Gość alles-in1 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Polozylam sobie wczoraj karty na dzis i wyszly mi Smierc Rydwan Swiat - zmiany na lepsze, zakonczenie czegos co na dobre mi wyjdzie? Jakas godz przed polozeniem kart rozmawialam z siostra o tym ze podjelam decyzje o odejciu od meza, plakalysmy razem... Czy kart pokazaly decyzje o odejsciu od meza, zmiany ktore mi na dobre wyjda? Cytuj
ONYXT Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Dla mnie ewidentnie tak to wygląda. Zarówno Rydwan, jak i Świat mogą tu oznaczać opuszczenie domu, wyprowadzkę. Widać znaczącą życiową zmianę (Śmierć), odejście (Rydwan) oraz Świat, czyli raj odnaleziony, wyzwolenie, życiowe spełnienie, szczęśliwość, radość, odnalezienie swojego miejsca w świecie, uwolnienie od trosk, koniec zmartwień, nowe perspektywy itd. Te zmiany z pewnością wyjdą Ci na dobre - takie karty dają Nadzieję na szczęśliwe, spełnione życie, pełne radości i zadowolenia. Powodzenia! Cytuj
pawel116 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Moim zdaniem rozkład trochę bez sensu... Zapytałaś karty o to co sama już wiedziałaś. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Moim zdaniem rozkład trochę bez sensu...Zapytałaś karty o to co sama już wiedziałaś. Zadalam pytanie co mnie czeka 8.4.2013 i wyszly mi takie karty. Duzo wczoraj rozmyslalam o rozwodzie, mam duzo obaw... i domyslam sie, ze karty chcialy mnie pocieszyc, ze bedzie dobrze, mam sie nie martwic i przestac plakac... Karty chyba nie odpowiedzialy na moje pytanie tylko na to czego sie obawiam... Czasem zadajemy kartom pytanie, a one mowia nam cos innego... Cytuj
KatiJo Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Pokazały Twój stan emocjonalny i to, co przeżywałaś. Moim zdaniem w pełni to oddały. Głowa do góry, skoro podjęłaś taką decyzję, to na pewno na dobre Ci wyjdzie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi