Skocz do zawartości

Wyjazd

baaasiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dostałam ostatnio propozycje wyjazdu za granicę w celach zarobkowych, ale nie jestem pewna czy dobrze zrobię wyjeżdżając. Rozłożyłam karty uprzednio pytając

czy będę zadowolona z wyjazdu i pojawiły się:

Wisielec, Cesarzowa i As buław.

Ja to interpretuje że powinnam zaryzykować i wyjechać teraz jestem przytłoczona zmartwieniami i potrzeba mi zmian i to radykalnych. Co WY myślicie o tym?

Edytowane przez Daffne
akapity i estetyka
  • Maestro
Napisano

Wyjazd powinien dobrze Ci zrobić,będziesz spelniona jako osoba, jako kobieta, może kogoś poznasz nawet?

Napisano

czy będę zadowolona z wyjazdu i pojawiły się:

Wisielec, Cesarzowa i As buław ->Wieża/Rydwan

aktualny stan nie jest dla Ciebie satysfakcjonujący, myslę nawet, że nieco nerwów Cię kosztuje lub swego czasu kosztował. W związku z tym czujesz dość silną potrzebę dokonania zmian, ktore miałyby na celu sprawienie Ciebie szczęśliwszej. Dostrzegasz taką szansę w wyjeździe, liczysz, że to da Ci szasnę na diametralną zmianę...i radość. Otóż karty pokazują wyjazd...oraz zmianę dość dużą dla Ciebie...jednak nie pokazaly jak tam byś się czuła.

Wg mnie karty pokazały Twoje podejscie do wyjazdu, a nie jakoś zadowoelenia z pobytu tam...warto by przed rozłożeniem kart skupić się i wyobrazić sobie jak już jesteś tam....pomysleć troszkę o tym...i wówczas wyciągnąć 3 karty odnośnie zadowolenia..bo odnoszę wrażenie, że te karty pokazały Twoje nastawienie do wyjazdu.