Skocz do zawartości

Za Jasminex

loccata

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak zaskoczył mnie ten kontakt ze postanowiłam skorzystać z rozkładu Jasminex, będę wdzięczna za helpa w interpretacji ;)

Czy wrócimy do siebie?

1. Obecna sytuacja między nami- rydwan - odnowienie kontaktu - pan niespodziewanie się odezwał , a ja akurat niedługo wybieram sie w jego strony w interesach

2. Jaką mam postawę do tej sprawy- 5 kielichów- generalnie rozczarowanie po rozstaniu

3. Co ja mam zrobić, by mieć szansę na pojednanie? 4 buław - powinnam się bardziej otworzyć, flirtować ?

4. Co w tej sytuacji myśli On? cesarzowa - albo kogoś ma, albo chciałby odnowić znajomość

5. Co On zamierza? sąd - Sąd to raczej chęć powrotu, bardziej poważne

6. Jakie jest źródło problemu? rycerz buław - odległość, albo sądzi ze jestem zajęta

7. Czy powrót ma sens? 6 denarów - już nie lubię pytań od czy, ale myślę, że tutaj jakby powrót miał dać coś ważnego zarówno jemu jak i mi

8. Czy ostatecznie wrócimy do siebie? 10 buław, dociągnęłam koło fortuny, diabeł - chyba będzie ciężko, wszystko zależy od okoliczności ale "wow" jeszcze gdzieś tam się tli ...

Napisano

Nawet jesli wrocicie,zwiazek stabilny nie bedzie,malo tego,jego matka tez moze miec wplyw (pkt.4-Cesarzowa-czasem oznacza matke)

Zrodlo problemu-Rycerz Bulaw-Moze to tez byc jego niestabilnosc,w ostatecznej odpowiedzi wyszedl Diabel przy Kole Fortuny,poprzedza je 10 Bulaw..Meczaca sytuacja,ktora nie jest jednoznaczna,wahania nastrojow,humory..Kolo Fortuny zwiazkom za dobrze nie wrozy...no i..przy Diable..

Napisano

Wg mnie z tego rozkładu może wynikać, że wrócicie do siebie, ale jeśli będzie to nieprzemyślane i zbyt szybko zdecydujecie się na powrót to równie szybko możecie się rozstać. W Rycerzu Buław można zobaczyć właśnie jakiś chaos, który był między wami, może nie umieliście wspólnie dojść do porozumienia, było dużo niedomówień, albo tak jak piszesz odległość- może któreś z Was nie chciało zmienić miejsca zamieszkania, co byłoby z korzyścią dla związku. Pan tak jakby bardzo chciał spotkania i ożywienia Waszej znajomości (Sąd). Wg mnie powrót ma sens, ale musicie obydwoje pracować nad związkiem. Wydaje mi się, że Pan jest jak najbardziej otwarty, ale musicie sobie to wszystko poukładać i na spokojnie, powoli budować relację, bo inaczej znajomość może nie przetrwać.