Skocz do zawartości

ak będzie wyglądała relacja do końca bieżącego miesiąca ?

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co czuje pan X do mnie : 9 buław, 10 mieczy

Myślę, że się wycofał, chce nabrać dystansu, odpocząć, czuł się zdominowany, może jest zraniony, może zmęczyły go kłótnie, pretensje.

Jak będzie wyglądała relacja do końca bieżącego miesiąca ?

Tak będzie : 10 kielichów

Tak nie będzie : Kapłan

Wynik : Król Denarów, Mag

Rada dla O-misi jak ma postępować : 8 denarów, as denarów

Sądzę, że są szanse, żebymy się dogadali, ale trzeba wziąć się do pracy nad tą relacją, bo samo nic się nie wydarzy.

Nie wiem czy będzie z tego związek, ale są szanse na naprawę tego co się "popsuło", ale z inicjatywą chyba powinnaś wyjść ja.

Zerknijcie proszę na te karty .

Napisano

Pogodzicie sie, ale zwiazku tutaj nie widze..

Napisano

Jak będzie wyglądała relacja do końca bieżącego miesiąca ?

Tak będzie : 10 kielichów

Tak nie będzie : Kapłan

Wynik : Król Denarów, Mag

Rada dla O-misi jak ma postępować : 8 denarów, as denarów

Będzie poprawa relacji, ocieplenie, ale na Pana zasadach w takim sensie, że załagodzi sie konflikt, zacznie bardziej zważać na atmosferę relacji...i Twoje oczekiwania, jednakże będzie chciał żyć tak jak jemu się podoba i być wolnym (mag). Może także powiedzieć, że starać sie chce byś odczuła, że idzie ku lepszemu, ale zmieniać się wiele nie będzie poza milszym sposobem bycia PAna...

Ale obym się myliła - myslę, że nie ma nic gorszego niż mamienie złudzeniami kobiety tylko dlatego że jej zalezy.