GdzieTaIrlandia Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Ładnie proszę każdego o pomoc w interpretacji. Oczywiście po czasie zweryfikuję i dam punkciki jak zawsze. Rozkład 06.04-06.06.2013 1. Co było i nie wróci?Kochankowie,7 buław, 4 buław-Decyzje które były podejmowane zgodnie z własnym sercem ,które były okupione agresją zewnetrzną i moją walką i obroną swoich racji o swoja rodzine i dom. 2.To co jest i przemija?- GWIAZDA,Rycerz Denarów, 9 buław-Przemija moje podejscie do pewnych spraw. Nie widzę juz tu gdzie jestem swojego miesjca(GWIAZDA,rycerz denarów) przemija czas w którym regenerowałam swoje siły(9 buław) nie widziałam szans na ten moment na poprawe-ten czas przemija. 3. To co pozostanie nadal?-MOC,Paż Kielichów,Królowa Mieczy- Bedą działania w kierunku zmian w moim życiu. Będę kierowała się pasja,uczuciami,ale również umysłem. Być moze nadal nie bede pokazywała tego jaka jestem w środku(Paż kiel,Królowa Miecz) 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 2 denarów, 5 buław, 3 buław-Widać,że nadejdą inne możliwości,jakiś konkternie obrany kierunek( nie do końca pewny,okupiony wysiłkiem) ale z dobra perspektywa na przyszłość jeżeli zawalczę. Możliwa jest tez jakas bużliwa relacja z jakąś osobą(jakies przepychanki zawodowe?) 5. Najwazniejsze wydarzenie-Królowa Denarów, Królowa Kielichów, 2 mieczy- Hm no ciekawe, nie wiem? albo jeste tutaj ja i jakaś inna kobieta..albo pokazana jestem ja i moje zachowanie..Proszę Was o pomoc? 6.Czego nie robić?-Diabeł, Rycerz Kielichów,As Denarów( i dosłownie wyleciały odrzutowcem 2 karty- 2 kielichów,Sparawiedliwosc)-Nie ulegać jakimś złudnym propozycją? Nie stawiać wszystkiego na jedną karte? 7.Co szczególnie zaskoczy?- 3 kielichów, KSIEZYC,Rycerz Mieczy- Wyjdą jakieś ukryte sprawy na temat kogos o kim myślałam zupełnie inaczej..? 8.Dobra rada kart- 8 buław, 8 kielichów, SMIERC, 4 kielichów-Karty sugerują żebym była otwarta i działała bez wzgledu na rezultaty..Czasem jest gorzej czasem lepiej,sa w zyciu wzloty i upadki.. i wtedy kiedy coś umiera to ponownie coś innego rodzi sie w moim życiu.. Zebym porzuciła rzeczy w tej chwili niedostępne dla mnie i rozjerzała się w okół tego co ma koło siebie. Cytuj
Arshi Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 1. Co było i nie wróci?Kochankowie,7 buław, 4 buław- wyglada na to ze bylo wazne procz posiadania rodziny to i tez kogos kto sie stara o wzgledy twoje 2.To co jest i przemija?- GWIAZDA,Rycerz Denarów, 9 buław- kurcze tracisz nadzieje na bardzo powolny rozowj 3. To co pozostanie nadal?-MOC,Paż Kielichów,Królowa Mieczy- tu jakbys postanowila ograniczyc przyjemnosci dla wiekszego pozytku 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 2 denarów, 5 buław, 3 buław- jakas trudna decyzja zwiazana z wyjazdem albo jakims kursem 5. Najwazniejsze wydarzenie-Królowa Denarów, Królowa Kielichów, 2 mieczy- decyzja o sprawach finansowych podjeta glosem serca 6.Czego nie robić?-Diabeł, Rycerz Kielichów,As Denarów( i dosłownie wyleciały odrzutowcem 2 karty- 2 kielichów,Sparawiedliwosc)- nie ulegac pokusa ie nie oddawac sie w niepamiec przyjemnoscia 7.Co szczególnie zaskoczy?- 3 kielichów, KSIEZYC,Rycerz Mieczy- jakies przyjemne spotkanie ktore sprawi ze wyjda na wierzch wazne sprawe 8.Dobra rada kart- 8 buław, 8 kielichów, SMIERC, 4 kielichów - taka ze szybkie i bolesne zmiany sa wazne i nie nalezy myslec o wszystkim na zapas 1 Cytuj
Kędry Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 1. Co było i nie wróci?Kochankowie,7 buław, 4 buław- Czas wahań, wyborów, analizy odchodzi bezpowrotnie – również Twoja walka o utrzymanie harmonijnej atmosfery w rodzinie. 2.To co jest i przemija?- GWIAZDA,Rycerz Denarów, 9 buław- Źle ulokowane nadzieje przemijają, jakieś mrzonki, coś co nie da się zrealizować – widzisz, że są bez pokrycia w rzeczywistości 3. To co pozostanie nadal?-MOC,Paż Kielichów,Królowa Mieczy- Twoja kobieca moc zostanie z tobą – będziesz silna, uczuciowa, ale i niejednokrotnie chłodna w relacjach z otoczeniem – odnoszę wrażenie, że w zależności od sytuacji – taką przybierzesz pozę – gdy trzeba zawalczysz, gdy sytuacja będzie tego wymagać – czule pogłaszczesz – innym razem – chłodno zripostujesz. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 2 denarów, 5 buław, 3 buław- Nowa energia wstąpi w Ciebie – zaczniesz dostrzegać pozytywy zmian – zawalczysz, gdy trzeba, ale również jakieś tęsknoty zagoszczą w Twojej duszy- czyżby wspomnienia dały znać o sobie (może za kimś bliskim zatęsknisz, za jakąś odmianą) 5. Najwazniejsze wydarzenie-Królowa Denarów, Królowa Kielichów, 2 mieczy- Ja bym tu widziała stopniowe przeobrażanie siebie – z kobiety bardzo uczuciowej, której można było niekiedy wejść na głowę w prawdziwa królową, które wie że jest na właściwym miejscu i potrafi stanowić o sobie stabilnie i mądrze. W 2 mieczy widzę jeszcze chwilowe zamknięcie może przed kolejnym etapem transformacji – ale wszystko idzie ku dobremu- więc pomalutku. 6.Czego nie robić?-Diabeł, Rycerz Kielichów,As Denarów( i dosłownie wyleciały odrzutowcem 2 karty- 2 kielichów,Sparawiedliwosc)- Nie popadać w ograniczenia, nie uzależniać się fizycznie i duchowo – sama dasz sobie radę – masz potencjał w sobie, a po pewnym czasie zbierzesz plony swoich mądrych decyzji w postaci satysfakcjonującego związku w którym wszystko doskonale hula, energia ma harmonijny przepływ w braniu i dawaniu – a o to chyba chodzi. 7.Co szczególnie zaskoczy?- 3 kielichów, KSIEZYC,Rycerz Mieczy- Światło dzienne ujrzą jakieś tajemnice, być może ktoś pokaże swoje prawdziwe oblicze 8.Dobra rada kart- 8 buław, 8 kielichów, SMIERC, 4 kielichów- Porzuć abstrakcyjne myślenie, nie bujaj w obłokach, zostaw za sobą to wszystko co Cię raniło i nie dawało spełnienia – po prostu nie żyj iluzją przeszłości – przed Tobą transformacja – długa, bolesna ,w trakcje które uzmysłowisz sobie gdzie tkwiła przyczyna twoich dotychczasowych niepowodzeń i co trzeba zmienić by było inaczej. 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Ładnie proszę każdego o pomoc w interpretacji. Oczywiście po czasie zweryfikuję i dam punkciki jak zawsze. Rozkład 06.04-06.06.2013 GTI 1. Co było i nie wróci?Kochankowie,7 buław, 4 buław-walka o stabiliny zwiazek 2.To co jest i przemija?- GWIAZDA,Rycerz Denarów, 9 buław-ostrożnośc i wahanieczy podjęte decyzje były złuszne, nadzieji na to że coś ulegnie zmianie 3. To co pozostanie nadal?-MOC,Paż Kielichów,Królowa Mieczy- Twoja siła psychiczna, która sprawia, ze jestes tu gdzie jestestes 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 2 denarów, 5 buław, 3 buław-zaczniesz się rozglądać za nowymi perspektywami, szuklać nowych lądów, nowych szans na spełnienie 5. Najwazniejsze wydarzenie-Królowa Denarów, Królowa Kielichów, 2 mieczy- blikujesz w sobie uczucia, mam wrażenie, że w pewnien sposób straciłaś pewność siebie 6.Czego nie robić?-Diabeł, Rycerz Kielichów,As Denarów( i dosłownie wyleciały odrzutowcem 2 karty- 2 kielichów,Sparawiedliwosc)-nie pchać się na siłe w nowe związki, kocha to poczeka- najważniejesza jestes teraz Ty ( nie mysleć katastroficznie, że jak tego pogonisz, to żaden nie będzie i będziesz sama) 7.Co szczególnie zaskoczy?- 3 kielichów, KSIEZYC,Rycerz Mieczy- hm...3 kielichów to zabawa.... mam wrazenie, ze ktos "pokaże" swoja druga twarz....... prawdopodobnie w niezbyt miły sposób 8.Dobra rada kart- 8 buław, 8 kielichów, SMIERC, 4 kielichów-szybkie dzialania/ zwiazki- jak szybko się zaczna tak szybko skończą, ale nie zrażaj sie tym, bo to minie i nastanie czas spokoju i stabilizacji- jednym słowem wszystko przed Toba GTI Cytuj
calalea Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Tak jednym zdaniem ,to wydaje mi się ,ze coś w Twoim życiu się zmieni , odwróci , myślę ,że chodzi o jakieś partnerstwo, coś sie poprzestawia , nie wiem czy to koniec jakiegoś zwiazku i poczatek nowego ale tak właśnie bym powiedziała. nie kuś losu i nie zmieniaj nic na siłę. Po za tym do reszty odpowiedzi się przyłączam 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Rozkład 06.04-06.06.2013 1. Co było i nie wróci?Kochankowie,7 buław, 4 buław- rozterki sercowe, moze walka o cos co moglo uczynic Cie szczesliwa. Decyzje, ktore musialy zgadzac sie z Twoimi zasadami 2.To co jest i przemija?- GWIAZDA,Rycerz Denarów, 9 buław- - pozbylas sie zludzen co do czegs,ze jesli bedziesz stala i nic nie robila, to samo sie to wyjasni albo naprawi 3. To co pozostanie nadal?-MOC,Paż Kielichów,Królowa Mieczy- Bedziesz miec mnostwo energii, nadal bedziesz pokazywala sie jako wrazliwa i madra kobieta. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 2 denarów, 5 buław, 3 buław- moga byc jakies sytuacje, ktore sprawia,ze bedziesz miala metlik w glowie,ale jednoczesnie sprawia,ze bedzisz szukala innych mozliwosci, moze to byc amosfera w pracy,ktora zacznie Cie dreczyc 5. Najwazniejsze wydarzenie-Królowa Denarów, Królowa Kielichów, 2 mieczy- wymiana pogladow z jakimis kobietami lubmiedzy Toba a inna kobieta, bedzie to poddane chlodnej analizie. Moze trzeba bedzie cos zanalizowac od strony uczuc i od strony zimnej finasowej kalkulacji 6.Czego nie robić?-Diabeł, Rycerz Kielichów,As Denarów( i dosłownie wyleciały odrzutowcem 2 karty- 2 kielichów,Sparawiedliwosc)-nie poddawac sie emocjom i namietnoscoim, nie traktowac faceta jakby byl jedyna i ostatnia szansa. Prawdziwy zwiazek przykdzie i bedziesz to czula, po tym jak bedziecie sie rozumiec. Moze uwazac na zajetych mezczyzn... 7.Co szczególnie zaskoczy?- 3 kielichów, KSIEZYC,Rycerz Mieczy- moze sie wydac jakis romans ewentualnie podczas spotkania, ktos po kim sie nie spodziewalas powie Ci cos co zaburzy wasza znajomosc... 8.Dobra rada kart- 8 buław, 8 kielichów, SMIERC, 4 kielichów- szybko odciac sie od przeszlosci,ktora sprawia Ci bol. masz szanse,zeby wkroczyc na nowy poziom, pozamykac to co wiaze sie ze zbyt duzymi emocjami i porzucic je bez zbytniego smutku czy zalu... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 Podbijam i proszę o pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi