Skocz do zawartości

To i mój nów-->10 kwietnia

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I mój now:)

1. Co trzeba odpuścić -3 kielichów,KAPLAN-Rezygnacje z przyjemności,życie w odosobnieniu?

2. Co trzymać jak najbliżej - CESARZ, 6 kielichów(dociągnełam:8 mieczy)- Nie wiem,po prostu nie wiem ta 8 mi sie nie podoba.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Cesarzowa,MOC- chyba jakies możliwości które napłyną i czas w którym wzrosnie moje samopoczucie,docenić w końcu wreszcie siebie?

4. Jak swiat wplywa na mnie - SPRAWIEDLIWOSC,SŁONCE-Zdaje sobie sprawę ,że w czasie jednak przychodzi do życia Sprawiedliwość..Wpływa to na mnie dobrze,dodaje otuchy.

5. Co mozesz i musisz dac innym - PUSTELNIK,As Mieczy,8 kielichów-Powinnam pozwolić decydować innym o tym czego w życiu chca(myslę,że pozwalam?). Powinnam w nie których sprawach odejść..

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -KOCHANKOWIE,WIEZA,4 Mieczy-Podejmę jakas decyzje ..nie do konca bedzie taka jaka bym chciała by była(WIEZA) i sie oddale..pójdę w inna strone..

Może tez pojawić sie jakas choroba z sercem? (Ostatnio odczuwam silne bóle..ponoć to nerwica)

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Paż Buław, WISIELEC,5 kielichów-ze jakies decyzje podejmowane pod wpływem emocji z wielka dozą energi nic tak na prawde nie wnoszą do mojego życia..nadal jest to co było(wisielec) a tu trzeba przystanąc i przeanalizować rzeczy które dobijaja(5 kielichów) a nie uciekać od tego emocjonalnie i zadręczać sie sama z sobą w głebi ..

• Maestro
Napisano

1. Co trzeba odpuścić -3 kielichów,KAPLAN-imprezy,relacje trójkątowe, może nadmierne trzymanie się swoich myśli,zasad, postanowień?

2. Co trzymać jak najbliżej - CESARZ, 6 kielichów(dociągnełam:8 mieczy)- swojego męża

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Cesarzowa,MOC- poczujesz się bardzo dobrze,silna,spelniona,pewna siebie

4. Jak swiat wplywa na mnie - SPRAWIEDLIWOSC,SŁONCE-świat każe Ci być uczciwą, niczego nie ukrywaj,bądź szczera

5. Co mozesz i musisz dac innym - PUSTELNIK,As Mieczy,8 kielichów-pozwól odejść tym,którzy powodowali, że czułas się samotna,pozwól im na taką decyzję

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -KOCHANKOWIE,WIEZA,4 Mieczy-może być jakiś rozłam w zwiazku i to poważny,albo zakończenie jakiegoś romansu,w 4 mieczy ja widze pogodzenie się i odpoczynek po burzy

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Paż Buław, WISIELEC,5 kielichów-patrz realnie i trzeźwo na otaczający Ciebie świat, wypocznij,zajmij się sobą

Napisano

1. Co trzeba odpuścić -3 kielichów, KAPŁAN ---> suma Księżyc/Pustelnik

trochę trzeba spuścić z tonu, wokół Ciebie jest towarzystwo, które chce Cię wyrwać z marazmu, rozweselić, a Ty nadal jesteś jak ten Kapłan, radykalna i nieprzejednana, odpuść nieco ;) ciesz się, że świeci słońce, szukaj radości w małych rzeczach

2. Co trzymać jak najbliżej - CESARZ, 6 kielichów (dociągnęłam: 8 mieczy) ---> suma Kochankowie

bądź przy rodzinie, przy osobach Ci bliskich, tam się ładuj, odpoczywaj, regeneruj, dopuszczaj do siebie osoby, które Cię nie zawiodły w trudnych chwilach

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Cesarzowa, MOC ---> suma Umiarkowanie/Kapłan

wsparcie kobiety z otoczenia, jej rady, może to być mama, siostra, przyjaciółka, ona pomoże Ci odbudować wiarę w siebie

4. Jak swiat wplywa na mnie - SPRAWIEDLIWOSC, SŁONCE ---> Kapłan

myślę, że świat pomaga Ci spojrzeć na pewne sprawy w innym świetle, pewne wartości, którymi kierujesz się w życiu zostały teraz docenione, sprawdziły się

5. Co mozesz i musisz dac innym - PUSTELNIK,As Mieczy,8 kielichów ---> suma Kochankowie

powiedziałabym, że chwilowo nic, co najwyżej pozwolić, aby pewne sprawy się zakończyły, bo już przyszedł na nie czas

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -KOCHANKOWIE,WIEZA,4 Mieczy ---> suma Cesarz

postanowisz się od czegoś odciąć, może zerwanie z jakimś mężczyzną?

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Paż Buław, WISIELEC,5 kielichów ---> suma Pustelnik

przede wszystkim rozmawiaj ze swoim wnętrzem, nie rób nic wbrew sobie, jeśli potrzebujesz na coś czasu, to go sobie daj