SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Fajne karty mi wyszly w tle... Karta dnia: 3 Kielichy Tlo: Krol Mieczy, Krolowa Kielichow, Krol Bulaw ---> suma 0 Glupiec Krol Mieczy - bo dzis mezu ma odwiedzic dzieci. Krolowa Kielichow - to ja. Krol Bulaw - tez ja, moje dzialania, czy tez ktos jeszcze. 3 Kielichy wyzej moga wskazywac na 3 osoby. Cytuj
Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Karta dnia: 3 Kielichy ogólnie bardzo miło, dzień spędzony z rodziną, na rozwijaniu pasjonujących zainteresowań, ogólnie możesz otrzymać dobre wieści lub te dobre wieści przekazywać dalej; mogą też przyjść wieści od kogoś kogo bardzo lubisz, jakieś sprawy uczuciowe też mogą się pojawić, Crowley nazywał 3 kielichów "wolą miłości w obfitości", więc może i coś w tym temacie może zdominować Twój dzień - 3 kielichy=wielość/wielowymiarowość uczuć Tlo: Krol Mieczy, Krolowa Kielichow, Krol Bulaw ---> suma 0 Glupiec co do tła, to faktycznie mamy trzy osoby; Mieczowy to może być mąż, Królowa to właśnie Ty - pełna uczuć, emocji, dobroci i jeszcze jeden Pan - Buławiany, który podnosi ciśnienie, sprawia, że serce bije mocnej a źrenice rozszerzają się ; suma Głupiec/Cesarz - czyli tworzenie nowych struktur, pójście nową drogą, odejście od tego, co było w stronę tego, co może być miłego dnia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 5 Kwietnia 2013 Karta dnia: 3 Kielichy Tlo: Krol Mieczy, Krolowa Kielichow, Krol Bulaw ---> suma 0 Glupiec dzień spotkań, może byc fajnie i wesoło, mi ta karta zazwyczaj pokazuje imprezy, gdzie jest kilka osób;) W tle są 3 osoby,pewnie Twój eks, Ty i facet, który o Ciebie zabiega:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 No az jestem ciekawa... kto to sie wyloni w tym Krolu Bulaw... Cytuj
Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 No az jestem ciekawa... kto to sie wyloni w tym Krolu Bulaw... my też Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Podziele sie tym faktem... Zdjecia wstawiac nie bede... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 5 Kwietnia 2013 Podziele sie tym faktem... Zdjecia wstawiac nie bede... Ej, no nie bądź taka.... Pooglądamy, ocenimy, wiesz jak to jest.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Wlasnie polecialam do skrzynki pocztowej, bo ostatnio mam takie szczescie, ze Bulawowy mi sie tylko jako jakis urzednik pokazuje... Taki romantyczny... Urzedowych listow jednak niet... uff... Chociaz nie znaczy, ze sie spodziewam... ale... Nic... czekamy... Obok wyszlam w Kielichowej... Cytuj
Arshi Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Wiesz ze podobnie pomyslalem bo kiedys mowilas ze w tej 3wyszly ci dziewczynki wiec dzien bedzie glownie sie toczyl wokol nich i ojciec bedzie chcial chyba wiecej czasu z nimi spedzic Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 A to bardzo, bardzo mozliwe... :icon_smile2: Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Karta dnia: 3 Kielichy Tlo: Krol Mieczy, Krolowa Kielichow, Krol Bulaw ---> suma 0 Glupiec Dzień upłynie pozytywnie i sympatycznie, w otoczeniu dzieci i mężczyzny. Rodzinnie chciałoby się powiedzieć :]. Spodziewasz się byłego męża (król mieczy) i on wygląda, że się odezwie lub pojawi. Atmosfera będzie przyjemna, natomiast wieczorem mogą być rozmowy z jakimś innym mężczyzną, przystojnym . Ewentualnie jeśli wychodzisz w męskich kartach to skupisz się na swoich sprawach wieczorkiem, coś co lubisz robić albo jakaś forma aktywnego odpoczynku ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Nie Daffne... bardzo rzadko zdarza mi sie wyjsc w meskich kartach i nigdy jako Krol Bulaw, predzej jako Krol Monet, jezeli jestem caly dzien zapracowana... Takze tym bardziej jestem ciekawa... Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Weryfikacja... Krol Mieczy - rzeczywiscie byl moj maz. Odwiedzl dzieci... tyle. Krolowa Kielichow - ja. Dzisiaj jakas taka bylam z deczka obecna, nieprzytomna. Krol Bulaw - przyjaciel odezwal sie z Holandii (ten, z ktorym mam sie spotkac na wakacjach w PL). Pogadalismy chwile... Ma teraz dostep do neta, bo przez jakis czas nie mial i sie odezwal. I to tyle bylo. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 no to i Król buław z Holandii Dziekuje za weryfikacje Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Zodiakalny Lew - trygon ognia... zawsze wychodzi mi jako Bulawowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi