pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. To jest: Kapłanka - wyczekiwanie 2. Krzyżuje się: Królowa Kielichów - trzymanie się swojego zdania, nieuleganie innym 3. Świadomość: 9 Buław - opory, lęki 4. Podświadomość: 10 Mieczy - oczyszczenie 5. Mija: 5 Denarów - brak zajęcia 6. Nadchodzi: As Buław, Rycerz Kielichów - pojawi się szansa na otrzymanie wymarzonej posady 7. Świadome działanie: Paź Mieczy - rozpatrywanie za i przeciw 8. Wpływ otoczenia: Księżyc - ingerencja ze strony innego wymiaru? 9. Nadzieje: 10 Denarów - stała praca i stałe dochody 10. Obawy: 5 Kielichów - że nie dostanę tego czego oczekuję 11. Wynik: 8 Denarów, Paź Kielichów, Rycerz Buław/Śmierć - odpowiedź na tak Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
alathea Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. o tej pracy decyduje jakas kobieta na stanowisku, moze tez zalatwiasz prace przez kogos(?) 2. chcialbys dostac te prace, ale moze malo robisz w tym kierunku 3. tu sie pokazaly nieciekawe doswiadczenia z przeszlosci z szukaniem pracy, one teraz wplywaja na Twoje czarnowidztwo 4. myslisz, ze jej w tym czasie nie znajdziesz 5. mija brak kasy, poczucie bycia nieprzydatnym/niepotrzebnym 6. nadchodzi praca 7. bedziesz ciutke marudzil w zwiazku z ta praca, choc ogolnie - to zadowolony 8. nie bardzo orientujesz sie, co ma wplyw na otrzymanie tej pracy lub nie dokonca wiesz, co ona bedzie konkretnie obejmowala - jakie obowiazki co sie wiaze z podejciem tej pracy 9. nadzieja na stabilizacje finansowa, jak iszesz - na stale dochody 10. ze nie uda sie zalatwic dobrej pracy albo, ze jej nie podolasz 11. bedzie praca - jakas drobna - w sensie,ze jeszcze nic wielkiego badz bardzo odpowiedzialnego, bedziesz jeszcze szukal dalej jest jeszcze mozliwosc, ze ta praca bedzie zwiazana z przemieszczaneim sie - np. wyjsc z biura, zebrac dane i wrocic Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez alathea Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 1. o tej pracy decyduje jakas kobieta na stanowisku, moze tez zalatwiasz prace przez kogos(?) Na chwilę obecną nie znalazłem jeszcze żadnej oferty, szukam sam... Cytuj
alathea Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 to moze trzeba przez kogos, Kapalnka to ktos wplywowy, czesto na stanowisku Cytuj
iridos Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 dostaniesz jakąś propozycje albo na czarno albo cos takiego na wodzie pisanego i to nie będzie spełniało twoich oczekiwań praca będzie ale wg mnie jeszcze nie w kwietniu Cytuj
pawel116 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Pracy nadal brak. Myślę, że pokazała się tutaj rozmowa o pracę (8 Denarów + Paź Kielichów), na którą pojechałem, ale nie doczekałem się odpowiedzi (podsuma Śmierć). Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi