Skocz do zawartości

dnióweczka - karty na dziś

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

wypadła przy tasowaniu Królowa kielichów i Rycerz mieczy

potasowałam dalej i wyszły:

9 mieczy, Wisielec, Królowa kielichów (znowu) ---> suma Moc/Kapłanka

pomijając fakt, że już zdążyłam wylać herbatę na dywan, to dzień zapowiada się dość emocjonująco, 9 mieczy to poczucie winy, że 3 dzień siedzę w domu, zamiast iść do pracy, ale cóż... siła wyższa; mam jeszcze takie dziwne przeczucie, że coś się dziś wydarzy, czuje taki niepokój w sobie; w Wisielcu widziałabym jakieś drobne prace domowe lub odpoczynek, Królowa to ja, tęskniąca i czekająca na odzew pana

i jeszcze pytanie, czy on się dziś odezwie?

Sąd, Rycerz mieczy, 8 buław ---> suma Śmierć/Cesarz

no powinien, chyba po pracy przyśle smsa z zapytaniem jak się czuję, powinno być miło

co ciekawe przy tasowaniu wypadł Rycerz mieczy, czyli zapewne on i Królowa kielichów, czyli ja

Edytowane przez Erza
  • Maestro
Napisano

wypadła przy tasowaniu Królowa kielichów i Rycerz mieczy - pomyślałm to samo, co TY:) Ty zakochana, a on sprawca całego zamieszania;)

potasowałam dalej i wyszły:

9 mieczy, Wisielec, Królowa kielichów (znowu) ---> suma Moc/Kapłanka

będziesz czekała, zmartwiona na jakiś kontakt od niego, prawdopodobnie to oczekiwanie zostanie okraszone stu tysiącami sprzecznych z sobą myśli, co i jak i dlaczego, nie będziesz umiała sobie znaleźć miejsca

i jeszcze pytanie, czy on się dziś odezwie?

Sąd, Rycerz mieczy, 8 buław ---> suma Śmierć/Cesarz

powinien jak najbardziej, choć zastanawiam się,czy aby tego kontaktu nie będzie jutro?

Napisano

Dziękuję Inez, póki co siedzę na necie i w głowie sobie układam plan, co by tu dzisiaj zrobić ;)

no właśnie on mi też po głowie chodzi, bo mi się śnił dzisiaj, poza tym wczoraj liczyłam na to, że się odezwie, a tu nic, nawet mnie już nosi, żeby się samej odezwać, ale nic czekam, zajmę się czymś, to i chęć mi przejdzie :D

no właśnie cały dzień zdominowany przez niego

• Maestro
Napisano
Dziękuję Inez, póki co siedzę na necie i w głowie sobie układam plan, co by tu dzisiaj zrobić ;)

no właśnie on mi też po głowie chodzi, bo mi się śnił dzisiaj, poza tym wczoraj liczyłam na to, że się odezwie, a tu nic, nawet mnie już nosi, żeby się samej odezwać, ale nic czekam, zajmę się czymś, to i chęć mi przejdzie :D

no właśnie cały dzień zdominowany przez niego

Poczytaj sobie jakąś książkę:)

Napisano
Poczytaj sobie jakąś książkę:)

mam to w planach, na razie odkurzyłam i zrobiłam sobie maseczkę :zeby:

Napisano

On sie odezwie moze lekko opozniony ale sie odezwie i to nie raz.

Dzis to chyba ty bedziesz sporo myslec o nim nakrecac sie mozesz byc oderwana od spraw codziennych, skupienie nie bedzie twoja mocna strona...

Tylko o czyms nie zapomnij, dzis mozliwe ze jakies winko wypijesz wieczorem,albo inny alkohol

Napisano
On sie odezwie moze lekko opozniony ale sie odezwie i to nie raz.

Dzis to chyba ty bedziesz sporo myslec o nim nakrecac sie mozesz byc oderwana od spraw codziennych, skupienie nie bedzie twoja mocna strona...

Tylko o czyms nie zapomnij, dzis mozliwe ze jakies winko wypijesz wieczorem,albo inny alkohol

Alko mi nie wolno ;)

no właśnie mam w planach coś co będzie wymagać skupienia i muszę to dziś zrobić ;)

zobaczymy jak będzie

dzięki :)

Napisano

Weryfikuję:

dzień ok, trochę sprzątania, ploteczki z siostrą, trochę ezo i na koniec dnia mega zadowolenie :)

Pan się odezwał, rozmawialiśmy soczyście przez telefon i zasnęłam z motylkami w brzuchu :slonko:

Napisano

Byl Rycerz Mieczy i 8 Bulaw. To jak najbardziej karty odezwu... :)