SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzis trafila w moje rece nowa talia kart. Nie Tarot - Karty uzdrawiającej mocy - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com Jestem ciekawa, jak bedzie mi sie ukladala (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu chyba skupie sie w duzej mierze na swoim wewnetrznym rozwoju. Obserwowanie moze samej siebie. Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Zamkne pewien etap w moim zyciu, bolesny. Stane sie pewniejsza siebie, zaczne dzialac, skuteczniej niz do tej pory. W sumie chyba pozytywny wplyw... i udana wspolpraca. Cytuj
Kędry Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Jestem ciekawa, jak bedzie mi sie ukladala (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Praca z tymi kartami to ciag dalszy twojego przeznaczenia jeśli chodzi o pracę z energiami- stopniowo poszerzasz zakres ich zastosowania, czerpiesz radość z obcowania z nimi, czujesz się jak bogini - masz potencjał maga, nic zatem nie stoi na przeszkodzie, abyś poczuła się "w domu" jeśli chodzi o tą duchową dziedzinę życia. aki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Ogromny wpływ będą miały na Ciebie te karty- sama nazwa nie jest przecież przypadkowa - dzięki nim odetniesz się od bolesnej przeszłości, wyzwolisz nowe pokłady energii które drzemią w Tobie, złamiesz schematy, oczyścisz ciemne zakamarki duszy- po prostu zaczniesz prawdziwie żyć. Powodzenia Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Wow... Dzieki Kochana... Polecil mi te talie przyjaciel... Dzisiaj bede troche sie z nia zapoznawac. Piekne karty... zwierzeta mocy, opiekunowie. Cos pieknego... :icon_smile2: Cytuj
Kędry Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Wiem co to są za karty - pod symbolami zwierząt w snach ukazywali mi się moi przewodnicy duchowi - naprawdę warto się z nimi zaprzyjaźnić Cytuj
Arshi Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Wiesz sacralciu to bardziej wdzie sympatie i fakt ze bylas napalona na ta talie wspolpraca bedzie taka jaki zapal do niej... Wydaje mi sie ze dzieki tej tali przestaniesz w interpretacja polegac na wiedzy ksiazkowej a skloni ciebie bardzo do intuicji Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Fakt, ze czytam rozne ksiazki nie znaczy, ze siedze z nimi interpretujac... Uwazam, ze intuicja i wiedza moga sie nawzajem wspierac. Kinga Cichocka ladnie to kiedys gdzies ujela... ze intuicja jest wspaniala... ale wiedza tez powinna byc. Cytuj
Erza Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag wiele korzyści dla Ciebie, być może dzięki talii poznasz jeszcze jedno Twoje zwierzę mocy praca z talią będzie się układać pomyślne, rozwiniesz skrzydła i zapowiada się odkrywanie wielu ciekawostek Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan coś się w Tobie otworzy, nowe siły i potencjał, coś czego jeszcze nie znałaś (10 mieczy i Księżyc), wiele tajemnic jest przed Tobą do odkrycia ogólnie rewelacja Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Napisano 6 Kwietnia 2013 Wczoraj zaczelam z nimi co nieco. Rzeczywiscie, zupelnie inne doswiadczenie... Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzis trafila w moje rece nowa talia kart. Nie Tarot - Karty uzdrawiającej mocy - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com Jestem ciekawa, jak bedzie mi sie ukladala (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag mysle, że współpraca wypadnie bardzo dobrze- będziesz zadowolona, ale tez hm.. beda Cie zaskakiwać i będziesz odkrywać coraz to inne znaczenia ( całkiem jak w Tarocie) Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan zakonczy sie jakis etap Twoim życiu, o czym sama zdecydujesz, mama wrazenie, ze to będzie cos co Cie bardzo zafascynuje, zburzy dotychczasowy sposób myslenia i wprowadzi na nowe ścieżki, niejako zmusi do poszukiwań nowych doznań/ znaczen W sumie chyba pozytywny wplyw... i udana wspolpraca. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 To prawda rogi7... juz pierwszy raz byl dla mnie niezlym wstrzasem. Zrobilam sobie rozklad na siebie... wplywy w moim zyciu... cos niesamowitego, jak ladnie to opisuje czlowieka. Podobnie silne wrazenie (choc troche inaczej) zrobil na mnie Osho Zen Tarot... ktorego tez uzywam do pracy ze soba i nad soba... A to dopiero poczatek. Poza tym... jedno z moich wcielen to szaman indianski, moje zwierzeta mocy to wilk i pajak (kiedys pajaczki uzdrowily mnie swoja siecia po 3. dniach choroby), takze czuje dosc mocno te karty... Piekne doswiadczenie... takie poruszajace od wewnatrz. Zobaczylam tez strony siebie (te piekne tym razem), ktorych nie dostrzegalam... a ktore sa we mnie... i ktore musze nauczyc sie doceniac. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzis trafila w moje rece nowa talia kart. Nie Tarot - Karty uzdrawiającej mocy - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com Jestem ciekawa, jak bedzie mi sie ukladala (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu chyba skupie sie w duzej mierze na swoim wewnetrznym rozwoju. Obserwowanie moze samej siebie. Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Zamkne pewien etap w moim zyciu, bolesny. Stane sie pewniejsza siebie, zaczne dzialac, skuteczniej niz do tej pory. W sumie chyba pozytywny wplyw... i udana wspolpraca. Praca z tymi kartami będzie przebiegać różnie, zmiennie. Dlatego że Ty chcesz już, teraz. szybko wszystko wiedzieć. Widać Twój zapał chęć pracy z tymi kartami ale uważaj może przyjść też zniechęcenie, bo na efekty trzeba poczekać. Ale te karty będą droga do Twojego wnętrza, ukażą Ci Twoje możliwości, pozbędziesz się niepewności, inaczej spojrzysz na wiele spraw otaczających Cię, Nabierzesz pkory siły i cierpliwości do życia. Mam te karty, są super, tylko trzeba wiedzieć co chcesz z nich odczytać. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie, Anez... wlasnie podchodze do tych kart w sposob taki, ze zostawiam sobie czas na poznanie ich... Odczuwam je jako wazna czesc siebie... (ten motyw szamanski), ale nie postrzegam ich jako czegos, co powinnam juz w ciagu kilku chwil poczuc na maksa... Daje sobie czas... A... traktuje je na sam poczatek jako klucz do poznania bardziej siebie. Poznajac siebie, mysle, bede mogla tez wykorzystac te karty do pracy z innymi, pomagani im w poznaniu siebie... ale najpierw zaczynam od pracy ze soba i nad soba. Tak to odczuwam po prostu... Czym dalej bede je poznawac... zobaczym jak bedzie... nie nastawiam sie na nic... obserwuje po prostu... bardziej. Dodam, ze tych kart nie znalam. Ostatnio polecil mi je przyjaciel... zamowilam je sobie... i oto mam. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie, Anez... wlasnie podchodze do tych kart w sposob taki, ze zostawiam sobie czas na poznanie ich... Odczuwam je jako wazna czesc siebie... (ten motyw szamanski), ale nie postrzegam ich jako czegos, co powinnam juz w ciagu kilku chwil poczuc na maksa... Daje sobie czas... A... traktuje je na sam poczatek jako klucz do poznania bardziej siebie. Poznajac siebie, mysle, bede mogla tez wykorzystac te karty do pracy z innymi, pomagani im w poznaniu siebie... ale najpierw zaczynam od pracy ze soba i nad soba. Tak to odczuwam po prostu... Czym dalej bede je poznawac... zobaczym jak bedzie... nie nastawiam sie na nic... obserwuje po prostu... bardziej. Dodam, ze tych kart nie znalam. Ostatnio polecil mi je przyjaciel... zamowilam je sobie... i oto mam. To dobrze że tak do nich podchodzisz, że tak to czujesz to wiele zyskasz chociaż szczerze to ja bardzo w kartach tego nie widzę, ale najważniejsze jest co Ty czujesz, Powodzenia. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Mysle, ze kazdy dostrzega to, czego mu na dany moment potrzeba. Poza tym kazdy czuje co innego. Sa osoby, ktore odnajduja sie w numerologii, z runami... Ja sie za bardzo nie rozpisuje, bo to dopiero poczatek... Czas pokaze, jak bedzie dalej. Dzieki Anez... Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Jestem ciekawa, jak bedzie mi sie ukladala (wspol)praca z ta talia? Krolowa Bulaw, 9 Kielichow, As Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag no myślę, że los Cię pchnął do tych kart i przeznaczenie, pamięć poprzedniego wcielenia też... karty na pewno pokażą Ci jak bardzo jesteś silną osobowościową, z jakich cech możesz być zadowolona i tu nie wiem za bardzo jak to zinterpretować, ale tak jakby pokazały ci jakąś stronę materialną twojego życia, o której wcześniej nie pomyślałaś... Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie? 10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Uzdrowisz siebie przede wszystkim. I zobaczysz, że tu inaczej pracuje się z intuicją. Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się tak jakby karty pokazały ci możliwość uzdrawiania innych... może się mylę... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 No wiec juz moge napisac. Dosc ciekawa sprawa. Nalozylo sie to czasowo z rozpoczeciem wspolpracy z ta talia wlasnie... wiec... odniose sie do tego punktu: Jaki bedzie mialo to wplyw na mnie?10 Mieczy, Krolowa Bulaw, 6 Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Wraz z rozpoczeciem pracy z tymi kartami... dostalam jakby walniecie w leb. Nie wiem, jak to okreslic. Nagle na jakis czas stracilam czucie kart. Nie wiem, jak to ujac. Patrzylam na karty i rozklady i nic nie mogalm powiedziec. Ale nie tylko. Ogolnie patrzylam dookola siebie i absolutnie nic nie moglam powiedziec. Tak, jakby ktos wsadzil mnie do srodka i zalozyl klodke na oczy, uszy i usta. Totalnie czas, ktory moglam i musialam spedzic z sama soba. Takze odejscie na spory czas od kart praktycznie. Nigdy tak nie mialam, przyniejmniej nie w taki sposob. Teraz powoli wracam... ale zupelnie inne poczucie... nie umiem tego objasnic i dziwi mnie, jak moze miec to cos wspolnego z kartami. Ale mysle, ze tez nie byly bez znaczenia. Moze nalozylo sie to w czasie. Moze nie. Ale ciekawe sie zegralo razem czasowo. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 No wiec juz moge napisac. Dosc ciekawa sprawa. Nalozylo sie to czasowo z rozpoczeciem wspolpracy z ta talia wlasnie... wiec... odniose sie do tego punktu: Wraz z rozpoczeciem pracy z tymi kartami... dostalam jakby walniecie w leb. Nie wiem, jak to okreslic. Nagle na jakis czas stracilam czucie kart. Nie wiem, jak to ujac. Patrzylam na karty i rozklady i nic nie mogalm powiedziec. Ale nie tylko. Ogolnie patrzylam dookola siebie i absolutnie nic nie moglam powiedziec. Tak, jakby ktos wsadzil mnie do srodka i zalozyl klodke na oczy, uszy i usta. Totalnie czas, ktory moglam i musialam spedzic z sama soba. Takze odejscie na spory czas od kart praktycznie. Nigdy tak nie mialam, przyniejmniej nie w taki sposob. Teraz powoli wracam... ale zupelnie inne poczucie... nie umiem tego objasnic i dziwi mnie, jak moze miec to cos wspolnego z kartami. Ale mysle, ze tez nie byly bez znaczenia. Moze nalozylo sie to w czasie. Moze nie. Ale ciekawe sie zegralo razem czasowo. Podobnie ja miałam, dlatego napisałam Ci na początku że przebieg pracy z tymi kartami może być różny , nie zawsze taki jaki się oczekuje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Ciekawe... Dzieki Anez ... Powiem Ci szczerze, ze tego sie absolutnie nie spodziewalam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi