Madlen_88 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak potoczy się znajomość z Panem Y? 8 pucharów+ As kijów+ Kochankowie+ Pustelnik+ 6 monet--> Kochankowie Relacja będzie wiązała się z jakimś wyborem, a tego właśnie się obawiam, ponieważ dostałam propozycję pracy w innym mieście- daleko od obecnego miejsca zamieszkania, czeka mnie jeszcze jedna rozmowa, a jednocześnie pojawił się On.. potem pustelnik i 6 monet, pustelnik zawsze w pytaniach o relacje, wskazuje mi że będzie z tego "nic". Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Widać tu Twoje emocje które przesłaniają cała relację. Myślę że w kartach pokazała się obecna sytuacja i to że na teraz jeszcze nic nie wiadomo, bo czeka Cie decyzja odnośnie pracy, a to zaważy na waszej relacji. Los dał Ci w tym samym czasie dwa prezenty, nie wiadomo czy obydwa uda Ci się zatrzymać i to pokazuje 8 pucharów. Dopiero po podjęciu decyzji będzie można powiedzieć jak ta relacja się rozwinie. Na dziś masz kontakt ze strony pana i aktywne działania, ale cała sytuacja wymaga dojrzałości - tak czytam Pustelnika i zadecydowania - co i ile możecie sobie dać (6 monet). I widzę tu bardziej relację koleżeńską, choć podobasz się Panu i chciałby więcej ... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Chęci po stronie Pana są,jest otwarty i zainteresowany.Znajomość wiąże się z konkretną decyzją -zmianą w obu przypadkach.Być może chodzi o zmiane miejsca, bądz zmiane stanu ( z stagnacji w progres ) . Relacja a w zasadzie jej pogłebianie,potoczy się powoli.Nie bedzie tu nagłych zwrotów akcji ,gorących zapewnień. Zacznie się od koleżaństwa, i skończy tak jak oboje zdecydujecie.Są niepokoje ,niepewność w VIII kielichów. Cytuj
Kędry Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Na dziś masz kontakt ze strony pana i aktywne działania, ale cała sytuacja wymaga dojrzałości - tak czytam Pustelnika i zadecydowania - Zgadzam się z arachneą - pustelnik to niekoniecznie nici ze znajomości - tutaj trzeba spokojnie podejść do sprawy, przemyśleć - tu czas będzie miał dużo do powiedzenia, mądrze go wykorzystajcie, a możecie być nieźle zaskoczeni Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja myślę,ze wybierzesz prace i wyjedziesz.. o czym świadczy 8 kielichów.. Zmiana miejsca oraz konieczna lecz nie zawsze upragniona zmiana bo powstał tu dylemat..potem na końcu masz pustelnik ktory np sam wyrusza w wyprawe:) w pustelniki są i swoje cztery sciany:) 6 denarow moze sugerować zarobek:) moze sugerować też np utrzymanie relacji koleżeńskiej za pomocą SMS czy Internetu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Co prawda Madllen_88 jeszcze nie odpowiedziała, ale kiedy tak przeczytałam nasze interpretacje tych samych przecież kart to widzę że choć po części albo całkowicie są od siebie różne, to jednak wszystkie trafnie odnoszą się do tematu. To dobrze że każdy z nas ma swoje widzenie kart, bo dzięki temu poszerzam Tu swoje horyzonty, a tarot cały czas jest dla mnie "żywy". Podoba mi się to Sorry za off top . Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez SooYoung Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 Jak potoczy się znajomość z Panem Y? 8 pucharów+ As kijów+ Kochankowie+ Pustelnik+ 6 monet--> Kochankowie troszkę niepwności się tu wkrada, ale w początkowych fazach to naturalne. Będzie dalszy rozwój relacji, a na pewno jej pogłębanie. Namietnosć sie także zaznacza, a póżnej rozważania dotyczce oceny relacji i tego czy spełnia oczekiwania wzajemnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi