pawel116 Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Witajcie, Mój dziadek ma zdiagnozowaną chorobę Burgera - z powodu niedokrwienia obumierają mu poszczególne części ciała i trzeba je amputować. Zaczęło się od małego palca u nogi, za jakiś czas trzeba było usunąć drugi, obecnie dziadek przechodzi już 3 operację. Widać, że choroba postępuje. Jak będzie się kształtować stan zdrowia dziadka do końca roku? Paź Mieczy - Księżyc - Wieża - Król Mieczy/Papież Raczej nie będzie poprawy, chyba że pod koniec roku nastąpi jakaś diametralna zmiana (Wieża). Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
werka81 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 według mnie również poprawy nie widać , na koniec roku rzeczywiście może nastąpić zmiana ale wydaje mi się że wymagająca stanowczej interwencji lekarza (Król Mieczy/Papież). Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie wiem czemu, ale mnie się ta Wieża ze śmiercią skojarzyła... A Król Mieczy z trupem... Obym gadał głupoty. Cytuj
werka81 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem czemu, ale mnie się ta Wieża ze śmiercią skojarzyła... A Król Mieczy z trupem...Obym gadał głupoty. wieża zmienia diametralnie stan rzeczy,może być tak przez cały rok będzie taka niepewność co dalej (księżyc), bo niby nic złego nie będzie się działo ,a potem niespodziewanie się mocno pogorszy. Król mieczy stanowczy ,podejmuje ważne decyzje.Papież mi często wypada na osobę która pomaga ,wiec w tym przypadku może to być lekarz. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez werka81 Cytuj
iridos Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Nie wiem czemu, ale mnie się ta Wieża ze śmiercią skojarzyła... A Król Mieczy z trupem...Obym gadał głupoty. krol mieczy to lekarz nie trup ale mnie tez karty z odejściem sie skojarzyły może jednak nie będzie tak zle ale tu jakies diametralne załamanie zdrówka może kolejna operacja tylko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi