Misa Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 zgubiłam kopertę z ważnymi dokumentami, jestem pewna, że jest w domu, tylko gdzie? zrobiłam rozkład na 3 karty as denarów odwrócony diabeł i 9 kielichów as denarów - dom diabeł - gdzieś gdzie jest ciemno (?) mroczno? 9 kielichow - mi się to kojarzy z miejscem odpoczynku, ale nie ma tego w okolicach łóżka pomocy Cytuj
ONYXT Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Sprawdź w sypialni, tam gdzie trzymasz jakieś wartościowe rzeczy, zdaje się że w szufladzie komody albo szafy Cytuj
Misa Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 i właśnie tak szukałam bardzo dziękuję w ważnych papierach się zawieruszyła, chociaż przeszukiwałam to miejsce 2 razy... diabeł ogonem przykrył Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Misa a jaką masz talię tarota ? Myślę, że duże znaczenie mają symbole Twej talii odnośnie szukania koperty. Cytuj
Misa Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Magic Manga Tarot na szczęście już znalazłam Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 a gdzie była koperta? w jakichś papierach, gazetach? pod kołderką? Cytuj
Misa Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 w papierach chowanych w kartonowych segregatorach, niedaleko grzejnika Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 o widzisz...więc 9 kielichów wskazuje tu na grzejnik, jako, że na karcie widnieje sloneczko a as monet że wpadła gdzieś... z kolej Diabeł, że niechcący wpadła w też 9 kielichów czyli papiery przynajmniej tak by to ja widziała Cytuj
ONYXT Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Reasumując: diabeł schował i przykrył ogonem tam, gdzie z jednej strony ważne, materialne sprawy (As Denarów), z drugiej strony - ciepło, błogo i przyjemnie (9 Kielichów) Tak to teraz widzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi