baaasiek Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Dostałam ostatnio propozycje wyjazdu za granicę w celach zarobkowych, ale nie jestem pewna czy dobrze zrobię wyjeżdżając. Rozłożyłam karty uprzednio pytając czy będę zadowolona z wyjazdu i pojawiły się: Wisielec, Cesarzowa i As buław. Ja to interpretuje że powinnam zaryzykować i wyjechać teraz jestem przytłoczona zmartwieniami i potrzeba mi zmian i to radykalnych. Co WY myślicie o tym? Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Daffne akapity i estetyka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 11 Kwietnia 2013 Wyjazd powinien dobrze Ci zrobić,będziesz spelniona jako osoba, jako kobieta, może kogoś poznasz nawet? Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 czy będę zadowolona z wyjazdu i pojawiły się: Wisielec, Cesarzowa i As buław ->Wieża/Rydwan aktualny stan nie jest dla Ciebie satysfakcjonujący, myslę nawet, że nieco nerwów Cię kosztuje lub swego czasu kosztował. W związku z tym czujesz dość silną potrzebę dokonania zmian, ktore miałyby na celu sprawienie Ciebie szczęśliwszej. Dostrzegasz taką szansę w wyjeździe, liczysz, że to da Ci szasnę na diametralną zmianę...i radość. Otóż karty pokazują wyjazd...oraz zmianę dość dużą dla Ciebie...jednak nie pokazaly jak tam byś się czuła. Wg mnie karty pokazały Twoje podejscie do wyjazdu, a nie jakoś zadowoelenia z pobytu tam...warto by przed rozłożeniem kart skupić się i wyobrazić sobie jak już jesteś tam....pomysleć troszkę o tym...i wówczas wyciągnąć 3 karty odnośnie zadowolenia..bo odnoszę wrażenie, że te karty pokazały Twoje nastawienie do wyjazdu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi