Skocz do zawartości

Proszę o interpretację astronumerologiczną - BYK i BARAN :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, interesuję mnie jakie są prognozy dla Pani BYK - numerologicznej 9 i Pana Barana - numerologicznej 3. Ja urodziłam się 11 maja, mój partner 19 kwietnia.

Jestem bardzo ciekawa, ponieważ niektóre źródła podają, że to bardzo dobry związek a inne, że totalnie do siebie nie pasujemy.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Napisano

Numerologicznie nie jest źle, bo tworzycie związek o wibracji 3, ale mogą też pojawiać się u was osoby trzecie w związku...

Znam jedną parę o tych wibracjach tylko, że rybę i wagę, z tego co wiem jest w miarę.

Pod względem astrologicznym to moim zdaniem te znaki średnio ze sobą współgrają, ale możecie pracować nad związkiem :)

Napisano
Numerologicznie nie jest źle, bo tworzycie związek o wibracji 3, ale mogą też pojawiać się u was osoby trzecie w związku...

Znam jedną parę o tych wibracjach tylko, że rybę i wagę, z tego co wiem jest w miarę.

Pod względem astrologicznym to moim zdaniem te znaki średnio ze sobą współgrają, ale możecie pracować nad związkiem :)

Haha :) Jest jeszcze jedna sprzeczność bo np. wg horoskopu chińskiego - ja koza, on królik - jesteśmy idealną parą jak wyczytałam :)

Szaleństwo z tymi horoskopami :)

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)
Haha :) Jest jeszcze jedna sprzeczność bo np. wg horoskopu chińskiego - ja koza, on królik - jesteśmy idealną parą jak wyczytałam :)

Szaleństwo z tymi horoskopami :)

Wykreślenie kosmogramu jest najbardziej wiarygodnym horoskopem :) koniecznie potrzebna będzie do tego dokładna godzina urodzenia obu partnerów i wtedy porównujemy aspekty... zazwyczaj koniunkcje, sekstyle i trygony są sprzyjające, a kwadratury i opozycje - dysharmonijne wg. niektórych źródeł. Ja zaś uważam, że często przeciwieństwa się przyciągają, ale trzeba będzie popracować nad związkiem.

Edytowane przez fiore86