskazówkę, że może on nie jest jeszcze dla Ciebie (mieliście inne oczekiwania wobec siebie, póki on nie dojdzie do Twojego pułapu Cesarzowej, to się nie dogadacie i tak jak wyżej w tych Kochankach, będzie się rozmijać) 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag myśli/myślał o Tobie chyba jedynie w kategoriach miłego spędzenia czasu, nic perspektywicznego, coś na chwilę (Koło); byłaś/jesteś dla niego pociągająca fizycznie, ale on nie potrafi dojrzeć nic w kobiecie poza fizycznym pięknem 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka jakieś nieudnae spotkanie mogło być, coś co zmieniło zupełnie Twoje patrzenie na jego osobę 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka możliwy odzew z jego strony lub jakieś spotkanie nieplanowane; tutaj sumy mogą mówić, że po takim spotkaniu pewne nadzieje mogą w Tobie na nowo odżyć 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan na pewno nie stały związek, raczej luźna niezobowiązująca relacja i niestety na jego warunkach i w uwadze na jego wygodę (Umiarkowanie i Kapłan) 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag no tutaj może być faktycznie jego jakiś kolega, ale Rycerz Monet, to nie jest zły doradca, to prędzej osoba, która mówi: "działaj z rozwagą, bądź uczciwy, nie odstawiaj cyrku" i raczej ma dobry wpływ na niego, bardziej obawiałabym się tego, co jest po drugiej stronie - może drugi kolega? - który mówi: "korzystaj z życia, zobacz jak może być fajnie, baw się, nie bierz odpowiedzialności" 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie może się obawiać, że nie jesteś osobą wolną, że w Twoim życiu ktoś już jest i nie jesteś nim zainteresowana; poza tym on może nie być gotowy emocjonalnie na stały związek, ma inne oczekiwania 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik skupienie się na życiu rodzinnym; tutaj w 10 kielichów musi być zmiana, jeśli znajomość ma trwać nadal, niby jest 3 monet, która mówi o pracy nad relacją, ale ja widziałabym tutaj raczej Twoje (Cesarzowa) dochodzenie w samotności i ciszy (Pustelnik) do ładu i składu (Umiarkowanie); oczywiście to nie wyklucza odzewu z jego strony do czerwca, ale u niego jest dużo do przerobienia z samym sobą, aby mieć siłę i odwagę próbować wejść wyżej niż tylko romans 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księżyc/Pustelnikzajęty swoimi sprawami, Ty nie wiesz co się u niego na chwilę obecną dzieje (Księżyc) - możesz snuć jakieś domysły, ale nic konkretnego nie wiesz 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie jesteś bardzo nim rozczarowana, wkurza Cię ta sytuacja, że on się nie odzywa, że nie wiesz, co u niego, że nie szuka z Tobą kontaktu, widzisz też drugą stronę medalu, było dobrze między Wami (Kochankowie), ale coś się po drodze spusło, gdzieś się rozminęliście w oczekiwaniach 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik u mnie suma Wisielec/Cesarzowa on się w jakiś sposób od Ciebie odcina, być może pewne rzeczy dla niego działy się za szybko, tutaj też widać różnice w oczekiwaniach, on odcina się, bo widzi relacje inaczje niż Ty, z sumy Pustelnik, a więc oddalenie fizyczne (brak spotkań), ale także i emocjonalne, drugie sumy natomiast radzą, abyś spojrzała na brak kontaktu z jego strony jako czas dla siebie, ale też jako wskazówkę, że może on nie jest jeszcze dla Ciebie (mieliście inne oczekiwania wobec siebie, póki on nie dojdzie do Twojego pułapu Cesarzowej, to się nie dogadacie i tak jak wyżej w tych Kochankach, będzie się rozmijać) 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag myśli/myślał o Tobie chyba jedynie w kategoriach miłego spędzenia czasu, nic perspektywicznego, coś na chwilę (Koło); byłaś/jesteś dla niego pociągająca fizycznie, ale on nie potrafi dojrzeć nic w kobiecie poza fizycznym pięknem 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka jakieś nieudnae spotkanie mogło być, coś co zmieniło zupełnie Twoje patrzenie na jego osobę 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka możliwy odzew z jego strony lub jakieś spotkanie nieplanowane; tutaj sumy mogą mówić, że po takim spotkaniu pewne nadzieje mogą w Tobie na nowo odżyć 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan na pewno nie stały związek, raczej luźna niezobowiązująca relacja i niestety na jego warunkach i w uwadze na jego wygodę (Umiarkowanie i Kapłan) 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag no tutaj może być faktycznie jego jakiś kolega, ale Rycerz Monet, to nie jest zły doradca, to prędzej osoba, która mówi: "działaj z rozwagą, bądź uczciwy, nie odstawiaj cyrku" i raczej ma dobry wpływ na niego, bardziej obawiałabym się tego, co jest po drugiej stronie - może drugi kolega? - który mówi: "korzystaj z życia, zobacz jak może być fajnie, baw się, nie bierz odpowiedzialności" 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie może się obawiać, że nie jesteś osobą wolną, że w Twoim życiu ktoś już jest i nie jesteś nim zainteresowana; poza tym on może nie być gotowy emocjonalnie na stały związek, ma inne oczekiwania 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik skupienie się na życiu rodzinnym; tutaj w 10 kielichów musi być zmiana, jeśli znajomość ma trwać nadal, niby jest 3 monet, która mówi o pracy nad relacją, ale ja widziałabym tutaj raczej Twoje (Cesarzowa) dochodzenie w samotności i ciszy (Pustelnik) do ładu i składu (Umiarkowanie); oczywiście to nie wyklucza odzewu z jego strony do czerwca, ale u niego jest dużo do przerobienia z samym sobą, aby mieć siłę i odwagę próbować wejść wyżej niż tylko romans Tak, jak Ci dzisiaj mówiłam,może to i dobrze, że nie mamy kontkatu, bo teraz mam tyle egzaminów, pracy, poza tym muszę więcej uwagi poświęcać dziecku,że w zasadzie na nic innego nie mam czasu:) Byle do lipca, do ostatniego egzaminu:) Potem zobaczę, co mi los przyniesie, a powoli tworzę nowy plan dla siebie:) Cytuj
Kędry Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja Ci Inez powiem bez kart - miałam podobną sytuację - Pan po dobrym stracie zaczął się izolować (Pustelnik zresztą) - nie wiedziałam o co chodzi, miał jakieś obawy, myślał, że nie ma u mnie szans, bał się spalenia - dlatego zaczął się wahać. Relacja uległa zawiedzeniu na rok - uzbroiłam się w cierpliwość, było to trudne, ale dałam radę - dojrzał do podjęcia poważnych kroków - chodziło o związek - musiał być pewien swoich decyzji, żeby mnie nie zawieść. Musiał się poskładać jak twierdził. Inezko kochana - jeśli Ci zależy to uzbrój się w cierpliwość i zaczekaj - czasem warto, ale rozeznaj dobrze, że jest tego wart. Interpretacja Baamisjanki jest tu bardzo na miejscu. Pozdrawiam J 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja Ci Inez powiem bez kart - miałam podobną sytuację - Pan po dobrym stracie zaczął się izolować (Pustelnik zresztą) - nie wiedziałam o co chodzi, miał jakieś obawy, myślał, że nie ma u mnie szans, bał się spalenia - dlatego zaczął się wahać. Relacja uległa zawiedzeniu na rok - uzbroiłam się w cierpliwość, było to trudne, ale dałam radę - dojrzał do podjęcia poważnych kroków - chodziło o związek - musiał być pewien swoich decyzji, żeby mnie nie zawieść. Musiał się poskładać jak twierdził.Inezko kochana - jeśli Ci zależy to uzbrój się w cierpliwość i zaczekaj - czasem warto, ale rozeznaj dobrze, że jest tego wart. Interpretacja Baamisjanki jest tu bardzo na miejscu. Pozdrawiam J Dziękuję Ci Kochana za wsparcie:) Cytuj
Erza Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Tak, jak Ci dzisiaj mówiłam,może to i dobrze, że nie mamy kontkatu, bo teraz mam tyle egzaminów, pracy, poza tym muszę więcej uwagi poświęcać dziecku,że w zasadzie na nic innego nie mam czasu:) Byle do lipca, do ostatniego egzaminu:) Potem zobaczę, co mi los przyniesie, a powoli tworzę nowy plan dla siebie:) i tak Kochana trzymaj pamiętaj, że w swoim życiu to Ty jesteś najważniejsza Cytuj
Erza Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja Ci Inez powiem bez kart - miałam podobną sytuację - Pan po dobrym stracie zaczął się izolować (Pustelnik zresztą) - nie wiedziałam o co chodzi, miał jakieś obawy, myślał, że nie ma u mnie szans, bał się spalenia - dlatego zaczął się wahać. Relacja uległa zawiedzeniu na rok - uzbroiłam się w cierpliwość, było to trudne, ale dałam radę - dojrzał do podjęcia poważnych kroków - chodziło o związek - musiał być pewien swoich decyzji, żeby mnie nie zawieść. Musiał się poskładać jak twierdził.Inezko kochana - jeśli Ci zależy to uzbrój się w cierpliwość i zaczekaj - czasem warto, ale rozeznaj dobrze, że jest tego wart. Interpretacja Baamisjanki jest tu bardzo na miejscu. Pozdrawiam J a tak słówko dopowiem bardzo podobają mi się Twoje słowa Kochana, to prawda, że czasami trzeba trafić na odpowiedni moment; czasami dwoje ludzi spotyka się w dobrym dla obojga momencie, a czasami trzeba na tą drugą stronę zaczekać, oczywiście tak jak piszesz trzeba realnie ocenić szansę, u mnie jest podobnie, Pan po 7-letnim związku, zbiera się i sam powiedział, że jak już się poczuje na siłach, to mi o tym powie, bo mnie nie chce stracić; oczywiście ja ze swoim uporem czasami przedobrzę ale on o tym wie, że czekam na niego i nie jest tak, że nic mi nie daje, bo daje, być może nie tyle czasu, ile bym chciała, ale to też lekcja dla mnie - czas, kiedy dalej siebie rozwijam, kiedy wiem, że nie mogę biernie i gnuśnie marnować czasu; a jak jest potem dobrze poczuć, że warto było czekać; u mnie wiele razy już było tak, kiedy miałam dość i chociaż jeszcze od czasu do czasu płaczę w poduszkę, to wiem, że warto, bo słucham głosu serca; a kiedy już decydowałam się, że odpuszczam, że się "leczę" z niego, zawsze zdarzało się coś, co mówiło i pokazywało, bądź wytrwała, wierzę, że w końcu nadejdzie spełnienie im, mężczyznom, też jest potrzebny czas na wyszumienie się, na rozliczenie się z przeszłością, na zobaczenie i zaakceptowanie nowego celu, oni też tak jak my czują i też potrzebują uzdrowić swoje wnętrze, aby wtedy nam ofiarować całych siebie, a nie tylko cześć Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 21 Kwietnia 2013 To, co mogę na ten moment zweryfikować: 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- podobam mu się, ale widać, że raczej analizuje niż cokolwiek robi nadal mu się podobam i to bardzo, nie odciął się ode mnie...)) 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag- w sumie to dość egoistycznie o mnie myśli wiem, że na pewno mnie lubi, na pewno jest w tym sporo egoizmu, zresztą przyznał mi się do tego:) 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka- blokada6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka - wg mnie on powinien się przełamać i jednak do mnie odezwać, a ja powinnam być cierpliwa po dość długim milczeniu i udawaniu, że się nie znamy wrócił w moje życie nagle i nieoczekiwanie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 22 Kwietnia 2013 Podbijam:))) Cytuj
maddie88 Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księzyc/Pustelnik- Pan jest zapracowany, jego życie zawodowe pochłania mu teraz większość czasu, stoi przed pewnymi wyzwaniami... Dużo w nim niepewności, stąd też jego pełne zaangażowanie. Stracił trochę kontakt z rzeczywistością, bo w głowie mu chyba teraz tylko praca 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie- Masz wrażenie, że coś się bezpowrotnie skończyło i jest Ci żal, że ta relacja nie poszła w innym kierunku... Dużo jeszcze rozmyślasz, ale jednocześnie zastanawiasz się, czy dalej tę relację kontynuować. 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- Pan chce wyjaśnić Ci swój punkt widzenia...chce stawić czoła jego zachowaniom z przeszłości, chce Ci wyjaśnić swoją postawę. On szuka rozwiązania. 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag- pan nieświadomie tworzy wokół siebie mur emocjonalny, jego zachowania cehcuje czasami powierchwoność...nie do końca przemyśli zawsze to, co zrobi... Może i chce dobrze, ale ma zakorzenione jakieś programy/ obawy, któe sparwiają, że nie jest w stanie całkiem się przed Tobą otworzyć. Jest niby ok, miło, ale... relacja nie posuwa się naprzód. 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka- Trudność obrania drogi, dokonania wyboru...żadna z opcji nie wydawała się na tamten czas satysfakcjonująca. 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka - Jest kontakt, iskierka zachęcająca do dalszego rozowju znajomosci...i to z inicjatywy pana (As Buław), powrót rozmów, spotkań... 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan- Pan będzie jeszcze walczyć o tę relację, chce tę przerwę w kontakcie jakos "nadrobić", liczy, że znajomość będzie roziwjać sie sowim tempem. 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag- - Pan nie zawsze jest zdecydowany...czasami wręcz nazbyt ostrożny, obawia się, że może zrobić coś nie tak...ma dobre intencje, ale wyszukuje sobie zawsze jakieś "ale"/ "co jeśli" itp. I niewykluczone, że radzi się w pewnych kwestiach jakiegoś dobrego kumpla 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie - może obawia się, że jest ktoś koło mnie? - Też tak myślę: oabwia się, że jest ktoś trzeci. 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik - Relacja będzie kontynuowania, wyjaśnicie sobie to, co chcecie, Wasze kontakty się unormują. Widać dużo radości ze spotkań, poczujesz się bardzo dowartościowana ze strony pana Między Wami będzie bardzo ładnie układać. Wydaje mi się też, że to Ty będziesz mieć decydujący głos, jeśli chodzi o kierunek rozwoju tej relacji... Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez maddie88 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Na pana, relacja zawieszona... 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księzyc/Pustelnik- ucieka w pracę, musi przemysleć całą sytuację 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie- widać, że CI przykro.. 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- on sie odsunął- po to by przemyśleć, chyba burzysz mu jasny obaz sytuacji.... 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag- jest zadowolony z tego posunięcia, mam wrazenie, zże czeka na okazje by sie odezwac 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka-była jakas konfrontacja, ktora dala wynik jaki obecnie jest ... 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka - odezwie się, po to by wyjasnić/załagodzić 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan- jak dla mnie to nie luznej relacji tylko takiej jakiej on sobie życzy.............w dalszej przyszłości 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag- myslę, że ktos go "popycha" do działania w Twoja stronę 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie - ze się zejdzie a potem rozejdzie jak obecnie... 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik- jesli to ten, o kotrego kiedys pytalas to od zawsze wychodzi Wam związek...tyle że zawsze po drodze okropne turbulencje............ Jak dla mnie to się spotkamy i może być miło, mam wrażenie, że relacja sie unormuje,może opadną złe emocje,być może atmosfera się oczyści Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy 8 monet suma Księzyc/Pustelnik- ucieka w pracę, ukrywa się Osoba bardzo drobiazgowa, pracowita, osadzona w sobie wewnatrz. Potrzebuje chwil na oddech i wtedy wycofuje sie, co moze byc dla bliskich osob dosc trudne do wytrzymania. Czasem taka osobe trzeba za uszy wyciagac z jej jaskini, bo moze jej tam byc wrecz za dobrze. Ogolnie jednak osoba, na ktorej mozna polegac, poniewaz jest wierna sobie, co sprawia tez, ze jest rzetelna, rozwazna i godna zaufania. 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie- zawiodłam się na nim, jestem zła, choć z drugiej strony rozmyślam o nim dużo,często mi się sni Jest zrodlem Twojego rozczarowania. Przede wszystkim za bardzo tkwisz w swoich wyobrazeniach o tej osobie. Nie do konca dostrzegasz sedno osobowosci tego czlowieka. Przypatrz mu sie dokladniej. Moze dostrzezesz cos, czego nie widzisz, a co Cie ucieszy. On nie ma w sobie zlej woli. Taki po prostu jest, wiec nie oczekuj, ze bedzie inny. On sie nie zmieni. Inaczej musialby pogwalcic swoje wnetrze. Dlatego Ty mozesz wyjsc poza swoje wyobrazenie i postarac sie na niego spojrzec nieco inaczej. To moze duzo dobrego wniesc do tej znajomosci, ale tez dla Ciebie. 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- podobam mu się, ale widać, że raczej analizuje niż cokolwiek robi On zdaje sobie sprawe, ze nie jestes pierwsza lepsza kobieta, ze jestes dla niego i fantastyczna. Ale jak juz wyzej bylo widac, nie jest mezczyzna podejmujacym decyzje pochopnie. Eremita jest mocno osadzony w sobie wewnatrz. Jezeli podejmuje jakas decyzje to jest ona gleboko przemyslana. I tak chce zachowac sie w stosunku do Ciebie. Nie chce robic Ci pustych obietnic. Chce, zeby jego tak, znaczylo tak, nie - nie. Dlatego nie oczekuj u niego zrywow. Nieraz jeszcze wycofa sie, aby cos tam przemyslec, przetrawic. 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 9 kielichów suma Słońce/Koło/Mag- w sumie to dość egoistycznie o mnie myśli Coz. Jest jak to wyzej widac, czlowiekiem bardzo ulozonym wewnetrznie. Ciesz sie, ze go znasz. Przynajmniej nie ma w sobie chaosu. Powoli takze zaczyna sie na Ciebie otwierac. Nie jest to proces na hura, ale trwa. Na razie chce sie po prostu cieszyc Twoim towarzystwem i obserwowac, co z tego dalej wyniknie. Takze na luzie wszystko... ale i z uwaga. 5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy suma Kapłanka- blokada Duzo myslenia, duzo polsrodkow, duzo analizowania. Prawdopodobnie z jego strony. Eremita - mysliciel. Widac, ze duzo rozwazal, duzo myslal, co prawdopodobnie przenosilo sie na Wasza relacje. 6. Najbliższa przyszłość As buław Słońce suma Sąd/Kapłanka - wg mnie on powinien się przełamać i jednak do mnie odezwać, a ja powinnam być cierpliwa Powinno byc ladnie. Takie cieszenie sie soba w tu i teraz. Prawdopodobnie z jego inicjatywy w duzej mierze. W podsumie masz Sad i Kaplanke. Co zacheca, aby do sprawy podejsc z zaufaniem. Bedzie dobrze. Kieruj sie tu swoja intuicja, ale i ufnoscia w pozytywny obrot sprawy. 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 7 buław Rydwan suma Umiarkowanie/Kapłan- broni się, chyba raczej chciałby luźnej relacji,chciałby chyba,żeby jednak coś się w tej relacji jeszcze wydarzyło Na razie sam jeszcze nie wie, czego chce. Duzo w nim sprzecznosci. Za duzo wahania sie. Wie, ze musialby tu sie zdecydowac na mor beton, ale szarpie sie jeszcze. Sytuacja wymagalaby wyjscia tu sobie na przeciw i poczynienia pewnych kompromisow, dopiero wtedy bylaby mozliwosc czegos glebszego. Na razie za duzo w nim roznych lekow itd. ktore byc moze wynikaja z jego przemyslen (a duzo mysli, co widac w kartach wyzej). 8. Wpływ innych osób 2 buław Rycerz Monet suma Słońce/Koło/Mag- być może ktos ma go na oku, ew. ma bliskiego kumpla, który jest dla niego autorytetem Albo jest jakas kobieta z przeszlosci albo zajmuje sie robota i nie mysli o nikim innym. Powiedzialabym, ze prawdopodobnie to drugie. Slonce wskazuje tu, ze jest osadzony w tu i teraz i na biezaco zyje. Kolo i Mag tez nie mowia o przeszlosci. Jest tam gdzie jest i robi to, co trzeba na biezaco. Takze powiedzialabym, ze wplywu innej kobiety nie ma (chociaz sam Rycek Monet czasem wskazuje na relacje z przeszlosci - nowe soki w stare galezie ), ale tu nie wydaje mi sie. Raczej praca, zycie... itd. Wplyw taki, ze skupia sie na zyciu na biezaco, tym, co sie wokol niego dzieje. Jak to Eremita. Osadzony tu i teraz. 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji Kochankowie - może obawia się, że jest ktoś koło mnie? Ze bedzie musial sie konkretnie zdecydowac. Wie, ze nie jestes pierwsza lepsza kobieta. Jak juz to trzeba bedzie sie zaangazowac calym soba. Poza tym on nie umie inaczej. To Eremita. A Eremita nie kocha powierzchowanie. Jak Ci sie odda.... to na calego. Moze sie tego wlasnie boi. Zatracic sie. 10. Dalsza przyszłość 10 kielichów 3 monet Umiarkowanie suma Cesarzowa wg HB Pustelnik Dalsza przyszlosc to dojscie do momentu w relacji, gdzie oboje zauwazycie, ze trzeba by poczynic dalsze kroki i tu to widac w 3 Monetach. Wyjscie sobie wreszcie na przeciw (Umiarkowanie). Czyli on takze ze swojej Pustelniczej nory wyjdzie Tobie na przeciw. Podsumy wskazuja zarowno na radosc z tej relacji (obopolna - Cesarzowa to nie tylko ty, ale i wymiana milosci na rowni, jak to w trojkach, energia milosci krazy w plynny sposob) a Eremita kaze, aby do relacji podejsc powaznie, w sposob taki, aby byc wiernym sobie, nie robic nic wbrew sobie, a i nie patrzec na ludzi "co oni powiedza"... Jezeli czujesz, ze ten mezczyzna jest dla Ciebie wazny... badz wierna temu. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziekuje SacralNirvana:) 2. Nasz stosunek do niej 5 kielichów suma Diabeł/Kochankowie- zawiodłam się na nim, jestem zła, choć z drugiej strony rozmyślam o nim dużo,często mi się sniJest zrodlem Twojego rozczarowania. Przede wszystkim za bardzo tkwisz w swoich wyobrazeniach o tej osobie. Nie do konca dostrzegasz sedno osobowosci tego czlowieka. Przypatrz mu sie dokladniej. Moze dostrzezesz cos, czego nie widzisz, a co Cie ucieszy. On nie ma w sobie zlej woli. Taki po prostu jest, wiec nie oczekuj, ze bedzie inny. On sie nie zmieni. Inaczej musialby pogwalcic swoje wnetrze. Dlatego Ty mozesz wyjsc poza swoje wyobrazenie i postarac sie na niego spojrzec nieco inaczej. To moze duzo dobrego wniesc do tej znajomosci, ale tez dla Ciebie. zaczynam patrzeć na niego innymi oczami, widzę, że nie ma w nim złej woli, że on jest taki, jaki jest:) 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas As Mieczy Moc suma Pustelnik- podobam mu się, ale widać, że raczej analizuje niż cokolwiek robiOn zdaje sobie sprawe, ze nie jestes pierwsza lepsza kobieta, ze jestes dla niego i fantastyczna. Ale jak juz wyzej bylo widac, nie jest mezczyzna podejmujacym decyzje pochopnie. Eremita jest mocno osadzony w sobie wewnatrz. Jezeli podejmuje jakas decyzje to jest ona gleboko przemyslana. I tak chce zachowac sie w stosunku do Ciebie. Nie chce robic Ci pustych obietnic. Chce, zeby jego tak, znaczylo tak, nie - nie. Dlatego nie oczekuj u niego zrywow. Nieraz jeszcze wycofa sie, aby cos tam przemyslec, przetrawic. Tak, to prawda, on wie, że ja nie jestem pierwsza lepsza, że nie jestem na chwilę...Zresztą to mu napisałam, a on potwierdził, że wie...I już wiem, że na pewno będzie się wycofywał i wracał z powrotem... Dopóki nie będzie pewny, czuję to....Ostatnio kilka spraw sobie wyjasniliśmy... Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Inez2503 uzupełnienie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Października 2013 Autor Maestro Napisano 13 Października 2013 Osoba bardzo drobiazgowa, pracowita, osadzona w sobie wewnatrz. Potrzebuje chwil na oddech i wtedy wycofuje sie, co moze byc dla bliskich osob dosc trudne do wytrzymania. Czasem taka osobe trzeba za uszy wyciagac z jej jaskini, bo moze jej tam byc wrecz za dobrze. Ogolnie jednak osoba, na ktorej mozna polegac, poniewaz jest wierna sobie, co sprawia tez, ze jest rzetelna, rozwazna i godna zaufania. Jest zrodlem Twojego rozczarowania. Przede wszystkim za bardzo tkwisz w swoich wyobrazeniach o tej osobie. Nie do konca dostrzegasz sedno osobowosci tego czlowieka. Przypatrz mu sie dokladniej. Moze dostrzezesz cos, czego nie widzisz, a co Cie ucieszy. On nie ma w sobie zlej woli. Taki po prostu jest, wiec nie oczekuj, ze bedzie inny. On sie nie zmieni. Inaczej musialby pogwalcic swoje wnetrze. Dlatego Ty mozesz wyjsc poza swoje wyobrazenie i postarac sie na niego spojrzec nieco inaczej. To moze duzo dobrego wniesc do tej znajomosci, ale tez dla Ciebie. On zdaje sobie sprawe, ze nie jestes pierwsza lepsza kobieta, ze jestes dla niego i fantastyczna. Ale jak juz wyzej bylo widac, nie jest mezczyzna podejmujacym decyzje pochopnie. Eremita jest mocno osadzony w sobie wewnatrz. Jezeli podejmuje jakas decyzje to jest ona gleboko przemyslana. I tak chce zachowac sie w stosunku do Ciebie. Nie chce robic Ci pustych obietnic. Chce, zeby jego tak, znaczylo tak, nie - nie. Dlatego nie oczekuj u niego zrywow. Nieraz jeszcze wycofa sie, aby cos tam przemyslec, przetrawic. Coz. Jest jak to wyzej widac, czlowiekiem bardzo ulozonym wewnetrznie. Ciesz sie, ze go znasz. Przynajmniej nie ma w sobie chaosu. Powoli takze zaczyna sie na Ciebie otwierac. Nie jest to proces na hura, ale trwa. Na razie chce sie po prostu cieszyc Twoim towarzystwem i obserwowac, co z tego dalej wyniknie. Takze na luzie wszystko... ale i z uwaga. Duzo myslenia, duzo polsrodkow, duzo analizowania. Prawdopodobnie z jego strony. Eremita - mysliciel. Widac, ze duzo rozwazal, duzo myslal, co prawdopodobnie przenosilo sie na Wasza relacje. Powinno byc ladnie. Takie cieszenie sie soba w tu i teraz. Prawdopodobnie z jego inicjatywy w duzej mierze. W podsumie masz Sad i Kaplanke. Co zacheca, aby do sprawy podejsc z zaufaniem. Bedzie dobrze. Kieruj sie tu swoja intuicja, ale i ufnoscia w pozytywny obrot sprawy. Na razie sam jeszcze nie wie, czego chce. Duzo w nim sprzecznosci. Za duzo wahania sie. Wie, ze musialby tu sie zdecydowac na mor beton, ale szarpie sie jeszcze. Sytuacja wymagalaby wyjscia tu sobie na przeciw i poczynienia pewnych kompromisow, dopiero wtedy bylaby mozliwosc czegos glebszego. Na razie za duzo w nim roznych lekow itd. ktore byc moze wynikaja z jego przemyslen (a duzo mysli, co widac w kartach wyzej). Albo jest jakas kobieta z przeszlosci albo zajmuje sie robota i nie mysli o nikim innym. Powiedzialabym, ze prawdopodobnie to drugie. Slonce wskazuje tu, ze jest osadzony w tu i teraz i na biezaco zyje. Kolo i Mag tez nie mowia o przeszlosci. Jest tam gdzie jest i robi to, co trzeba na biezaco. Takze powiedzialabym, ze wplywu innej kobiety nie ma (chociaz sam Rycek Monet czasem wskazuje na relacje z przeszlosci - nowe soki w stare galezie ), ale tu nie wydaje mi sie. Raczej praca, zycie... itd. Wplyw taki, ze skupia sie na zyciu na biezaco, tym, co sie wokol niego dzieje. Jak to Eremita. Osadzony tu i teraz. Ze bedzie musial sie konkretnie zdecydowac. Wie, ze nie jestes pierwsza lepsza kobieta. Jak juz to trzeba bedzie sie zaangazowac calym soba. Poza tym on nie umie inaczej. To Eremita. A Eremita nie kocha powierzchowanie. Jak Ci sie odda.... to na calego. Moze sie tego wlasnie boi. Zatracic sie. Dalsza przyszlosc to dojscie do momentu w relacji, gdzie oboje zauwazycie, ze trzeba by poczynic dalsze kroki i tu to widac w 3 Monetach. Wyjscie sobie wreszcie na przeciw (Umiarkowanie). Czyli on takze ze swojej Pustelniczej nory wyjdzie Tobie na przeciw. Podsumy wskazuja zarowno na radosc z tej relacji (obopolna - Cesarzowa to nie tylko ty, ale i wymiana milosci na rowni, jak to w trojkach, energia milosci krazy w plynny sposob) a Eremita kaze, aby do relacji podejsc powaznie, w sposob taki, aby byc wiernym sobie, nie robic nic wbrew sobie, a i nie patrzec na ludzi "co oni powiedza"... Jezeli czujesz, ze ten mezczyzna jest dla Ciebie wazny... badz wierna temu. Przywróciłam własny wątek, bo....przeczytałam to, co o nim pisaląś...Na moment stawiania kart patrzyłam sceptycznie na to, ale teraz powiem, ze masz 100% racji.) Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Fajnie. Dzieki Inezko za rzetelna weryfikacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Października 2013 Autor Maestro Napisano 14 Października 2013 Fajnie. Dzieki Inezko za rzetelna weryfikacje. Rzetelna to była Twoja interpretacja:) W każdym razie to, co pisałaś na jego temat to prawda, ja nic więcej nie mam do powiedzenia:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi