Skocz do zawartości

dziwny sen wogole go nie rozumiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mialem dzis sen rozmawialem z byla dziewczyna sobie <w sumei mam y sprobowac byc jeszcze raz > spokojan rozmowa przenika w jej uzalanie na temt jej klotni z mama ...ja staram byc bierny w tej rozmowie tylko sluchajac a ona jakby placze uzala sie z e kloci sie z mama w sprawach zawodowych ze zajmnei jej miejsce ....co to ma znaczyc rozmowa pzrebiega w moim pokoju zwyczajna spokojna rozmowa .....

Napisano
witam mialem dzis sen rozmawialem z byla dziewczyna sobie <w sumei mamy sprobowac byc jeszcze raz > spokojna rozmowa przenika w jej uzalanie na temt jej klotni z mama ...ja staram byc bierny w tej rozmowie tylko sluchajac a ona jakby placze uzala sie ze kloci sie z mama w sprawach zawodowych ze zajmnei jej miejsce ....co to ma znaczyc rozmowa pzrebiega w moim pokoju zwyczajna spokojna rozmowa .....

Witaj

Uwazam,ze jej mama ma wplyw w jakis sposob na wasze relacje,moze jest przeciwna temu,zebyscie znow sprobowali?Stad uzalanie sie dziewczyny i jej klotnia z rodzicielka.Ty jestes bierny,bo nie mozesz wplywac na "tesciowa".Na poczatku jest spokojnie,bo oboje chcielibyscie sie znow zejsc.

Tak uwazam.

pozdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...