Skocz do zawartości

Co ucieszy - do końca czerwca

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy??

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację

Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje

Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec ktoś da mi jakąs szansę na sukces? Moze wsparcie kogoś madrego?

Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejrzewam, że sposób nauki, nie uczyć się do poduszki, ale wziąć wolne, albo chodzi też o znajomosci

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- chyba otrzymam prezent od losu, albo stanę przed jakimś wyborem

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny??

Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia

Napisano
Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy??
Myślę,że będzie to sytuacja z której sprytnie wybrniesz,z jakiejś opresji,sytuacji chaotycznej. Mimo tego,że wygrasz tą sytuacje pozornie w środku bedziesz czuła niesmak i rozgoryczenie. Podsumowanie mówi o tym,że wybrniesz,bedzie ok,a sytuacja która była nie do ogarnięcia odwróci się na twoja korzyść i to Cie ucieszy..
Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację
Trzymaj jak najblizej siebie czas w którym możesz rozwikłać sprawy z przeszłości, rozwiązanie ich sprawi u Ciebie poczucie radości a zły czas poddania i czekania na zmiane -minie. Podsumowanie mówi o tym,że bedziesz stała na stabilniejszym i opanowanym gruncie.
Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje
Myślę,że powinnas odrzucić podejmowanie jakich kolwiek decyzji pod wpływem emocji,namiętności,wysyłania nagłych sms lub dzwonienia ale również o tym,by nie ukrywać jednak swoich własnych emocji ,kierować się co widzą oczy,mówi rozum,ale nie gasić i nie tłumić uczuć.

Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec Myślę,że pojawi się szansa,ze ktoś wyjdzie ze swojego cienia i samotności..będzie chciał zacząc z tobą relacją ..to bedzie twój sukces i zadowolenie.

Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejrzewam, że sposób nauki, nie uczyć się do poduszki, ale wziąć wolne, albo chodzi też o znajomosci
Możesz ukierunkować się w odpowiednim kierunku,podjąc decyzje i wyzwanie.. bedzie to okupione twoja mozolna praca,ale ona przyniesie pożytek..byc może bezsenne czy niezbyt dobrze przespane noce-miną. Podsumowanie mówi o tym abyś wejrzała w głąb swoich ukrytych zakamarków,tajemnic i pragnień i kierowała się tym co podpowiada głos wewnetrzny z intuicja.
Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- chyba otrzymam prezent od losu, albo stanę przed jakimś wyborem
a ja myślę,że sytuacja która wydawała się stać w miejscu,niezmienna w której nie mogłaś nic zrobić odwróci się. Koło zatoczyło sie i zmieniło..otrzymasz to na co zasługujesz. Los zrównoważy to co było zachwiane..
Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny??
Tak tu sie zgadzam.
Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia
Odrzuć etap który powoduje u Ciebie poczucie bezsilności i jakiś ograniczeń w którym czujesz sie jak niewolnik wirtualnych kajdan. Nie widzisz ich,ale czujesz-jednak one nie istnieje . Jest to skonsturowane w nas. Jestesmy w stanie się ruszyć tylko po prostu człowiek czesto boi się zmian,wysiłku choć bardzo tego pragnie bo nie wie co czeka go za tą bramą gdy juz to w sobie pokona. Nie wie co się wydarzy.
  • Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Podbijam, może ktoś jeszcze spojrzy?

Gość gość5
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - nie sama nauka człowiek żyje :P Inez, mam wrazęnie, że sytuacja z jakimś panem ulegnie "wyjasnieniu" i to dość radykalnie

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz rodzinę, stanowczość i konsekwencję

Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa wchodzenia w relacje, które nie daja satysfakcji

Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec wygląda to tak, że ktoś wyjdzie z propozycja, która bedzie dla Ciebie niezwykle miła- nie wiem- nowe stanowisko w pracy (cesarz/ glupiec)

Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka podejscie- nie martwic sie na zapas, że szukasz kontaktow- lub co z nimi bedzie, czy pojawi sie ktos nowy itd. itp.

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie- otrzymasz wsparcie

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - konsekwentnie oddalasz sie od obecneego partnera, by podryfować w sina dal, w kierunku nowego związku

Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - byc otwartym na nowości ale tez uważąć by nie zabrnąć w sytuacje, która bedzie wydawała sie bez wyjscia

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag

sądzę, że tutaj będą spore sukcesy w nauce, trud się opłaci (co zresztą już widać :usmiech:

Co trzymać jak najbliżej siebie?- Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz

rodzinę, przyjaciół, osoby, które dobrze Ci życzą i przy których czujesz się dobrze, nie oddalaj się od tego, czasem masz ochotę pobyć sama, zająć się sobą, ale ważne jest, żeby zachować równowagę pomiędzy czasem spędzonym tylko ze sobą i swoimi sprawami, a czasem dla rodziny i bliskich, ktoś w tym czasie może liczyć na Twoją pomoc i wsparcie

Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa

wystrzegaj się nieprzemyślanych i impulsywnych działań; kontaktów z osobami, które jedynie mają interes w znajomości z Tobą, a nie otrzymujesz od nich nic w zamian; podsumy radzą przejrzeć na oczy, patrzeć dalekosiężnie

Na co wpływu mieć nie będę?- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec

na pewne sprawy uczuciowe, być może dotyczące bezpośrednio Twojego małżeństwa, coś się między Wami może odnowić

Co zmienić mogę?- 2 buław 3 denarów 9 mieczy suma Kapłanka

możesz Ty decydować o pewnych sprawach, możesz je dostosowywać do siebie (2 i 3), poza tym możesz przekuć swoje lęki i obawy (9 mieczy) na coś konkretnego, pracować nad nimi, ujarzmiać je, Kapłanka, czyli intuicja dobrze Cię poprowadzi

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 2 mieczy Koło 6 denarów suma Kochankowie

sądzę, że możesz na skutek pewnych losowych spraw przejrzeć na oczy w kwestii szeroko pojętego współżycia z ludźmi (czyli zarówno w sprawach damsko-męskich, w relacjach przyjacielskich, ale także w kontaktach z nowo poznanymi osobami); odkryjesz jakieś "prawo" działające na ludzi

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie

Tobie potrzebna jest stabilność i poczucie bezpieczeństwa, będziesz oddalać się (6 mieczy) od tego, co jest tylko na chwile, szybko się zapala i równie szybko gaśnie

Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag

nie wpadać w ciąg "głupich" myśli, nie zapętlać się w domysłach, które i tak do niczego nie prowadzą, nie uprawiać czarnowidztwa, a wszystko będzie dobrze :)

• Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci?- 7 mieczy Rycerz Mieczy 5 mieczy suma Słońce/Koło/Mag - karty nieciekawe, oszukam kogoś??Będę wykorzystywała ten czas maksymalnie,może chodzi o zgłębianie wiedzy?? Myślę,że karty pokazały albo polepszenie sytuacji ze znajomym,,abo mój spryt na jednym z najtrudniejszych egzaminów

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Sąd 9 kielichów 9 buław suma Cesarz to co kocham,co mi daje pewnośc siebie, moją mała stabilizację - tak, to co mam, żeby za dużo o sobie nie mówić

Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-Kochankowie Paź Buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa nie kontaktować się z pewnymi osobami,nie wchodzić w niepewne relacje - nie wychodzić z inicjatywą:)

Na co wpływu mieć nie bede- Kapłan As Kielichów 6 buław suma Cesarz/Głupiec ktoś da mi jakąs szansę na sukces? Moze wsparcie kogoś madrego? polepszenie w zwiazku i w relacjach międzyludzkich

tu możliwe, że GTI miała rację:

Możesz ukierunkować się w odpowiednim kierunku,podjąc decyzje i wyzwanie.. bedzie to okupione twoja mozolna praca,ale ona przyniesie pożytek..byc może bezsenne czy niezbyt dobrze przespane noce-miną. Podsumowanie mówi o tym abyś wejrzała w głąb swoich ukrytych zakamarków,tajemnic i pragnień i kierowała się tym co podpowiada głos wewnetrzny z intuicja.

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Król Denarów 6 mieczy Rycerz Buław suma Kochankowie - tu widać stałego,stabilnego partnera,ale nowy etap, bo może ktoś zacznie być bardziej aktywny??tak, tu się uaktywnili..znajomi ...

Rada od kart- 8 mieczy Diabeł suma Mag - mam ograniczyć jakieś uzaleznienia - zaczęłam odpoczywać,przestałam przejmowac się głupotami

Dziekuję za pomoc:))