Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 9 Kwietnia 2013 Rycerz Buław Głupiec Paź Denarów Królowa Denarów suma Diabeł może facet spontanicznie mi rzuci komplementem, bo na końcu jako Denarowa wyszłam, dzień wygląda na miły, albo tu się pokazało moje dzisiejsze wyjście z synem na trening piłki nożnej Cytuj
pawel116 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Wg mnie jakiś facet wkurzy Cię swoim lekkomyślnym zachowaniem, może będzie chciał zwrócić na siebie Twoją uwagę w jakiś dziwny, mało profesjonalny sposób Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
tom767 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam. Tomasz z( Warszawy) tej strony. mnie też na trening zabierz. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam. Tomasz z( Warszawy) tej strony. mnie też na trening zabierz. Dobra, jesteśmy umówieni;) Cytuj
Czarownica Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Rycerz Buław Głupiec Paź Denarów Królowa Denarów suma Diabeł Wg mnie jakiś facet wkurzy Cię swoim lekkomyślnym zachowaniem, może będzie chciał zwrócić na siebie Twoją uwagę w jakiś dziwny, mało profesjonalny sposób Witam. Tomasz z( Warszawy) tej strony. mnie też na trening zabierz. komus się udał żart :lol: Cytuj
tom767 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Tomasz z tej strony - chyba się sprawdziło. ( w 100 % - dziwne). Cytuj
azkan Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Dzien chaotyczny,nerwowa,duzo ruchu,no i klotnia z facetem(mozliwe niewybredne zaczepki z jego strony) Cytuj
pawel116 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 No, cieszę się, że się sprawdziło :PP Choć myslałem bardziej o facecie w realu niż w necie ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 9 Kwietnia 2013 No, cieszę się, że się sprawdziło :PPChoć myslałem bardziej o facecie w realu niż w necie ;P Paweł, ja jeszcze nie weryfikowałam:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 9 Kwietnia 2013 Teraz naprawdę: WERYFIKEJSZYN Rycerz Buław Głupiec Paź Denarów Królowa Denarów suma Diabeł Kolega, którego już miałam dość nagle się zbudził, zarywał pół dnia do mnie,wspominał spotkania ze mną...Potem miałam rozmowę z szefem, otrzymałam odpowiedzialne zadania i jestem wypompowana.. Cytuj
tom767 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Gdyby był, możliwy chociaż jeden krok do tyłu Gdyby człowiek nie znał smaku przemijania chwil Dziwnie się złożyło dzisiaj Jestem Tu 1 raz i aż tyle zainteresowania. Moje gg 3878305. 'Człowiek człowiekowi wilkiem". A dla mnie powinno być "Człowiek człowiekowi człowiekiem'. i czekam na te zaproszenie. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi