Erza Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość ohohoho, ciekawie, czyżbym miałabym być mnie rzeczowa i mniej wymagająca? 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan swoje zasady 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy umiejętność rozmowy 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka powoduje, że się wycofuje, bo chcę się uporać ze sprawami związanymi z Panem 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław pomimo wewnętrznych trosk, mam dawać radość, uśmiech, zabawę 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan wydaje mi się, że stoczę jakąś walkę wewnętrzną ze swoimi uczuciami, uświadomię sobie, że ktoś nie może mi czegoś dać, otworzę się na nowe możliwości, może wpadnę w wir życia towarzyskiego, co w rezultacie "ułoży" i uspokoi mnie wewnętrznie 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat mimo wszystko przyjmować to, co daje świat Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 8 Kwietnia 2013 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość karanie innych, ale także próby usprawiedliwiania ich zachowania, nie tłumacz ich, że jak np. ktoś obiecał, a nie zadzwonił, to na pewno miał tysiące innych spraw na głowie 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan zasady, które masz, trzymaj się ich, nie biegnij do faceta, bo raczył się łaskawie odezwać 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy umiesz być zadziorna, niekiedy nawet pyskata, potrafisz wyrażać własne zdanie 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka odsuwasz się od swiata, aby być sama, aby w samotności podumać nad sobą, nad swoimi oczekiwaniami 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław pokaż im, że umiesz cieszyć się życiem:) 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan powoli będziesz się coraz lepiej czuła (także fizycznie), choć może być jeszcze trochę nerwów, widać jednak spore perspektywy na poprawę i nadejście radosnego okresu 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat bądź otwarta na to co niesie Ci świat Cytuj
Kędry Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość wprowadź trochę rumieńców w swoje życie - może za bardzo bardzo jesteś rygorystyczna, wymagająca, chłodna... 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan normy, swoje zasady, dzięki którym mądrze funkcjonujesz w społeczeństwie, dzięki nim nikogo nie krzywdzisz, okazujesz szacunek 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy Potrafisz wnieść świeżość, spontaniczność, ryzyko też nie jest Ci obce - potrafisz walczyć o swoje nawet gdyby miało dojść do słownych przepychanek 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka otoczenie jest neutralne - to ty sama podejmujesz decyzje w swoim wnętrzu, kierując się intuicją - chcesz się odciąć od sytuacji lub osób które są dla Ciebie niesprzyjające. 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław dla innych możesz być ostoją - dajesz im poczucie bezpieczeństwa, spokoju, bezpiecznej przystani. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Zwalczysz w sobie przygnębienie, apatię, w ogóle negatywne emocje, zaczniesz wychodzić do ludzi - otwierać się na nowe znajomości, czerpać radość z życia- to wprowadzi w Twoim życiu równowagę, harmonię, wycisz się - kto wie, czy nie utorujesz sobie drogi do bardzo poważnego związku. 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat zakończyć dotychczasowy etap - otworzyć się na nowe, zaufać losowi, szukać swojego miejsca, w którym będziesz się czuła spełniona 1 Cytuj
Erza Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziękuję Inez 1. Co trzeba odpuścić?Sprawiedliwość karanie innych, ale także próby usprawiedliwiania ich zachowania, nie tłumacz ich, że jak np. ktoś obiecał, a nie zadzwonił, to na pewno miał tysiące innych spraw na głowie racja racja, ja uwielbiam tłumaczyć innych Cytuj
Erza Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Napisano 8 Kwietnia 2013 Kędry bardzo dziękuję 3. Co jest teraz największym nabytkiem?Paź mieczy Potrafisz wnieść świeżość, spontaniczność, ryzyko też nie jest Ci obce - potrafisz walczyć o swoje nawet gdyby miało dojść do słownych przepychanek czyli jednak nie uniknę głośnego komentowania pewnych zachowań niektórych osobników w pracy 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca?5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Zwalczysz w sobie przygnębienie, apatię, w ogóle negatywne emocje, zaczniesz wychodzić do ludzi - otwierać się na nowe znajomości, czerpać radość z życia- to wprowadzi w Twoim życiu równowagę, harmonię, wycisz się - kto wie, czy nie utorujesz sobie drogi do bardzo poważnego związku. oby, bo trochę te moje zmienne nastroje działają i na mnie nie za dobrze i na otoczenie; póki co, to patrzę jak pan nie wykorzystuje szans... Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość nie widziec czarne/białe- zycie ma różne odcienie szarości, nie szukac na siłe rozwiazań i nie byc małym dykatatorem, który wszystko wie najlepiej 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan swoje zasady- dokładnie -kroczysz dobra scieżką- i z niej nie zbaczaj 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy hm.... pyskata jesteś ale czasami to sie przydaje- cieta riposta zawsze w cenie 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka sprawia, że pragniesz samotności, odpoczynku by w spokoju móc wszystko przemysleć 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław chyba inni potrzebują Twojego towarzystwa, kontaktów 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan konieczność dokonania pewnych zmian, szukanie nowych perspektyw, hmm... tak z nikąd nasuneło mi się- ukojenia w zabawie/spotkaniach towarzyskich, byle z rozsądkiem 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat świat stoi otworem, tylko trzeba umieć korzystac z tego co oferuje Cytuj
Erza Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 Dziękuję Rogi tak sobie jeszcze pomyślałam o tym Świecie i lekcji z niego, że to, co wypuszczamy w świat do nas wraca i chyba o tym trzeba pamiętać Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Odpusc wydawanie osadow,oceniania I analizowania spraw ktore nie dotycza tylko I wylacznie twojej osoby. Kazdt ma swoj rozum,swoje wartosci. To co wydaje nam sie dobre dla innych moze byc zle. trzymaj jak najblizej siebie jezyk za zebami. Dochowaj tajemnic ktore zostaja Ci powierzone niczym ksiadz na spowiedzi.. To nie my jestesmy od sadzenia.. Mozemy wyslichac,wesprzec,doradzic a w zyciu kierowav sie tym ci dla nas cenne. Najwiekszym nabytkiem jest w tej chwili stanowisko na ktorym mozesz wypracowac nic porozumienia,doprowadzic do kinda niejasnosci I opory wewnetrze na chlodno. W swiecie probujess uzdrowiv swoje serce,jakies rozterko,jestes troche zamknieta emocjonalnie,starasz sie skrywac to co czujesz tak na prawde. Jest wiele rozmow z sama soba. Mozes innym dac poczucie rownowagi.. Wyjsc ze swojego cieniq,czterech scian I wprowadzic do zycia promien slonca,ze da sie z tych zgliszczu odbudowac cos nowego.. To co sie zacznie to poczucie jakiejs pustki emockonalnej,smutek,rozstrojenie..wewnetrzne walk z wlasnymi emocjami gdzie jedna bedzie sprzecznoscia z kazda nastepna,ale w ten sposob nadejdzie rownies twoja walka o zmiane,decyzja zostanie podjeta i bedziesz tylko wyczekiwala momentu az system przyplynie i wsiądziesz na pokład..z radością i ukoronowaniem twoich staran:) Lekcja. Nie należy wracać do przeszłości. Należy chwytać nowe możliwości pojawiające się które zsyła nas w życiu i w świecie los. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 I wybacz za błędy ale na tym ekranie takie male litery i same zdania się zmieniają.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość odpuścić sobie surowość wobec samej siebie, starać się nie myśleć o sobie źle, gdy coś się nie udaje. Takie wydarzenia przychodzą do nas z jakiegoś pwoodu i mają nas nauczyć wiary w siebie lub zrozumienia co nalezy w sobie zmienić by podobne sytuacje nie mialy juz miejsca. Jednak wyzwoleniem od powtarzających się sytuacji nie jest...negatywne myslenie o sobie, a znalezienie źródła problemu, przyczynę której zrozumienie i właściwe przepracowanie uwolni nas od trosk. 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan jak najbliżej siebe trzymać własną mądrość wykorzystując doświadczenie jakie juz zdobyłaś. Swoje zasady oraz przede wszystkim cel...do jakiego zmierzasz trzymać zawsze w myślach na kluczowym miejscu. Nie poddawać się i wierzyć w swoje marzenia 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy różne emocje buzujące w Tobie, które są poniekąd cenne i Tobie potrzebne bo skłaniają Cię do myślenia nad sobą, swoim życiem, nad dokonaniem przewartościowania na skutek dotarcia do nowego rozumienia sytuacji, w jakich się znajdujesz. Widzę tu jakby etapy życiowe u Ciebie...i zmierzanie się wciąż z tymi samymi lub podobnymi sytuacjami w życiu...będą się one powtarzać do czasu, aż zrozumiesz pewne zalezności. 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka aktualnie troszkę zniechęcająco z uwagi na pewnego Pana. KOntakt z nim się poprawi, więc i wpływ zacznie być na nowo korzystniejszy. Spory wpływ ma na Ciebie Owy Pan i Wasze relacje. Będziesz mysleć sporo o tej relacji. 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław powinnaś dać innym entuzjazm, swoją energię oraz szybkie działanie, podnosić na duchu, motywować by zapragneli rozwijać siebie i dążyć do własnego szczęścia. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan troszkę będzie poczucia braku jeszcze jakiś czas, ale być może pod koniec miesiaca albo wcześniej będzie odnowienie kontaktu z Panem co da radość. Ważne tu by starać zachować się spokojnie, rozważnie (kapłan) i z tolerancją (umiarkowanie) w taki sposób by nieść ukojenie i by druga strona czuła się z nami dobrze. 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat owtorzyć się na samą siebie w pełni, postarać się dotrzeć do głębi siebie. Szukać w sobie rozwiązań i analiz swego postępowania, ktore przynosi powtarzalność sytuacji życiowych. Nie szukać wiec na zewnątrz siebie w innych ludziach, a wewnątrz siebie, gdyż jesteś pełnią całością (świat) i w Tobie jest klucz do zrozumienia siebie, jednak potrzebna tu szczerość z samą sobą i skupienie by siebie usłyszeć. Cytuj
Erza Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 GTI, bardzo dziękuję za interpretację no trochę tajemnic już się pojawiło... Cytuj
Erza Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 Daffne, dziękuję no z Panem to od początku nowiu już się temat ciągnie co do 4 buław, to chyba faktycznie pokazała moją towarzyskość, dużo kontaktów, imprezy się szykują, wyjazdy tu chyba ta 4 pokazała, żeby też wykzywac inicjatywę i przyjmować inicjatywę innych Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Weryfikuję 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość ohohoho, ciekawie, czyżbym miałabym być mnie rzeczowa i mniej wymagająca? no własnie o to m.in. chodziło, zarzucano mi, że jestem za bardzo szczegółowa w pracy i czepialska 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan swoje zasady pewnie tak, ale i rady osób starszych, doświadczonych, np. siostry 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy umiejętność rozmowy tutaj chodziło o konfrontację z Panem, nie bałam się postawić wszystkiego na ostrzu noża i sytuacja jest między nami już jasna... 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka powoduje, że się wycofuje, bo chcę się uporać ze sprawami związanymi z Panem no właśnie, wszystko dążyło ku temu, by ta relacja się jednak zakończyła, on powiedział, że nie czuje się gotowy na związek, wobec tego ja odsunęłam się totalnie 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław pomimo wewnętrznych trosk, mam dawać radość, uśmiech, zabawę ciężko było, ale dałam z tym radę 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan wydaje mi się, że stoczę jakąś walkę wewnętrzną ze swoimi uczuciami, uświadomię sobie, że ktoś nie może mi czegoś dać, otworzę się na nowe możliwości, może wpadnę w wir życia towarzyskiego, co w rezultacie "ułoży" i uspokoi mnie wewnętrznie no prawie...trzeba było się zebrać po rozstaniu, w zasadzie nadal się zbieram; wiem, że on nie jest mi w stanie dać tego, czego chciałam, trochę spraw towarzyskich ruszyło, posypały się zaproszenia na wyjścia, wyjazdy, grille etc. 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat mimo wszystko przyjmować to, co daje świat to też... ale tez pozwolić odejść temu, co odejść miało Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 a teraz dla Was weryfikacja Inez 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość karanie innych, ale także próby usprawiedliwiania ich zachowania, nie tłumacz ich, że jak np. ktoś obiecał, a nie zadzwonił, to na pewno miał tysiące innych spraw na głowie były takie sytuację, gdzie chciałam wygarnąć niektórym co o nich myślę, ukarać ich głupotę i ślepotę; niektórym się oberwało niektórym nie 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan zasady, które masz, trzymaj się ich, nie biegnij do faceta, bo raczył się łaskawie odezwać tą zasadę akurat złamała raz, ale po raz ostatni 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy umiesz być zadziorna, niekiedy nawet pyskata, potrafisz wyrażać własne zdanie wiele razy pyskowałam, ja mam to we krwi 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka odsuwasz się od swiata, aby być sama, aby w samotności podumać nad sobą, nad swoimi oczekiwaniami tak też bywało, były też łzy przez faceta, tak widzę połączenia Kielowego z Pustelem 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław pokaż im, że umiesz cieszyć się życiem:) może pokazałam 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan powoli będziesz się coraz lepiej czuła (także fizycznie), choć może być jeszcze trochę nerwów, widać jednak spore perspektywy na poprawę i nadejście radosnego okresu tak, dziś jest okey, choć początek nowiu był okropny 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat bądź otwarta na to co niesie Ci świat byłam Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Kędry 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość wprowadź trochę rumieńców w swoje życie - może za bardzo bardzo jesteś rygorystyczna, wymagająca, chłodna... wymagająca byłam, ale odpuściłam, myślę, że tu też chodziło o to, by odpuścić swoje oczekiwania, po prostu się ich pozbyć 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan normy, swoje zasady, dzięki którym mądrze funkcjonujesz w społeczeństwie, dzięki nim nikogo nie krzywdzisz, okazujesz szacunek z tym bywało gorzej 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy Potrafisz wnieść świeżość, spontaniczność, ryzyko też nie jest Ci obce - potrafisz walczyć o swoje nawet gdyby miało dojść do słownych przepychanek tu 100% było kilka takich sytuacji, gdzie trzeba było powiedzieć głośno co się myśli właśnie spontanicznie bez względu na konsekwecje 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka otoczenie jest neutralne - to ty sama podejmujesz decyzje w swoim wnętrzu, kierując się intuicją - chcesz się odciąć od sytuacji lub osób które są dla Ciebie niesprzyjające. zgadza się 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław dla innych możesz być ostoją - dajesz im poczucie bezpieczeństwa, spokoju, bezpiecznej przystani. z tym bywało różnie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Zwalczysz w sobie przygnębienie, apatię, w ogóle negatywne emocje, zaczniesz wychodzić do ludzi - otwierać się na nowe znajomości, czerpać radość z życia- to wprowadzi w Twoim życiu równowagę, harmonię, wycisz się - kto wie, czy nie utorujesz sobie drogi do bardzo poważnego związku. z tym związkiem to raczej już "po ptokach", ale faktycznie zwalczyłam w sobie negatywne emocje 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat zakończyć dotychczasowy etap - otworzyć się na nowe, zaufać losowi, szukać swojego miejsca, w którym będziesz się czuła spełniona dokładnie tak! Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Rogi i GTI no właśnie dostrzec szarość... u mnie jest z tym ciężko, bo albo coś jest albo czegoś nie ma, nie lubię takich letnich energii 4. Jak świat wpływa na mnie?4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka sprawia, że pragniesz samotności, odpoczynku by w spokoju móc wszystko przemysleć zgadza się W swiecie probujess uzdrowiv swoje serce,jakies rozterko,jestes troche zamknieta emocjonalnie,starasz sie skrywac to co czujesz tak na prawde. Jest wiele rozmow z sama soba. i tak było, dwa tygodnie auto-psychoanalizy Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Daff 1. Co trzeba odpuścić? Sprawiedliwość odpuścić sobie surowość wobec samej siebie, starać się nie myśleć o sobie źle, gdy coś się nie udaje. Takie wydarzenia przychodzą do nas z jakiegoś pwoodu i mają nas nauczyć wiary w siebie lub zrozumienia co nalezy w sobie zmienić by podobne sytuacje nie mialy juz miejsca. Jednak wyzwoleniem od powtarzających się sytuacji nie jest...negatywne myslenie o sobie, a znalezienie źródła problemu, przyczynę której zrozumienie i właściwe przepracowanie uwolni nas od trosk. tak starałam się robić, co jakiś czas zaglądałam do tych interpretacji, żeby jednak dobrze przejść przez ten Nów 2. Co trzymać jak najbliżej? Kapłan jak najbliżej siebe trzymać własną mądrość wykorzystując doświadczenie jakie juz zdobyłaś. Swoje zasady oraz przede wszystkim cel...do jakiego zmierzasz trzymać zawsze w myślach na kluczowym miejscu. Nie poddawać się i wierzyć w swoje marzenia bywało z tym różnie i podłużnie 3. Co jest teraz największym nabytkiem? Paź mieczy różne emocje buzujące w Tobie, które są poniekąd cenne i Tobie potrzebne bo skłaniają Cię do myślenia nad sobą, swoim życiem, nad dokonaniem przewartościowania na skutek dotarcia do nowego rozumienia sytuacji, w jakich się znajdujesz. Widzę tu jakby etapy życiowe u Ciebie...i zmierzanie się wciąż z tymi samymi lub podobnymi sytuacjami w życiu...będą się one powtarzać do czasu, aż zrozumiesz pewne zalezności. emocji było co nie miara, różnych, ale teraz myślę, że zrozumiałam tę lekcję i te sytuacje powtarzać się już nie będą 4. Jak świat wpływa na mnie? 4 mieczy, Król kielichów, Pustelnik ---> suma Kapłanka aktualnie troszkę zniechęcająco z uwagi na pewnego Pana. KOntakt z nim się poprawi, więc i wpływ zacznie być na nowo korzystniejszy. Spory wpływ ma na Ciebie Owy Pan i Wasze relacje. Będziesz mysleć sporo o tej relacji. myślenie o relacji było praktycznie non stop, jednak niestety coś się zakończyło, myślę, że ta Kapłanka w podsumie wskazywała na to, że cokolwiek się nie wydarzy, to wzbogaci mnie to wewnętrznie i tak też się stało 5. Co mogę i muszę dać innym? 4 buław powinnaś dać innym entuzjazm, swoją energię oraz szybkie działanie, podnosić na duchu, motywować by zapragneli rozwijać siebie i dążyć do własnego szczęścia. tu mi się tak w 100% tego nie udało osiągnąć 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? 5 monet, 5 buław, 3 buław, 3 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan troszkę będzie poczucia braku jeszcze jakiś czas, ale być może pod koniec miesiaca albo wcześniej będzie odnowienie kontaktu z Panem co da radość. Ważne tu by starać zachować się spokojnie, rozważnie (kapłan) i z tolerancją (umiarkowanie) w taki sposób by nieść ukojenie i by druga strona czuła się z nami dobrze. tego nie było, choć pewnie gdyby nie jedna sytuacja, wszystko wyglądałoby dziś nieco inaczej, no cóż... 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6. punktów? Świat owtorzyć się na samą siebie w pełni, postarać się dotrzeć do głębi siebie. Szukać w sobie rozwiązań i analiz swego postępowania, ktore przynosi powtarzalność sytuacji życiowych. Nie szukać wiec na zewnątrz siebie w innych ludziach, a wewnątrz siebie, gdyż jesteś pełnią całością (świat) i w Tobie jest klucz do zrozumienia siebie, jednak potrzebna tu szczerość z samą sobą i skupienie by siebie usłyszeć. o tak! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi