werka81 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) pytanie jak w tytule: paź puch.-5 mieczy-7 denarów nie bardzo wiem jak mam je zinterpretować... ...pierwsze co mi przyszło na myśl to ,to może ktoś będzie dla mnie miły, będzie proponował jakieś np.spotkanie (paź. puch) z którego ostatecznie się wycofa (5 mieczy) i przełoży na inny termin(7 denarów). Chyba że paź puch+5 mieczy będzie oznaczało fałszywe zamiary tej osoby albo ewentualnie w kartach 5 mieczy,7 denarów wyszła moja postawa wobec "pazia"... jeśli ktoś mógłby dopisać swoją wersję na interpretację tych kart ,byłabym bardzo wdzięczna weryfikacja wieczorem Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez werka81 Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Też uważam, że jakieś spotkanie/randka nie dojdzie do skutku i będziesz musiała cierpliwie poczekać na następną okazję. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez pawel116 1 Cytuj
werka81 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 weryfikacja Nawiązałam dziś kontakt z dawno nie widzianą 14-letnią siostrzenicą . Od 2-3 lat obiecuję jej że ją odwiedzę ale nigdy do tego nie dochodzi. Tym razem również padła propozycja odwiedzin, oczywiście zgodziłam się, ale mam trochę wyrzuty sumienia bo wiem że raczej nie uda mi się tam pojechać . Jedyną najwcześniejszą możliwością byłyby dopiero wakacje,ale i tak nie będzie to łatwe bo musiałabym wygospodarować na to cały weekend,a w moim przypadku jest to prawie nierealne. Drugą opcją spotkania się ,jest poczekanie aż ona przyjedzie w odwiedziny do swojej babci ,która mieszka niedaleko mnie-ale to też nie nastąpi prędko,więc i tak trzeba czekać Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 Karty pokazały wszystko jak na dłoni. 5 Mieczy w tym wypadku oznacza niemożność spotkania się z siostrzenicą, mimo iż obydwie tego chcecie, a 7 Denarów wyczekiwanie na sprzyjające okoliczności Cytuj
werka81 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 Karty pokazały wszystko jak na dłoni.5 Mieczy w tym wypadku oznacza niemożność spotkania się z siostrzenicą, mimo iż obydwie tego chcecie, a 7 Denarów wyczekiwanie na sprzyjające okoliczności Dokładnie ...ale rano tego tak dobrze nie widziałam ,przerażała mnie karta 5 mieczy. Wyobrażałam sobie same czarne scenariusze Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 przerażała mnie karta 5 mieczy. Wyobrażałam sobie same czarne scenariusze 5 Mieczy to nie to samo co 10 Mieczy, a i ta nie zawsze ma stricte negatywne znaczenie. 5 Mieczy to tzw. pyrrusowe zwycięstwo, coś wyjdzie nie tak jak sobie zaplanowaliśmy, z czymś będziemy musieli się pogodzić, z czegoś zrezygnować... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi