Skocz do zawartości

Pannica - partnerski ;)

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziekuje za karty Baamisjanka :ok:

Z przełożenia Diabeł, 2 monet, 3 kielichów - widac tutaj pokuse i rozmyslanie mozliwe ze chwilowe przewartosciowanie pewnych spraw zeby zaraz je ochlodzic ale priorytetem jest dobra zabawa.

1. co ona wnosi do relacji? Królowa monet - tu wyglada ze wnosi swoja wartos ze nie jest pierwsza lepsza

2. co ma w głowie? Świat - jest otwarta widzi moze perspektywy ale jak to karta swiat wiec to sa dalsze wizje...

3. co ma w sercu? Król mieczy - albo byla zraniona alboja sie pokazuje bo krol mieczy baaardzo czesto mnie przedstawia

4. co pokazuje na zewnątrz? Mag - ze ona jest flirciara jakby chciala sie pobawic w gonienie kroliczka

5. co Ty wnosisz do relacji? 9 buław - ja lekko chlodze relacje nie zabiegam o nia za mocno zeby sobie nadziei nie zrobi

6. co masz w głowie? 10 buław - wiele spraw zaprzata moja glowe sporo rozterek ale mimi roznych mysli chcialbym zobaczyc do kad ta relacja zajdzie

7. co masz w sercu? Paź mieczy - male nieprzyjemnosci, albo nie fajne odczucia w jej kierunku przez niedawne jej zachowanie

8. co pokazujesz na zewnątrz? Wieża (doł. 7 monet) =11 sila- mozliwe ze pokazuje jej na zewnatrz ze to nie ma szns na chwile obecna

9. wspólna karta: Śmierć (doł. As buław)=14umiar - oboje potrzebujemy zmian, mozliwe ze nasze przeciwienstwa moga byc tym co nas do siebie bedzie laczyc

10,11,12-rozwój znajomości do końca lipca Głupiec, Paź kielichów, 10 kielichów=12wisielec

WIdac ze nowy start sie szykuje obecnie jest beztrosko bez wiekszych oczekiwan...kurcze nie wiem czy w tym rozwoju nie pokazal sie zaproszenie na wesele bo akurta bylo dosc sympatycznie i ja zaprosilem

Gość Daffne
Napisano

Z przełożenia Diabeł, 2 monet, 3 kielichów

- duże pragnienie pogłębienia relacji i na początek cieszenia się z wspólnie spędzanego czasu z ciekawością jakby to się rozwinęło dalej.

ONA:

1. co ona wnosi do relacji? Królowa monet

- wnosi dojrzałość, rozwagę i pragnienie stabilizacji. To kobieta dość mocno stąpająca po ziemi, a przy tym zmysłowa

2. co ma w głowie? Świat

- tu dołożyłabym kartę bo świat jest neutrakny, który mówi albo o zamknięciu na związek albo otwarciu się... w zależności od karty obok

3. co ma w sercu? Król mieczy

- w sercu może mieć mężczyznę innego, z którym mogło coś nie wyjść albo są to oczekiwania wobec potencjalnego partnera ogolnie jak rzeczowość, zaradność i słowność oraz mądrość.

4. co pokazuje na zewnątrz? Mag

- na zewnątrz pokazuje flirty, słowne igraszki, które sprawiają jej przyjemność i być może pozwalają otworzyć na nowe (świat wyżej)

TY:

5. co Ty wnosisz do relacji? 9 buław

- wnosisz poczucie onieśmielenia, Pani swą postawą dość dojrzałą, którą czujesz sprawia że zaczynasz dostrzegać swoją niepowagę we wnętrzu i to rodzi niepewność, ale to własnie sprawia, że możesz się rozwijać i myślę, że traktujesz to jak wyzwanie :)

6. co masz w głowie? 10 buław

- zdajesz sobie sprawę, że może być trudno Ci Panią oczarować sobą na tyle by zapragnęła bycia razem. Oczywiście jeśli taki jest Twój cel. Wiesz, że Pani to twarda sztuka, ale wiesz też, że warto..Czujesz to :)

7. co masz w sercu? Paź mieczy

- w sercu niedojrzałość, trochę buntu, czasem sceptyczności. Masz mieszane uczucia i nerwowość się wkrada. Taka mieszanka emocji, które z jednej strony kręci, ale z drugiej może męczy po pewnym czasie. Wóz albo przewóz...więc starać się spełnic oczekiwania, a jesli czujesz że jeszcze nie jesteś na tyle dojrzały to poczekać.

8. co pokazujesz na zewnątrz? Wieża (doł. 7 monet) =11 sila

- pokazujesz, a raczej chcesz pokazać, że jesteś cierpliwy, że potrafisz być wyrozumiały i czekasz...w taki sposób chcesz pokazać siłę...siłę dojrzałosci ;). Ta wieża to myślę, że jest formą zderzenia się u Ciebie z nowym doświadczeniem bo nagle okazuje się, że nie wystarczają tradycyjne flirty i podchody, tu trzeba nadrudzić się bardziej by zebrać efekty pracy.

9. wspólna karta: Śmierć (doł. As buław)=14umiar

- współna karta jest kartą przemian...aktualni. Zderzyłeś się z sytuacją...która nieco Ci skrajnych emocji dała...ale to korzystna burza...bo dzieki niej i kartom oraz poradom zmienisz postawę i jest szansa na osiągnięcie porozumienia i czegoś głębszego.

10,11,12-rozwój znajomości do końca lipca Głupiec, Paź kielichów, 10 kielichów=12wisielec

piękne karty, jesli dokonasz w sobie zmiany, zmieinsz podejście na powazniejsze ktore zademontrujesz swoim zachowaniem i postępowaniem może czekac Cię cieszenie się z wspólnej znajomości, ale widac, że potrzebny tu czas. Czas dla Ciebie by dokonać w sobie zmian, ale i dla niej by mogla się otworzyć, przyzwyczaić do nowej sytuacji bo chyba Pani też potzrebuje spokojnego rozwoju relacji a nie takiego na hop siup. To nie ten typ :)

Napisano

Masz racje nowe doswiadczenie;p

Przewaznie pisalem smsy o spotkanie a do tej trzeba dzwonic;p

Gość Daffne
Napisano
Masz racje nowe doswiadczenie;p

Przewaznie pisalem smsy o spotkanie a do tej trzeba dzwonic;p

hahaha Arshi ;P

Napisano

Nie smiej sie to prawda ;p

Wez tu porozmawiaj telefonicznie zadzwson i zaproponuj cos ;) Smsownie latwiej bylo az do czasu ze nic nie odp. wiec trzeba bylo telefonicznie interweniowac

Gość Daffne
Napisano
Wymagająca Pannica :lol:

W sumie wiele facetów idzie na łatwizne i smsa z zaproszeniem na spotkanie wysyłają bo tak lepiej :D

Ale jak Ona taka to za niedługo każe Ci pod dom z oficjalnym zaproszeniem na spotkanie przychodzić :lol:

i koniecznie z bukietem róż :D

Gość Daffne
Napisano
no i w garniturze :lol:

ale nie z muszką! KOniecznie krawat! I nie byle jaki :P

biedny Arshi :D

Gość gość5
Napisano

Z przełożenia Diabeł, 2 monet, 3 kielichów - chyba bardzo intryguje Cię ta dziewczyna :P

1. co ona wnosi do relacji? Królowa monet - wnosi piękno, stałość, jest Toba zainteresowana

2. co ma w głowie? Świat - jest otwarta, zna swoja wartosc, szuka swego miejsca/ partnera i mozesz byc nim Ty Arshi

3. co ma w sercu? Król mieczy - na razie chłód, w sensie, że to jeszcze nie ten etap, na razie czeka na rozwój wypadków

4. co pokazuje na zewnątrz? Mag - lubi rozmawiać, śmieć się- ona wie, że jest atrakcyjna

5. co Ty wnosisz do relacji? 9 buław - z jednej strony byc czegos chciał ale tak jakby troche sie boisz- zaangazowania, bo znów może okazać sie, ze to klops

6. co masz w głowie? 10 buław - jak wyzej- ciezko jest myslec i dzialać, jak tyle rzeczy na głowie i strach przed porazka

7. co masz w sercu? Paź mieczy - oooooooo........... troche zjadłiwy jesteś :P urazony

8. co pokazujesz na zewnątrz? Wieża (doł. 7 monet) =11 sila- nie wiem ile ona o tobie wie, ale starasza ise raczej pokazać, że pomimo pewnych niepowodzen, nadal trwasz przy swoim zdaniu, na dodatek byle betka nie jest w stanie Cię "złamać"- cos na zasadzie- niech sie wali i pali a ty i tak do przodu -do celu

9. wspólna karta: Śmierć (doł. As buław)=14umiar - cos sie zmieni i to diametralnie- myślę, że to bedzie Twoje działanie w dalszej przyszłości

no wesele weselem, ale bardzo ładne karty na związek- taka pierwsza mysl- ten wisielec to trwałośc tego co powstanie .........

• Maestro
Napisano

Z przełożenia Diabeł, 2 monet, 3 kielichów - karty pokazały dużą złość na zachowanie pani, która sobie pogrywa

1. co ona wnosi do relacji? Królowa monet - ona jest skupiona na sobie, na swojej urodzie, być może jest materialnie nastawiona do zycia

2. co ma w głowie? Świat - generalnie jest otwarta na ludzi

3. co ma w sercu? Król mieczy - może być jakiś były

4. co pokazuje na zewnątrz? Mag - lubi sobie poflirtować

5. co Ty wnosisz do relacji? 9 buław - jesteś zdystansowany,powiedziałabym nawet : obrażony

6. co masz w głowie? 10 buław - wg mnie jest Ci ciężko, masz natłok myśli, być może odnosnie wesela

7. co masz w sercu? Paź mieczy -czujesz się obrażony i niezrozumiany

8. co pokazujesz na zewnątrz? Wieża (doł. 7 monet) =11 sila- obraziłes się, wkurzyłeś, teraz czekasz na to co będzie dalej

9. wspólna karta: Śmierć (doł. As buław)=14umiar - przejdziecie za jakiś czas jakąś zmianę w tej relacji

Mogą być spontaniczne flirty, pogaduszki, być może ona faktycznie pójdzie z Tobą na to wesele

Napisano

Pani zna swoją wartość, mimo że pokazuje na zewnątrz osobę, która osiąga swój cel, ma powodzenie to jednak jest nie tak. Utrzymuje dystans, prawdopodobnie mogła być zraniona i sama nie jest pewna czy chciałaby się z kimś łączyć.

Ty do relacji wnosisz lęk, obawy i taka niepewność bo chyba ona jest trochę inna niż inne dziewczyny.

Wiesz że z nią będzie ciężko, rodzi się w Tobie taki bunt, jednocześnie chęć jej zaimponowania swoja osobą. Nie pokazujesz, że ci zależy ale postawiłeś na cierpliwość.

Wspólna karta mówi o potrzebie wewnętrznych zmian, które są potrzebne Wam obydwojga.

Do końca lipca może być różnie, będzie to okres poznawania się. Jeżeli te karty pokazały rzeczywiście wesele to uważaj na nim żeby nie popsuć tej relacji, jeżeli Ci na niej będzie zależeć.

Napisano (edytowane)

Nom ona troszke inna jest... Akurat troche pokazuje ze jestem zainteresowany.

A dlaczego piszesz zeby nie popsuc?

Edytowane przez Arshi
Napisano
Nom ona troszke inna jest... Akurat troche pokazuje ze jestem zainteresowany.

A dlaczego piszesz zeby nie popsuc?

Bo Wasza relacja może być super, będziecie się uczyć siebie nawzajem, coś nowego ale niepewnego, może to właśnie TO. Ale te ostatnie karty to Paz kielichów w środku, bardzo często/z doświadczenia mojego/ może prowadzić do konfliktu, zmian. Wisielec w tym wypadku może mówić o stabilizacji relacji na co potrzebny będzie czas lub o jej zakończeniu. Czas pokażę.

Napisano

według mnie to Ty powinnes pozyć się swoich leków i zachamowań, uwierzyc ze może byc pięknie. To wtedy sie uda

• 3 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja wspolna przyslosc tyczyla sie zaproszenia na wesele, fajnie bylo ona tez zadowolona :)