Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) wypadła przy tasowaniu Królowa kielichów i Rycerz mieczy potasowałam dalej i wyszły: 9 mieczy, Wisielec, Królowa kielichów (znowu) ---> suma Moc/Kapłanka pomijając fakt, że już zdążyłam wylać herbatę na dywan, to dzień zapowiada się dość emocjonująco, 9 mieczy to poczucie winy, że 3 dzień siedzę w domu, zamiast iść do pracy, ale cóż... siła wyższa; mam jeszcze takie dziwne przeczucie, że coś się dziś wydarzy, czuje taki niepokój w sobie; w Wisielcu widziałabym jakieś drobne prace domowe lub odpoczynek, Królowa to ja, tęskniąca i czekająca na odzew pana i jeszcze pytanie, czy on się dziś odezwie? Sąd, Rycerz mieczy, 8 buław ---> suma Śmierć/Cesarz no powinien, chyba po pracy przyśle smsa z zapytaniem jak się czuję, powinno być miło co ciekawe przy tasowaniu wypadł Rycerz mieczy, czyli zapewne on i Królowa kielichów, czyli ja Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Erza Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 5 Kwietnia 2013 wypadła przy tasowaniu Królowa kielichów i Rycerz mieczy - pomyślałm to samo, co TY:) Ty zakochana, a on sprawca całego zamieszania;) potasowałam dalej i wyszły: 9 mieczy, Wisielec, Królowa kielichów (znowu) ---> suma Moc/Kapłanka będziesz czekała, zmartwiona na jakiś kontakt od niego, prawdopodobnie to oczekiwanie zostanie okraszone stu tysiącami sprzecznych z sobą myśli, co i jak i dlaczego, nie będziesz umiała sobie znaleźć miejsca i jeszcze pytanie, czy on się dziś odezwie? Sąd, Rycerz mieczy, 8 buław ---> suma Śmierć/Cesarz powinien jak najbardziej, choć zastanawiam się,czy aby tego kontaktu nie będzie jutro? Cytuj
Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziękuję Inez, póki co siedzę na necie i w głowie sobie układam plan, co by tu dzisiaj zrobić no właśnie on mi też po głowie chodzi, bo mi się śnił dzisiaj, poza tym wczoraj liczyłam na to, że się odezwie, a tu nic, nawet mnie już nosi, żeby się samej odezwać, ale nic czekam, zajmę się czymś, to i chęć mi przejdzie no właśnie cały dzień zdominowany przez niego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziękuję Inez, póki co siedzę na necie i w głowie sobie układam plan, co by tu dzisiaj zrobić no właśnie on mi też po głowie chodzi, bo mi się śnił dzisiaj, poza tym wczoraj liczyłam na to, że się odezwie, a tu nic, nawet mnie już nosi, żeby się samej odezwać, ale nic czekam, zajmę się czymś, to i chęć mi przejdzie no właśnie cały dzień zdominowany przez niego Poczytaj sobie jakąś książkę Cytuj
Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Poczytaj sobie jakąś książkę mam to w planach, na razie odkurzyłam i zrobiłam sobie maseczkę Cytuj
Arshi Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 On sie odezwie moze lekko opozniony ale sie odezwie i to nie raz. Dzis to chyba ty bedziesz sporo myslec o nim nakrecac sie mozesz byc oderwana od spraw codziennych, skupienie nie bedzie twoja mocna strona... Tylko o czyms nie zapomnij, dzis mozliwe ze jakies winko wypijesz wieczorem,albo inny alkohol Cytuj
Erza Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 On sie odezwie moze lekko opozniony ale sie odezwie i to nie raz. Dzis to chyba ty bedziesz sporo myslec o nim nakrecac sie mozesz byc oderwana od spraw codziennych, skupienie nie bedzie twoja mocna strona... Tylko o czyms nie zapomnij, dzis mozliwe ze jakies winko wypijesz wieczorem,albo inny alkohol Alko mi nie wolno no właśnie mam w planach coś co będzie wymagać skupienia i muszę to dziś zrobić zobaczymy jak będzie dzięki Cytuj
Erza Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Napisano 6 Kwietnia 2013 Weryfikuję: dzień ok, trochę sprzątania, ploteczki z siostrą, trochę ezo i na koniec dnia mega zadowolenie Pan się odezwał, rozmawialiśmy soczyście przez telefon i zasnęłam z motylkami w brzuchu Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Byl Rycerz Mieczy i 8 Bulaw. To jak najbardziej karty odezwu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi