Skocz do zawartości

Czy On się odezwie?

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład z trzech kart, pyt. "Czy On się do mnie odezwie?". Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

Arcykapłan- Wisielec- Gieremek Monet -----------> (dociągnięte) Koło Fortuny-Świat

Arcykapłan- stara się zrozumieć naszą relację, myśli nad tym

Wisielec- stan stagnacji, wycofania, na razie nie ma ochoty na kontakt

Gieremek Monet- ma chłodny stosunek do naszej relacji, kalkuluje

Koło Fortuny- jaskieś zmiany, nagłe odwrócenie losu

Świat- pozytywnie zakończenie sprawy, może właśnie chodzi o kontakt z jego strony lub to, że jesli się nie odezwie to będzie z korzyścią dla mnie.

Napisano

w tym Kapłanie widziałabym jego uparcie się na nieodzywanie się póki co; Kapłan to typ człowieka, który postępuje wg własnych reguł, działa po namyśle, nie pod wpływem impulsu, także szybkiego odzewu bym się nie spodziewała; Wisielec to czas na przemyślenie, dojrzenie do kontaktu, ale także próby spojrzenia na pewne kwestie z innej perspektywy, coś między Wami dało mu sporo do myślenia; w Paziu możliwy odzew, ale taki dyplomatyczny, jakby próbował wyczuć Twój nastrój i podejście do jego osoby; on woli przeczekać, niż odzywać się na hop siup, wiele dyplomacji i ostrożności będzie w tym odzewie

po dołożonym Kole i Świecie powiedziałabym, że odezwie się w najmniej oczekiwanym przez Ciebie momencie

Napisano

Moim skromnym zdaniem, to on trochę nie dość że zamknięty, bierny to odwrócony, przysłonięty dumą, trochę typu : ah nie odezwę się bo mi korona z głowy jeszcze spadnie, potłucze się niepotrzebnie, ona odezwać się powinna.

Ja bym chyba nie czekała aż Pan łaskawie wystuka do mnie np. sms, bez obrazy oczywiście. :)

Jeśli Ci zależy i masz dość czekania, Ty napisz :)

Napisano

Dziękuję, znając go również myślę że na razie uparł się na nie odzywanie :)

• Maestro
Napisano

Arcykapłan- Wisielec- Giermek Monet -----------> (dociągnięte) Koło Fortuny-Świat

Kochana wybacz za drobna uwagę, ale Giermek, nie Gieremek..

On się odezwie...z czasem..Uważam, jak Baamisjanka, że w tym Kole odezwie się w najmniej oczekiwanym momencie;)

Napisano

Z czasem sie odezwie, ale sobie poczekasz dobra "chwilke".

Napisano

Bardzo dziekuje za pomoc:) dlaczego Arshi myslisz ze sie nie odezwie?

Gość Daffne
Napisano

Czy On się do mnie odezwie?". Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

Arcykapłan- Wisielec- Gieremek Monet -----------> (dociągnięte) Koło Fortuny-Świat

Pan powinien sie odezwać, ale celowo z opóźnieniem. Być może chce tym coś dać Tobie do zrozumienia....warto się nad tym zastanowić. KOntakt powinien być, ale taki dość oficjalny lub chłodny.