Skocz do zawartości

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą strone?? Proszę o pomoc

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za radą trida zrobiłam rozkład na dwie drogi.

chodzi o Pana z tego rozkładu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68325-krzyz-celtycki-jak-zrealizuje-sie-moje-oczekiwanie-ze-nastapi-miedzy-nami-kontakt.html

Proszę Was o pomoc w interpretacji ,nie wiem czy oceniam to obiektywnie,ale widzę to w czarnych barwach.

Dzieki

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i odezwę się do Pana X? 7 kielichów, Król Kielichów, Król Miecz-. Przetne tym sposobem swoje oczekiwania,iluzje,rozwieje wątpliwości i uczucia do niego.

Co mi ten ruch przyniesie do życia?-DIABEŁ,SAD,MOC= świadomość moich ograniczeń i tego,ze nie moge nic ruszyć,nic zmienić.

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?-Rycerz denarów, 10 mieczy, Królowa Buław- zmiana mojego nastawienia,przeciecie i odejscie swoja kocia droga.

Rada kart:4 mieczy,Król Denarów, 9 mieczy- Powinna uzdrowić swoja duszę,trochę odpocząc psychicznie,ustabilizować się emocjonalnie i nie zadreczac nocami,odganiac czarne mysli,niedomówienia.

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i zaniecham mojej inicjatywy kontaktowania się z Panem X?-SMIERC,2 denarów,10 denarów, 4 denarów- Kiedyś w końcu to we mnie umrze śmiercią naturalna..pójdę swoja droga.. mysle,że skupie się bardziej na pracy i na tym co chce osiągnac bo nie bede tracic swojej energi..

Co mi ten ruch przyniesie?Rycerz Kielichów, 10 kielichów, 6 buław- Myślę,że zadowolenie i satysfakcje z tego ze odpusciłam i to pokonałam..

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?MAG, WIEZA,SLONCE- jakies moje planowane działania zburzę sama w sobie i odnajdę nadzieje na to,ze wszystko sie poukłada..

Rada kart: 3 buław, 8 kielichów, 3 mieczy-Powinnam dostrzec to co mam koło siebie,wsiaść na pokład tego statku który przypłynąć..zmiany wymuszone które bolą są czasem konieczne by przestać zyc w bólu i marazmie..

Napisano

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i odezwę się do Pana X? 7 kielichów, Król Kielichów, Król Miecz-

Rozwiejesz swoje wątpliwości, przestaniesz zyc przeszłością, będziesz miała zderzenie osobowości. To, jaki X był kiedyś a jaki jest teraz, dużo się dowiesz.

Co mi ten ruch przyniesie do życia?-DIABEŁ,SAD,MOCQUOTE]nooo zobaczysz co sobie w glowie tworzyłas, jakie złe i ciemne scenariusze, zobaczysz, ze jesteś silna, ile osiagnelas.

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?-Rycerz denarów, 10 mieczy, Królowa Buław-

Zmiana nastawienia, ze hallo, źle mysalałm, nie jest tak tragicznie, mam w sobie siłe, mogę działać. Zrobiłam ruch i się nie sparzyłam. Będzie lęk ale wydaje mi się, ze go pokonasz. Pójdziesz za ciosem.

Rada kart:4 mieczy, Król Denarów, 9 mieczy

przestan zyc historiami ze swojej głowy! Uspokój się, spójrz na sytuację z boku.

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i zaniecham mojej inicjatywy kontaktowania się z Panem X?-SMIERC,2 denarów,10 denarów, 4 denarów

zamkniesz się w sobie, pójdziesz w karierę, same pieniądze, zaczniesz się duuuzo nad tym wszystkim zastanawiać. Niby odpuścisz ale jednak myśli będą się kołatały po głowie. Będzie takie ‘a może jednak’ i tak w gruncie rzeczy – nie odpuścisz ;) Duzo bd o tym myślała, będziesz narzucała jakies zadania sobie, żeby tylko o tym nie myslec. A to i tak wypłynie.

Co mi ten ruch przyniesie?Rycerz Kielichów, 10 kielichów, 6 buław

Fakt, będziesz zadowolona :) cos na zasadzie, ze nareszcie możesz zaczc tworzyć swoja rodzine, możesz zacząć zycie od nowa.

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?MAG, WIEZA,SLONCE

Może stać się cos, co zaburzy ten Twój spokój, zobaczysz, ze jednak można cos z tej relacji wykrzesać, możliwe, ze on cos zrobi.

Rada kart: 3 buław, 8 kielichów, 3 mieczy

żeby jednak pojsc swoja droga i się od tego odciać.

Karty mówią, ze bd dużo o tym jeszcze myslala, jakies nadzieje bd się rodziły, ale lepiej dla ciebie bd jak jednak się odetniesz. Wypłaczesz swoje i powinno być dobrze :) trzymam kciuki Rybko

• Lubię to! 1
Napisano

Trida tak własnie wewnetrznie czuje,że nie powinnam tym ruszać bo próbowałam kiedys i nic z tego nie wynikło prócz coraz gorszego samopoczucia i niskiego poczucia własnej wartości.

Tak na prawde wiem,ze coś tam poszło mi do przodu i ,że jest inaczej niz np 2 lata temu-widzę postęp,ale..

no własnie te mysli zaganiam praca i coraz czesciej tak zyć .. Może w końcu przyjdzie ukojenie ran,chciałabym..

Zewnetrznie u mnie wszystko gra.. gorzej z wnetrzem..

Napisano

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i odezwę się do Pana X? 7 kielichów, Król Kielichów, Król Miecz-.

będziesz bogatsza o kolejne doświadczenia - przełamiesz zmowę milczenia

Co mi ten ruch przyniesie do życia?-DIABEŁ,SAD,MOC

ograniczenia są po to, aby je pokonywać, a następnie odradzać się wewnętrznie i nabierać sił do działania - uświadomisz to sobie

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?-Rycerz denarów, 10 mieczy, Królowa Buław-

należy zająć się sobą- swoją pracą, nie popadać w czarnowidztwo - to wszystko niestety ale bardzo ogranicza Cię - a Ty masz być jak królowa buław- energiczna, pełna zapału - to świat ma należeć do Ciebie.

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i zaniecham mojej inicjatywy kontaktowania się z Panem X?-SMIERC,2 denarów,10 denarów, 4 denarów-

Będzie wszystko powoli dogorywało na płaszczyźnie uczuciowej , Ty moim zdaniem uciekniesz w pracę -realizując się na gruncie zawodowym będziesz chciała zapomnieć o swoich osobistych rozterkach.

Co mi ten ruch przyniesie?Rycerz Kielichów, 10 kielichów, 6 buław-

szczególnie zmartwiona nie będziesz - będziesz miała poczucie zadowolenia z takiego obrotu sprawy.

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?MAG, WIEZA,SLONCE-

postanowisz zburzyć jakieś dotychczasowe ramy - może sposób działania, da Ci to radość - w tym słoneczku poczujesz się radosna, beztroska, jakbyś pozbyła się jakiegoś cieżkiego bagażu

Rada kart: 3 buław, 8 kielichów, 3 mieczy- postanowisz całkowicie odciąć sie od bolesnej przeszłości - zostawić za sobą bolesne przeżycia, które Cię psychicznie bardzo niszczyły. Rada - zacząć wszystko od nowa, z czystą kartą - nie ciągnąć za sobą przeszłości

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i odezwę się do Pana X? 7 kielichów, Król Kielichów, Król Mieczy może się okazać, że to było tylko Twoje marzenie

Co mi ten ruch przyniesie do życia?-DIABEŁ,SAD,MOC= na początku b.silne emocje, ale wybaczysz jemu i sobie, poczujesz się silniejsza

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?-Rycerz denarów, 10 mieczy, Królowa Buław- chyba to, że przestaniesz czekać i się odezwiesz

Rada kart:4 mieczy,Król Denarów, 9 mieczy- uspokój się,przemyśl problem,pamiętaj, że masz męza, jeśli zadziałasz, zrób to subtelnie

Co się wydarzy kiedy pójdę w tą stronę i zaniecham mojej inicjatywy kontaktowania się z Panem X?-SMIERC,2 denarów,10 denarów, 4 denarów- samo umrze,emocje opadną, skupisz się na wartościach, które posiadasz

Co mi ten ruch przyniesie?Rycerz Kielichów, 10 kielichów, 6 buław- dużo radości, spokój, poczucie, że umiesz postawić na swoim

Niespodziewane i nieoczekiwane okoliczności?MAG, WIEZA,SLONCE- zburzysz swoje marzenia o nim, sama zaczniesz kreować swój świat i poczujesz spełnienie:)

Rada kart: 3 buław, 8 kielichów, 3 mieczy-w dalszej perspektywie ta relacja by Cię wykończyła emocjonalnie