Chanti Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Dzisiejszej nocy miałam bardzo dziwny sen. Śnił mi się chłopak, o czarnych włosach, średniego wzrostu, którego szalenie kochałam. Akcja snu przeniosła sie potem do jakiegoś pomieszczenia, gdzie przyłapałam jego i jakąś blądynkę razem. Nie pamiętam co robili jednak szybko z tamtąd uciekłam i znalazłam się na peronie. Widziałam szybko pędzący pociąg który tuż przy mnie sie zatrzymał. W tym momęcie ktoś popchnął mnie pod pociąg.Następnie leżałam w grobie. Dookoła mnie była ciemna ziemia a ja patrzyłam na świat jak przez szklaną szybę. Widziałam tego chłopaka pochylającego sie nademną, płakał gorzko, ja też zaczęłam płakać i wymawiać sobie dlaczego tak zrobiłam, dlaczego się tak stało, przez to wszytko go straciłam i dobiero w tym grobie uświadomiłam sobie co straciłam i że go kocham. Obudziłam się płakając. Sama nie wiem dlaczego,więc prosze jakąs dobrą duszyczkę o zinterpretowanie mojego snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Dzisiejszej nocy miałam bardzo dziwny sen. Śnił mi się chłopak, o czarnych włosach, średniego wzrostu, którego szalenie kochałam. Akcja snu przeniosła sie potem do jakiegoś pomieszczenia, gdzie przyłapałam jego i jakąś blądynkę razem. Nie pamiętam co robili jednak szybko z tamtąd uciekłam i znalazłam się na peronie. Widziałam szybko pędzący pociąg który tuż przy mnie sie zatrzymał. W tym momęcie ktoś popchnął mnie pod pociąg.Następnie leżałam w grobie. Dookoła mnie była ciemna ziemia a ja patrzyłam na świat jak przez szklaną szybę. Widziałam tego chłopaka pochylającego sie nademną, płakał gorzko, ja też zaczęłam płakać i wymawiać sobie dlaczego tak zrobiłam, dlaczego się tak stało, przez to wszytko go straciłam i dobiero w tym grobie uświadomiłam sobie co straciłam i że go kocham. Obudziłam się płakając. Sama nie wiem dlaczego,więc prosze jakąs dobrą duszyczkę o zinterpretowanie mojego snu. Twoje rzekome samobojstwo we snie,to wlasnie przez tego chlopaka i ta druga dziewczyne.Gdy dowiedzialas sie naprawde(a sadze,ze tak bylo),ze on jest z inna,peklo cos w Tobie i wewnetrznie umarlas(stad we snie ktos popycha Cie pod pociag-ktos czyli cale to wydarzenie).Gdy peklo Ci serce,chlopak uswiadomil sobie kogo stracil(stad Twoje lzy i jego),dlatego Ty znalazlas sie w tym grobie...niepotrafiaca nic zrobic tylko lezec i plakac nad swoim losem....Jezeli kochasz go dalej a nie masz z nim kontaktu,moze warto sprobowac odnowic znajomosc?chociaz to zalezy zawsze od drugiej osoby tez,wiadomo.Niektorzy wola zapomniec o swoich milosciach i zyc na nowo,nie spogladajac w przeszlosc.To Twoje zycie i Twoje deyczje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts