Skocz do zawartości

bardzo prosze o pomoc w interpretacji

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jest to rozklad w ktorym sie chce dowiedziec jak potoczy sie mojarelacja z pewnym panem , jest to uklad raczej luzny mi zaczelo zalezec oczekuje czegos wiecej on nic nie mowi nie wiem co myslec zrobilam taki rozklad aby sie dowiedziec co czuje i jak sie sie to wszystko potoczy bardzo prosze o pomoc

1. CO CZUJE KOBIETA - rydwan rozdarcie emocjonalne nie wiem co myslec

2.CO CZUJE MĘŻCZYZNA 4kielichow chyba sam nie wie czego chce

3.CO JEST MIĘDZY NIMI krol monet (-) nie zaciekawie zlosliwe dogadywanie niemoznosc porozumienia sie

4. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ -giermek kielichow za niedoswiadczonego w uczuciach

5. ZA JAKĄ OSOBĘ MĘŻCZYZNA UWAŻA KOBIETĘ2 kielichow zywi uczucie do niej

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU - 6 monet nie wiem tu o co chodzi

7. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ MĘŻCZYZNA W TYM ZWIĄZKU 5 mieczy (-)czuje siejakby byl doi czegos zmuszany

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA - rycerz mieczy (-)zeby w koncuprzestal byc zimna osoba

9. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE MĘŻCZYZNA krolowa bulaw seksu zwiazek bez zobowiazan

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK - giermek monet boi sie i chyba juz nie

11. CZY MĘŻCZYZNA CHCE Z NIĄ STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK 7 bulaw chcialby ale wie ze musi pojsc na kompromis mysli o rozstaniu

12. CZY BĘDĄ RAZEM

PRZYSZŁOŚĆ ICH RELACJI : 5 KART.7 mieczy, as kielichow ,6 bulaw (-), rycerz mieczy (-). cesarz (-)chyba nic z tego nie bedzie

bardzo prosze o pomoc to dla mnie najwazniejsze w zyciu a sama nie potrafie interpretowac kart

Napisano

bardzo prosze czy moglby ktos spojrzec :( i pomoc w interpretacji

Napisano

1. CO CZUJE KOBIETA - rydwan- Twoje uczucia biegną w inna stronę niż do tej pory,chcesz czegos innego,innych działąń,konkretnych decyzji

2.CO CZUJE MĘŻCZYZNA 4kielichow - zamkniety jest w swoich uczuciach,rozmyśla nad innymi rzeczami,nad tymi których nie ma obok,nie dostrzega tego co ma koło siebie.

3.CO JEST MIĘDZY NIMI krol monet (-) no Pan tutaj sobie rozdaje kartty

4. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ -giermek kielichow - za chwiejnego,nie ukierunkowanego,jakby nie dojrzałego.

5. ZA JAKĄ OSOBĘ MĘŻCZYZNA UWAŻA KOBIETĘ2 kielichow 0lubi Cie,uważa za towarzyską osobe

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU - 6 monet-uważasz,że zasługujesz na odwzajemnienie przez niego swoich uczuc.

7. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ MĘŻCZYZNA W TYM ZWIĄZKU 5 mieczy (-)on ma poczucie jakiejś porażki. w połaczeniu z tą 4 kielichów to mam wrażenie jakby rozpamietywał zwiazek z inna osoba. I choć wygrał tą walkę(bo ma Ciebie) to mimo to czuje poczucie smutku.

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA - rycerz mieczy (-) Tak na prawdę to sie zastanawiam czy do końca sama wiesz czego pragniesz..bo w twoich pragnieniach panuje jeden wielki chaos

9. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE MĘŻCZYZNA krolowa bulaw -Być może i intymności,ale chyba chce abys pokazała prawdziwą twarz i była bardziej waleczna i ostała przy swoim zdaniu. Moze nie chce bys była taka uległa

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK - giermek monet - no ja myślę,że chce bo giermuś gna do przodu ze swoimi zamierzeniami.

11. CZY MĘŻCZYZNA CHCE Z NIĄ STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK 7 bulaw -Tutaj jakies dziwne podejscie jego widzę,troche jest nadpobudliwy..Niby siedzi,obserwuje otoczenie acz kolwiek sam się broni ,swojego zdania.

12. CZY BĘDĄ RAZEM

PRZYSZŁOŚĆ ICH RELACJI : 5 KART.7 mieczy, as kielichow ,6 bulaw (-), rycerz mieczy (-). cesarz (-)chyba nic z tego nie On tutaj będzie chciał ugrać swoje żeby było po jego myśli przede wszystkim. Ja mam wrażenie ,że ty sie poddasz w tym wszystkim pod jego presje i dyktando.. Rycerz mieczy symbolizuje niezbyt miłego faceta..do tego dochodzi jakies dyktatorstwo..

A tak w ogole to usiadz na spokojnie,zrób karte bilansu i strat,pomyśl o tym czego ty pragniesz,jak sie czujesz w tym wszystkim.

Napisano

1. CO CZUJE KOBIETA - rydwan

jesteś zdezorientowana sytuacją, ciągnie Cię do niego, liczysz na jego zdecydowane kroki, burza uczuć w Tobie i chęć jej ukierunkowania i ujarzmienia; on wzbudza w Tobie wiele emocji, różnych, poprzez namiętność, pasję do tych skrajnych niepokój, lęk co dalej, żyjesz jak na huśtawce

2.CO CZUJE MĘŻCZYZNA 4 kielichow

on przede wszystkim nie zauważa Cię, nie dostrzega w Tobie potencjału na coś więcej; to nie wynika z tego, że możesz mu się nie podobać, czy nie pociągać go, ale z tego, że on jest na tę chwilę zamknięty na głębsze relacje; mówisz, że on nie podejmuje tematu co dalej i póki co nie podejmie, jest skupiony na sobie, ale nie dopuszcza do siebie nawet myśli, a co dopiero uczuć, że może być coś więcej między Wami, niż było do tej pory

3.CO JEST MIĘDZY NIMI krol monet (-)

on tutaj tworzy poważne blokady, znajomość toczy się pod jego dyktando i pod jego widzimisię, tu zarówno Twoje oczekiwania jak i jego są różne, nie ma wspólnego mianownika w relacji

4. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ -giermek kielichow

możliwe, że za niedojrzałą, nieco płochą i nadwrażliwą, nie wiem, czy Ty go nieco nie idealizujesz w tym giermku, że nie widzisz całości, a żyjesz wyobrażeniem o nim, jaki powinien być wg Ciebie, a jaki nie jest

5. ZA JAKĄ OSOBĘ MĘŻCZYZNA UWAŻA KOBIETĘ 2 kielichow

on sobie zdaje sprawę, że nie jest Ci obojętny, widzi w Tobie Twoją uczuciowość, dobroć, troskę i oddanie

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU - 6 monet

być może masz poczucie, że Ty oczekujesz więcej po tej relacji niż on, dajesz z siebie więcej, przy każdym spotkaniu masz nadzieje, że Twoje uczucie zostanie odwzajemnione, próbujesz dostrzeć do niego, znaleźć klucz do jego serca

7. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ MĘŻCZYZNA W TYM ZWIĄZKU 5 mieczy (-)

on się nie czuje w tym związku w ogóle, być może czuje poczucie winy wobec Ciebie, że nie daje Ci tego, na co zasługujesz

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA - rycerz mieczy (-)

pragniesz zmiany jego postawy, chciałabyś, aby był bardzie uczuciowy, czuły

9. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE MĘŻCZYZNA krolowa bulaw

no dokładnie, niestety :( chce seksu, abyś spełniała jego zachcianki, on nie liczy na uczucia

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK - giermek monet boi sie i chyba juz nie

11. CZY MĘŻCZYZNA CHCE Z NIĄ STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK 7 bulaw

broni się przed tym nogami i rękami, póki co nie jest na to gotowy, zauważ, że tam wyżej w 4 kielichów jest jasno pokazane, że on się nie czuje na siłach by dostrzec to, że Ty przy nim jesteś

12. CZY BĘDĄ RAZEM

PRZYSZŁOŚĆ ICH RELACJI : 5 KART.7 mieczy, as kielichow ,6 bulaw (-), rycerz mieczy (-). cesarz (-)

a czemu tu jeszcze raz jest rycerz mieczy? wydaje mi się, że Ty nadal będziesz się łudzić i okłamywać (7 mieczy), że coś się w nim zmieni, że pojawią się uczucia (As kielichów), ale póki co znajomość będzie trwała na jego warunkach i zasadach (6 buław i Cesarz)

tutaj Kochana radziłabym się zastanowić, czy Ty chcesz tego, co daje Ci ta relacja? Wiem, jakie jest to trudne, przyznać przed samą sobą, że on jednak gdzieś daleko jest z tymi uczuciami (oczywiście nie jest powiedziane, że on się nie zmieni, ale on sam musi chcieć). Między Wami jest odwrócony Król monet jest to sygnał nierównowagi jaka między Wami jest i jego dominacji nad Tobą, tutaj Twoje oczekiwania i pragnienia są lekceważone, a Ty też sama wiesz, że nie zasługujesz na głód uczuciowy i zadowalanie się resztkami. W tej relacji to on dyktuje warunki, stawiam, że pewnie się spotykacie też wtedy kiedy on ma czas i chęci, a tu nie o to chodzi, żeby w życiu ogrzewać się przy marnych pochodniach, a o to, żeby oboje wzniecali w sobie płomień. Kochana, pamiętaj także, że karty to nie wyrocznia i że może się wszystko zmienić, ale dbaj tez o siebie, zastanów się, co daje Ci ta relacja, jeśli samej jest Ci trudno, poproś przyjaciółkę, przeanalizujcie to razem.

Pozdrawiam serdecznie :slonko:

Napisano

1. CO CZUJE KOBIETA - rydwan - Ma ochote uciec z tej relacji i byc szczesliwa, ale cos jej uniemozliwia to

2.CO CZUJE MĘŻCZYZNA 4kielichow - Znudzenie... brak zainteresowania...

3.CO JEST MIĘDZY NIMI krol monet (-) Ktoś zlekceważony, odrzucony, potraktowany nietolerancją i pogardą tego, który czuje się lepszy. Brak spokoju.

4. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ -giermek kielichow - Za zabawnego, z poczuciem humoru, o dużej wrażliwości i intuicji, bogactwie uczuć i fantazji twórczej. Za kogos wartosciowego i weirnego i takiego z ktorymi lacza kobiete intymne relacje.

5. ZA JAKĄ OSOBĘ MĘŻCZYZNA UWAŻA KOBIETĘ 2 kielichow Za kobiete z ktora moglby stworzyc zwiazek,

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU - 6 monet - Za pokrzywdzona. Niedoceniona i żebrząca o uczucia..Za lekcewazoną i odrzuconą

7. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ MĘŻCZYZNA W TYM ZWIĄZKU 5 mieczy (-) - Czuje, ze Cie rani. Ma swiadomosc tego, ze Ci zalezy, a on to wykorzystuje.

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA - rycerz mieczy (-) Obietnic, ktorych tak naprawde on nie dotrzyma

9. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE MĘŻCZYZNA krolowa bulaw Kobiety z temperamentem, ktora powie 'nie' kiedy trzeba. Dojrzałej, aktywnej kobiety, pełnej charyzmy i energii. Niezaleznej i takiej, ktora nie boi sie byc bez niego.

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK - giermek monet Juz nie chce. Za duzo bolu doswiadczyla i tak naprawde chce kogos innego.

11. CZY MĘŻCZYZNA CHCE Z NIĄ STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK 7 bulaw - Nie ma takiej mozliwosci. On tego unika jak ognia. Zrobi wszystko zeby do tego nie doszlo bo sam wie, ze nie pasujecie do siebie jako para...Pisani sa wam zupelnie inni partnerzy, z ktorymi zaznacie szczescia

12. CZY BĘDĄ RAZEM

PRZYSZŁOŚĆ ICH RELACJI : 5 KART.7 mieczy, as kielichow ,6 bulaw (-), rycerz mieczy (-). cesarz (-)

Sprobujesz odnowic ta relacje, ruszyc ja do przodu, ale bezskutecznie i ostatcznie zakonczycie ta relacje i poszukacie szczescia gdzie indziej

Napisano

Dziekuje wam bardzo bardzo bardzo :) A ja napisze moze jak wyglada ta relacja bo wiele bardzo wiele sie zgadza , dodam tylko ze postanowilam zakonczyc ta relacje i zero jakichkolwiek kontaktow zeby nie skusilo mnie do powrotu bo wszyscy widza co robi on zle tylko nie on sam :( Nie mam pojecia o co mu chodzi bo nawet nie da sie z nim rozmawiac , jak chce rozmawiac to obraza masakra charakterek jest okropny jego . Dodam ze krolowa chyba pokazuje mnie jako atrakcyjna kobiete ale tez szczera i ja probuje rzadzic , od dwoch miesiecy przemawiam mu i gadam gadam ze to jest zle to i to a do niego jak do sciany i zero reakcji wkoncu peklam nie wytrzymalam i awaria gotowa :) Jest mi przykro i czuje niesmak ale cos mnie w nim pociaga caly czas nie wiem czemu tymbardziej ze prawie kazdy mi go odradza jest cholernym egoista dba o wlasny tylek , on nie umie sie okreslic ,widzenia w wekendy spotykamy sie pol roku ja mam dziecko ani w te ani w te i jestem w trakcie rozwodu on jest bardzo niezalezny

czasami wydaje mi sie ze ma wszystko gdzies zero zainteresowania iciekawilo mnie co on sobie mysli bo ma taki charakter ze on nic nie powie a ja nie wiem czy sie starac czy nie czy on sie odezwie wogle do mnie bo jestesmy pokloceni

robi ze mnie *****a jak przychodzi do pracy tak jakby sie nic nie stalo bo niestety czesto bywa w mojej pracy

Napisano

Na pewno dasz rade to przetrwac i bedziesz szczesliwa z kims innym!:)