NarratorkaHorrorow Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziś usłyszałam przykrą dla mnie wiadomość.News nie jest potwierdzony ,jednak jeśli okaże się prawdą zmuszona będe zmienić pracę. Mimo dobrych wyników,premii co miesiąc oraz konfliktu z dziewczynami,przełożony chce do projektu którym sie zajmuje skierować osobę która nienawidzi mnie najbardziej i najwiecej krwii mi napsuła.Nie wiedzieć czemu,stoi za dziewczynami murem-puszcza im płazem nieróbstwo -co więcej daje im poczucie bezkarności.Ich zachowanie nie uległo zmianie, na moje próby podjęcia tematu,reaguje wymówką iż nie ma czasu.Kiedy dziewczyny przychodzą na skarge - wysłu****e je. Czy będziemy pracować z X nad ważnym projektem ? Świat Rycerz mieczy Papież Wspaniale,beda pracować z kimś kto woli w pracy poplotkować i poczytac pudelka.W papieżu twarde zarządzenie przełożonego.Pięknie Dlaczego przełożony oddelegował X do pracy z nami ? 8 kliechów Królowa Pałek 6 Mieczy Mam wrażenie że chodzi o to że przełożony chce nam utrzeć nosa.Tak jakby chciał zrobić nam na złość.Drugą możliwośćia jest decyzja kogoś z góry.Jako że menager dep,wie o sytuacji nie sadze by chciał wsadzać kij w mrowisko. Co powinnam zrobić by uniknąć pracy z X ? Cesarz Papieżyca As kielichów Powinnam twardo powiedzieć że nic z tego nie bedzie,i liczyć że może uda mi się nie przenosić się do innego działu Dlaczego Przełożony faworyzuje dziewczyny ? 4 mieczy Królowa Kielichów 8 kielichów czyżby jedna z gwiazdek była ulubienicą kogoś z góry ? Mówiąc szczerze, ręce mi opadają/Jesli zostanie przydzielona do projektu - albo będe pracować dwa razy ciężej , by otzymać premie i zrobić wszystko kiedy ona bedzie czytac pudelka zapijając kawką.Albo przeniose sie,tracac stanowisko,premie i zaczynajac od nowa. Co byście zrobiły na moim miejscu ? Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 Dziś usłyszałam przykrą dla mnie wiadomość.News nie jest potwierdzony ,jednak jeśli okaże się prawdą zmuszona będe zmienić pracę. Mimo dobrych wyników,premii co miesiąc oraz konfliktu z dziewczynami,przełożony chce do projektu którym sie zajmuje skierować osobę która nienawidzi mnie najbardziej i najwiecej krwii mi napsuła.Nie wiedzieć czemu,stoi za dziewczynami murem-puszcza im płazem nieróbstwo -co więcej daje im poczucie bezkarności.Ich zachowanie nie uległo zmianie, na moje próby podjęcia tematu,reaguje wymówką iż nie ma czasu.Kiedy dziewczyny przychodzą na skarge - wysłu****e je. Czy będziemy pracować z X nad ważnym projektem ? Świat Rycerz mieczy Papież Taka jest decyzja przełozonego i tak bedzie- uważa, że ona jest świetna w tego typu sprawach i dzięki temu projekt dostanie wiatru w żagle. Dlaczego przełożony oddelegował X do pracy z nami ? 8 kliechów Królowa Pałek 6 Mieczy żebys mogła sie przełamać i albo sie dopasujesz albo odejdziesz. Co powinnam zrobić by uniknąć pracy z X ? Cesarz Papieżyca As kielichów Trwać przy swoim, powiedziec przelozonemu jaka to dla Ciebie sytuacja, z tym, że wg mnie niewiele to da Dlaczego Przełożony faworyzuje dziewczyny ? 4 mieczy Królowa Kielichów 8 kielichów on ich nie faworyzuje, po prostu tego typu sytuacje mało kogo obchodzą, przeniesli cię zeby trochę załagodzić sprawę, ale jeśli ktoś nie pasuje do reszty -po prostu powinien zmienic pracę... hm.... nie chcę byc złośliwa- rób jej zdjęcia przy tym pudelku, poza tym jeśli w zespole ma byc więcej osób- to chyba reszta tez nie ma zamiaru tyrac za jedną taka co tylko siedzi i palcem nie kiwnie.......... a jak nie tyo zmiana pracy- nie premia jest najważniejsza- atmosfera w pracy tez sie liczy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 Dziekuje za wypowiedz. Wiesz Rogi, jej nie trzeba robić zdjęć. Przełożony doskonale widzi jak ona pracuje.Przez pierwsza godzine siedzi z nami i tylko z idziewczynami rozmawia.Reszta pracuje bo terminy gonią. To że je faworyzuje widac gołym okiem, kiedy któraś z nich popełni błąd nic sie nie dzieje-jesli popełnie go ktos inny zaczyna sie pogadanka. Jesli dziewczyny odrzucaja jakis pomysł to pomimo faktu iż wiekszosc za nim obstaje, przełożony pomysł skreśla Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziekuje za wypowiedz.Wiesz Rogi, jej nie trzeba robić zdjęć. Przełożony doskonale widzi jak ona pracuje.Przez pierwsza godzine siedzi z nami i tylko z idziewczynami rozmawia.Reszta pracuje bo terminy gonią. To że je faworyzuje widac gołym okiem, kiedy któraś z nich popełni błąd nic sie nie dzieje-jesli popełnie go ktos inny zaczyna sie pogadanka. Jesli dziewczyny odrzucaja jakis pomysł to pomimo faktu iż wiekszosc za nim obstaje, przełożony pomysł skreśla no to przykrość- w takim układzie to jego faworyta............ i nic na to nie poradzisz- dopóki nie spadnie z tronu...... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi