Tegla Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 W związku z wiosennym ciepłym dniem, postanowiłam zapytać karty : Co dziś miłego mnie zaskoczy? Paź kielichów + Wisielec + 6 kielichów -----> Sąd .........Cesarz........Kochankowie......... ......................Koło Fortuny.......... oj, na pierwszą myśl, to być może ktoś z przeszłości przestanie milczeć i się ruszy po okresie swojej stagnacji. Jakiś młodzieniec z którym nie było dotychczas kontaktu. Być może jakieś pozytywne zmiany w relacji z tym młodym człowiekiem . Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Mam wrażenie, że dzisiaj będziesz lekko rozmarzona, taka w swoim świecie myśli, fantazji, wspomnień, tak melancholijnie pod wieczór się może zrobić. Ogólnie dzień wygląda raczej na taki spokojny, lekko nudnawy. Masz zwierzaka albo jakieś dziecko w rodzinie? Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Ani zwierzaka ani dziecka to może faktycznie jakiś młodzieniec Choć możliwe, że to ty w tym paziu wyszłaś- taka pełna emocji, kreatywna, twórcza... Może swoją mapkę marzeń będziesz dzisiaj robić, to by w paziową sztukę i artystyczność się wpisało Cytuj
Tegla Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Napisano 10 Kwietnia 2013 hmm, wieczorkiem lub rano podsumuje dzien i się wszystko okaże Cytuj
Tegla Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Napisano 11 Kwietnia 2013 weryfikuje: Jednak kontakt z Panem z przeszłości był na dodatek nadal zakochanym. Pan z przeszłości jak na pazia przystało zachowuje się czasem jak dziecko hm, wyjaśniła się sprawa jedna, bynajmniej po co się zjawił na nowo w moim życiu, ulżyło mi Ale wieczór również kreatywny Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 Co dziś miłego mnie zaskoczy? Paź kielichów + Wisielec + 6 kielichów -----> Sąd .........Cesarz........Kochankowie......... ......................Koło Fortuny.......... myślę, że pewnien Pan może wieczorem dążyć do rozmowy o Was Albo najdzie Cię na wspominanie Jedno z dwóch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi