Skocz do zawartości

chcę zrezygnować z wróżenia z kart klasycznych . Co z nimi zrobić ? błagam o pomoc .

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

od pewnego czasu mam sny w których osoba opętana zabiera mi poduszkę ,gdy śpię ,albo ktoś

radzi mi żebym spaliła karty ,pozbyła się ich .

Boję się dlatego zdecydowałam ,że z tym skończe .

Co zrobić z tymi kartami ?

czy na nowego właściciela nie spotka nieszczęście ?

Gdy oddam kart to moje koszmary się skończą ?

Błagam o pomoc .

Napisano

Możesz spalić, tak będzie najlepiej.

Nie widzę na Twoim blogu linka ezoforum - poczytaj regulamin i zamieść go, albo usuń adres bloga z sygnatury.

Napisano

usunę całego bloga :)

można spalić ?

nic się nie stanie i przestane miec takie sny ?

Napisano

Nic się nie stanie, ale za sny nie ręczę:)

Nie każę Ci bloga usuwać, tylko sygnaturę.

Ewentualnie zamieścić link zwrotny, zgodnie z regulaminem.

Napisano

i tak muszę usunąć bo na nic się nie przyda :)

dziękuję za odpowiedź ,na prawdę :)

bardzo się bałam .

pozdrawiam :)

Napisano
Witam,

od pewnego czasu mam sny w których osoba opętana zabiera mi poduszkę ,gdy śpię ,albo ktoś

radzi mi żebym spaliła karty ,pozbyła się ich .

Boję się dlatego zdecydowałam ,że z tym skończe .

Co zrobić z tymi kartami ?

czy na nowego właściciela nie spotka nieszczęście ?

Gdy oddam kart to moje koszmary się skończą ?

Błagam o pomoc .

a może po prostu zarzuć ten sport na miesiąc.rok, skryj karty gdzieś na strychu, w szopie, lub zakop czy pokrop święconą wodą ;) To pewnie zwykła sugestia podświadomości, naczytałaś się kiedyś może lata temu że karty są be i podświadomość to wywala. Mi rok po wypadku kubicy śniło się przez tydzień, że rozwalam się autem na drzewie....przestało po tygodniu czy dwóch i szlus.

• 2 miesiące temu...
Gość Asvadmadh
Napisano

Nie wiem jak z "klasykami", ale moje "taroty",

kiedy czułem się jakby "osaczony" przez

dziwne "energie", bezceremonialnie lądowały

w koszu.

Pomagało!

Ja tu rządzę! Nie karty, tudzież inne "upiory"...

;-)

Mariusz

P.S.

Żadne nieszczęście mnie nie spotkało...

Napisano

Proponuję przed snem się wyciszyć, posłuchać jakieś muzyki relaksacyjnej. Przede wszystkim oczyścić karty, odpocząć od nich przez jakiś czas i nie wróżyć na razie. Widocznie wypaliłaś się i potrzebujesz odnowy sił.

Napisano

Irom karty są tylko grubszym papierem z obrazkami. Klasykami się gra w różne gry, to ci ludzie , by chyba mieli nie przespane noce . Dzieci które graja w oczko lub inne dziecięce gry kartami to chyba by mieli z czasem psychiatryk , a tak się nie dzieje

.Twoja podświadomość to generuje strach i ciężkie noce , dobrze koleżanki, radzą odłóż na jakiś czas karty wycisz się, a najbardziej oczyść swoje myślenie. W necie piszą masę bzdur, ze karty to zło, tak samo mogłabym napisać ze kamienie zbierane na szczęście nad morzem to tez zło- kwestia myślenia , oraz wbijania go głowy steku bzdur Wycisz się odpocznij na łonie przyrody, to najlepsza chyba metoda. Pozdrawiam cieplutko