Skocz do zawartości

Gdzie był kamień?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ten rozkład wstawiam w celach naukowych, mama rano zgubiła pewien kamień, który nosiła raczej przy sobie, wyciągałam karty z ciekawości co się stało z kamieniem?

Królowa Buław 10 buław (karta się odwróciła) 9 kielichów suma Pustelnik wg HB Słońce/Koło/Mag

ja już wiem co sie z nim stało, zweryfikuję jutro wieczorem..W każdym razie moja interpretacja była taka, że na pewno jest w domu, cos go przywaliło, albo spadł na podłogę, raczej pod "coś", np. pod jakis mebel...

Napisano

Mi się wydaje, że kamień wypadł Twojej Mamie przez pośpiech, roztargnienie i gdzieś się poturlał - chwilowo był czymś przykryty - może pod jakiś mebel wpadło -ale dogłębna analiza i mądre kombinowanie przyniosły pozytywny skutek i w słoneczku wszystko się stało jasne gdzie zguba jest.

Takie mam skojarzenia

Napisano

Krolowa Bulaw jest porywcza. Dziala szybko, impulsywnie, tu + 10 Bulaw (-) to widze takie roztargnione zachowanie, moze jakis ruch z nagla. Gdzie bylo to? W miejscu, ktore bylo zarowno schowane przed wzrokiem (przykryte), jak tez znane tylko Twojej mamie. Dlatego w podsumach ukazalo sie, ze powinna jeszcze raz dokladnie sie zastanowic, co byla, gdzie robila, na spokojno przejrzec i wypatrzy.

Powiedzialabym, ze gdzies na podloge upadl. Poturla sie gdzie moze pod mebel albo lozko, wszystko tak w roztargnieniu. :)

• Maestro
Napisano

Weryfikuję:

Królowa Buław 10 buław (karta się odwróciła) 9 kielichów suma Pustelnik wg HB Słońce/Koło/Mag

Mama położyła kamień na stole, wlazły tam koty, zrzuciły go na podłogę i się w najlepsze bawiły:) Stąd pewnie 9 kielichów na końcu - zabawa w najlepsze. Co ciekawe: Królowa Buław mi któryś z kolei raz pokazała kota:)

• Maestro
Napisano
A nie kocice? ;p

Możliwe, mama ma kotkę, ktora jest szalona i kota - bardziej stonowanego w działaniach mężczyznę:lol:

Napisano

Krolowa Bulaw ma koci charakter. Tez mysle, ze tu na kocice pokazalo... Fajnie. Dzieki za weryfikacje.

Napisano

jeszcze się wtrącę i powiem wam co przyszło mi do głowy , oczywiście za późno na interpretację ale moje skojarzenie było takie ,ze ktoś specjalnie zrzucił ten kamień, gdzies w domu jakby chciał powiedzieć ,Ja też jestem tu! po przeczytaniu waszych postów , pomyślałam ,że kot chciał zwrócić na siebie uwagę :)

• Maestro
Napisano
jeszcze się wtrącę i powiem wam co przyszło mi do głowy , oczywiście za późno na interpretację ale moje skojarzenie było takie ,ze ktoś specjalnie zrzucił ten kamień, gdzies w domu jakby chciał powiedzieć ,Ja też jestem tu! po przeczytaniu waszych postów , pomyślałam ,że kot chciał zwrócić na siebie uwagę :)

Ha, ha te dwa koty zwracają na siebie uwagę non stop:)