Skocz do zawartości

Smierc Rydwan Swiat

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Polozylam sobie wczoraj karty na dzis i wyszly mi

Smierc Rydwan Swiat - zmiany na lepsze, zakonczenie czegos co na dobre mi wyjdzie?

Jakas godz przed polozeniem kart rozmawialam z siostra o tym ze podjelam decyzje o odejciu od meza, plakalysmy razem... Czy kart pokazaly decyzje o odejsciu od meza, zmiany ktore mi na dobre wyjda?

Napisano

Dla mnie ewidentnie tak to wygląda. Zarówno Rydwan, jak i Świat mogą tu oznaczać opuszczenie domu, wyprowadzkę. Widać znaczącą życiową zmianę (Śmierć), odejście (Rydwan) oraz Świat, czyli raj odnaleziony, wyzwolenie, życiowe spełnienie, szczęśliwość, radość, odnalezienie swojego miejsca w świecie, uwolnienie od trosk, koniec zmartwień, nowe perspektywy itd. Te zmiany z pewnością wyjdą Ci na dobre - takie karty dają Nadzieję na szczęśliwe, spełnione życie, pełne radości i zadowolenia. Powodzenia!

Napisano

Moim zdaniem rozkład trochę bez sensu...

Zapytałaś karty o to co sama już wiedziałaś.

Gość alles-in1
Napisano
Moim zdaniem rozkład trochę bez sensu...

Zapytałaś karty o to co sama już wiedziałaś.

Zadalam pytanie co mnie czeka 8.4.2013 i wyszly mi takie karty. Duzo wczoraj rozmyslalam o rozwodzie, mam duzo obaw... i domyslam sie, ze karty chcialy mnie pocieszyc, ze bedzie dobrze, mam sie nie martwic i przestac plakac... Karty chyba nie odpowiedzialy na moje pytanie tylko na to czego sie obawiam...

Czasem zadajemy kartom pytanie, a one mowia nam cos innego...

Napisano

Pokazały Twój stan emocjonalny i to, co przeżywałaś. Moim zdaniem w pełni to oddały. Głowa do góry, skoro podjęłaś taką decyzję, to na pewno na dobre Ci wyjdzie:)