Skocz do zawartości

prośba o pomoc w interpretacji -r.partnerski

maja3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam :)

Już kiedyś miałam tu konto ale znikło więc założyłam drugie .

Zwracam się z prośbą o pomoc w interpretacji rozkładu partnerskiego na relację w której jestem już bardzo długo. Ostatnio nieświadomie go czymś uraziłam.W chwili obecnej panuje między nami jakieś zawieszenie z jego strony i nie wiem jak mam to rozumieć . Stąd ten rozkład.

Ja

Co ma w głowie ? rycerz denarów - mężczyznę o którego pytam

Co w sercu ? cesarzowa - chciałabym poczuć się spełniona we wszystkich sferach życia,mieć pewność że jestem dla niego ważna

Co pokazuje na zewnątrz ? rycerz pucharów - zakochanie, uczucia, że zależy mi na nim

Co wnosi ? 3 buław - chciałabym aby coś z tego wyszło trwalszego ,

On

Co ma w głowie ? As pucharów - miłość, zauroczenie

Co w sercu ? 6 buław - zadowolenie, chęć tworzenia związku

Co pokazuje na zewnątrz ? 2 mieczy - chłód emocjonalny, wycofanie

Co wnosi ? As mieczy - on jest dość zdecydowaną i stanowczą osobą wiec relacja na jego zasadach

karta wspólna 10 buław - przygnębienie, przytłoczenie zaistniałą sytuacją.

przyszłość -6 denarów, siła, śmierć -i tu nie wiem ,mimo tego że sytuacja ulegnie poprawie to i tak zmierza ku końcowi... ? Chyba że karty pokazują że on uczucia ma ,ale już nie do mnie...

Nie wiem czy dobrze sobie to wszystko odczytałam , dlatego byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł prawidłowo zinterpretować ten rozkład .

pozdrawiam :)

Napisano

Na chwilę obecną między Wami nic szczególnego się nie wydarzy - odnoszę wrażenie, że każde z Was żyje w innym świcie, macie rozbieżne oczekiwania - stąd takie zawieszenie. Ty jesteś bardziej gotowa do związku niż Pan - więc daj mu czas - niech wszystko rozwija się w swoim tempie - inaczej Pan poczuje się osaczony i moze na dobre zniknąć z Twojego życia.

Przyszłość jest pod znakiem zapytania ponieważ po karcie śmierć nie ma kolejnej - więć nie wiadmomo, czy relacja stoponiowo będzie "umierać" czy przeobraząć się w kolejny etap - karty, które poprzedzają śmierć bardziej zapowiadają chęć transformacji - ale to może być tylko moja sugestia.

Wszystkiego dobrego

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję bardzo za pomoc.

a czy karty co ma w głowie i sercu mogą ewentualnie mówić o uczuciach do kogoś innego ?

Napisano

Jeśli chodzi o Pana to on chce zdobyć przewagę nad Tobą (6 buław) i stworzyć z Tobą relację na własnych zasadach. Potencjał ku temu ma jeśli chodzi o uczucia. Tylko tak jak napisałam - nie wiem co jest po karcie śmierć - ja raczej nie sumuję kart, ale wyszła mi cesarzowa o ile coś nie pomyliłam (ktoś lepszy w tej kwestii może się wypowiedzieć) - więc jeśli tak - to jest sznasa na zbudowanie nowych struktur związku, takich stabilnych, w którym będziesz tą najważniejszą - tylko za jakiś czas.

Napisano

Wydaje mi się że on właśnie poczuł się przeze mnie osaczony i swoim zachowaniem chce mnie trochę jakby "ostudzić" ,co potwierdza to co napisałaś -

Jeśli chodzi o Pana to on chce zdobyć przewagę nad Tobą (6 buław) i stworzyć z Tobą relację na własnych zasadach.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc :)