Skocz do zawartości

Moja karta dnia - z weryfikacja pozniej

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajne karty mi wyszly w tle... :)

Karta dnia: 3 Kielichy

Tlo: Krol Mieczy, Krolowa Kielichow, Krol Bulaw ---> suma 0 Glupiec

Krol Mieczy - bo dzis mezu ma odwiedzic dzieci.

Krolowa Kielichow - to ja.

Krol Bulaw - tez ja, moje dzialania, czy tez ktos jeszcze.

3 Kielichy wyzej moga wskazywac na 3 osoby.

Napisano

ogólnie bardzo miło, dzień spędzony z rodziną, na rozwijaniu pasjonujących zainteresowań, ogólnie możesz otrzymać dobre wieści lub te dobre wieści przekazywać dalej; mogą też przyjść wieści od kogoś kogo bardzo lubisz, jakieś sprawy uczuciowe też mogą się pojawić, Crowley nazywał 3 kielichów "wolą miłości w obfitości", więc może i coś w tym temacie może zdominować Twój dzień - 3 kielichy=wielość/wielowymiarowość uczuć

co do tła, to faktycznie mamy trzy osoby; Mieczowy to może być mąż, Królowa to właśnie Ty - pełna uczuć, emocji, dobroci i jeszcze jeden Pan - Buławiany, który podnosi ciśnienie, sprawia, że serce bije mocnej a źrenice rozszerzają się ;); suma Głupiec/Cesarz - czyli tworzenie nowych struktur, pójście nową drogą, odejście od tego, co było w stronę tego, co może być

miłego dnia! :slonko:

• Maestro
Napisano

dzień spotkań, może byc fajnie i wesoło, mi ta karta zazwyczaj pokazuje imprezy, gdzie jest kilka osób;) W tle są 3 osoby,pewnie Twój eks, Ty i facet, który o Ciebie zabiega:)

Napisano

No az jestem ciekawa... kto to sie wyloni w tym Krolu Bulaw...

Napisano
No az jestem ciekawa... kto to sie wyloni w tym Krolu Bulaw...

my też :zeby:

Napisano
:hahahaha: Podziele sie tym faktem... Zdjecia wstawiac nie bede... :hahahaha:
  • Maestro
Napisano
:hahahaha: Podziele sie tym faktem... Zdjecia wstawiac nie bede... :hahahaha:

Ej, no nie bądź taka...:). Pooglądamy, ocenimy, wiesz jak to jest..:lol:

Napisano

Wlasnie polecialam do skrzynki pocztowej, bo ostatnio mam takie szczescie, ze Bulawowy mi sie tylko jako jakis urzednik pokazuje... :hahahaha: Taki romantyczny...

Urzedowych listow jednak niet... uff... :ojejku: Chociaz nie znaczy, ze sie spodziewam... ale...

Nic... czekamy... Obok wyszlam w Kielichowej...

Napisano

Wiesz ze podobnie pomyslalem bo kiedys mowilas ze w tej 3wyszly ci dziewczynki wiec dzien bedzie glownie sie toczyl wokol nich i ojciec bedzie chcial chyba wiecej czasu z nimi spedzic

Napisano

A to bardzo, bardzo mozliwe... :icon_smile2:

Gość Daffne
Napisano

Dzień upłynie pozytywnie i sympatycznie, w otoczeniu dzieci i mężczyzny. Rodzinnie chciałoby się powiedzieć :]. Spodziewasz się byłego męża (król mieczy) i on wygląda, że się odezwie lub pojawi. Atmosfera będzie przyjemna, natomiast wieczorem mogą być rozmowy z jakimś innym mężczyzną, przystojnym :). Ewentualnie jeśli wychodzisz w męskich kartach to skupisz się na swoich sprawach wieczorkiem, coś co lubisz robić albo jakaś forma aktywnego odpoczynku :))

Napisano

Nie Daffne... bardzo rzadko zdarza mi sie wyjsc w meskich kartach i nigdy jako Krol Bulaw, predzej jako Krol Monet, jezeli jestem caly dzien zapracowana... Takze tym bardziej jestem ciekawa... :)

Napisano

Weryfikacja...

Krol Mieczy - rzeczywiscie byl moj maz. Odwiedzl dzieci... :) tyle.

Krolowa Kielichow - ja. Dzisiaj jakas taka bylam z deczka obecna, nieprzytomna.

Krol Bulaw - przyjaciel odezwal sie z Holandii (ten, z ktorym mam sie spotkac na wakacjach w PL). Pogadalismy chwile... :) Ma teraz dostep do neta, bo przez jakis czas nie mial i sie odezwal.

I to tyle bylo.

Gość Daffne
Napisano

no to i Król buław z Holandii :)

Dziekuje za weryfikacje :)

Napisano

Zodiakalny Lew - trygon ognia... zawsze wychodzi mi jako Bulawowy.