Maestro Inez2503 Napisano 8 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 8 Kwietnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy?? Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec ktoś da mi jakąs szansę na sukces? Moze wsparcie kogoś madrego? Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejrzewam, że sposób nauki, nie uczyć się do poduszki, ale wziąć wolne, albo chodzi też o znajomosci Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- chyba otrzymam prezent od losu, albo stanę przed jakimś wyborem Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny?? Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy?? Myślę,że będzie to sytuacja z której sprytnie wybrniesz,z jakiejś opresji,sytuacji chaotycznej. Mimo tego,że wygrasz tą sytuacje pozornie w środku bedziesz czuła niesmak i rozgoryczenie. Podsumowanie mówi o tym,że wybrniesz,bedzie ok,a sytuacja która była nie do ogarnięcia odwróci się na twoja korzyść i to Cie ucieszy..Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację Trzymaj jak najblizej siebie czas w którym możesz rozwikłać sprawy z przeszłości, rozwiązanie ich sprawi u Ciebie poczucie radości a zły czas poddania i czekania na zmiane -minie. Podsumowanie mówi o tym,że bedziesz stała na stabilniejszym i opanowanym gruncie.Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje Myślę,że powinnas odrzucić podejmowanie jakich kolwiek decyzji pod wpływem emocji,namiętności,wysyłania nagłych sms lub dzwonienia ale również o tym,by nie ukrywać jednak swoich własnych emocji ,kierować się co widzą oczy,mówi rozum,ale nie gasić i nie tłumić uczuć.Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec Myślę,że pojawi się szansa,ze ktoś wyjdzie ze swojego cienia i samotności..będzie chciał zacząc z tobą relacją ..to bedzie twój sukces i zadowolenie. Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejrzewam, że sposób nauki, nie uczyć się do poduszki, ale wziąć wolne, albo chodzi też o znajomosci Możesz ukierunkować się w odpowiednim kierunku,podjąc decyzje i wyzwanie.. bedzie to okupione twoja mozolna praca,ale ona przyniesie pożytek..byc może bezsenne czy niezbyt dobrze przespane noce-miną. Podsumowanie mówi o tym abyś wejrzała w głąb swoich ukrytych zakamarków,tajemnic i pragnień i kierowała się tym co podpowiada głos wewnetrzny z intuicja.Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- chyba otrzymam prezent od losu, albo stanę przed jakimś wyborema ja myślę,że sytuacja która wydawała się stać w miejscu,niezmienna w której nie mogłaś nic zrobić odwróci się. Koło zatoczyło sie i zmieniło..otrzymasz to na co zasługujesz. Los zrównoważy to co było zachwiane..Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny?? Tak tu sie zgadzam.Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia Odrzuć etap który powoduje u Ciebie poczucie bezsilności i jakiś ograniczeń w którym czujesz sie jak niewolnik wirtualnych kajdan. Nie widzisz ich,ale czujesz-jednak one nie istnieje . Jest to skonsturowane w nas. Jestesmy w stanie się ruszyć tylko po prostu człowiek czesto boi się zmian,wysiłku choć bardzo tego pragnie bo nie wie co czeka go za tą bramą gdy juz to w sobie pokona. Nie wie co się wydarzy. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 11 Kwietnia 2013 Podbijam, może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - nie sama nauka człowiek żyje Inez, mam wrazęnie, że sytuacja z jakimś panem ulegnie "wyjasnieniu" i to dość radykalnie Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz rodzinę, stanowczość i konsekwencję Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa wchodzenia w relacje, które nie daja satysfakcji Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec wygląda to tak, że ktoś wyjdzie z propozycja, która bedzie dla Ciebie niezwykle miła- nie wiem- nowe stanowisko w pracy (cesarz/ glupiec) Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejscie- nie martwic sie na zapas, że szukasz kontaktow- lub co z nimi bedzie, czy pojawi sie ktos nowy itd. itp. Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- otrzymasz wsparcie Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - konsekwentnie oddalasz sie od obecneego partnera, by podryfować w sina dal, w kierunku nowego związku Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - byc otwartym na nowości ale tez uważąć by nie zabrnąć w sytuacje, która bedzie wydawała sie bez wyjscia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 14 Kwietnia 2013 Moze ktoś jeszcze? Cytuj
Erza Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag sądzę, że tutaj będą spore sukcesy w nauce, trud się opłaci (co zresztą już widać Co trzymać jak najbliżej siebie?- Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz rodzinę, przyjaciół, osoby, które dobrze Ci życzą i przy których czujesz się dobrze, nie oddalaj się od tego, czasem masz ochotę pobyć sama, zająć się sobą, ale ważne jest, żeby zachować równowagę pomiędzy czasem spędzonym tylko ze sobą i swoimi sprawami, a czasem dla rodziny i bliskich, ktoś w tym czasie może liczyć na Twoją pomoc i wsparcie Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa wystrzegaj się nieprzemyślanych i impulsywnych działań; kontaktów z osobami, które jedynie mają interes w znajomości z Tobą, a nie otrzymujesz od nich nic w zamian; podsumy radzą przejrzeć na oczy, patrzeć dalekosiężnie Na co wpływu mieć nie będę?- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec na pewne sprawy uczuciowe, być może dotyczące bezpośrednio Twojego małżeństwa, coś się między Wami może odnowić Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka możesz Ty decydować o pewnych sprawach, możesz je dostosowywać do siebie (2 i 3), poza tym możesz przekuć swoje lęki i obawy (9 mieczy) na coś konkretnego, pracować nad nimi, ujarzmiać je, Kapłanka, czyli intuicja dobrze Cię poprowadzi Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie sądzę, że możesz na skutek pewnych losowych spraw przejrzeć na oczy w kwestii szeroko pojętego współżycia z ludźmi (czyli zarówno w sprawach damsko-męskich, w relacjach przyjacielskich, ale także w kontaktach z nowo poznanymi osobami); odkryjesz jakieś "prawo" działające na ludzi Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie Tobie potrzebna jest stabilność i poczucie bezpieczeństwa, będziesz oddalać się (6 mieczy) od tego, co jest tylko na chwile, szybko się zapala i równie szybko gaśnie Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag nie wpadać w ciąg "głupich" myśli, nie zapętlać się w domysłach, które i tak do niczego nie prowadzą, nie uprawiać czarnowidztwa, a wszystko będzie dobrze 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 16 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy?? Myślę,że karty pokazały albo polepszenie sytuacji ze znajomym,,abo mój spryt na jednym z najtrudniejszych egzaminów Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację - tak, to co mam, żeby za dużo o sobie nie mówić Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje - nie wychodzić z inicjatywą:) Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec ktoś da mi jakąs szansę na sukces? Moze wsparcie kogoś madrego? polepszenie w zwiazku i w relacjach międzyludzkich Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejrzewam, że sposób nauki, nie uczyć się do poduszki, ale wziąć wolne, albo chodzi też o znajomosci Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- chyba otrzymam prezent od losu, albo stanę przed jakimś wyborem tu możliwe, że GTI miała rację: Możesz ukierunkować się w odpowiednim kierunku,podjąc decyzje i wyzwanie.. bedzie to okupione twoja mozolna praca,ale ona przyniesie pożytek..byc może bezsenne czy niezbyt dobrze przespane noce-miną. Podsumowanie mówi o tym abyś wejrzała w głąb swoich ukrytych zakamarków,tajemnic i pragnień i kierowała się tym co podpowiada głos wewnetrzny z intuicja. Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny??tak, tu się uaktywnili..znajomi ... Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia - zaczęłam odpoczywać,przestałam przejmowac się głupotami Dziekuję za pomoc:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi