Skocz do zawartości

interpretacja rozkładu.

Dekadent

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewien Pan oszukał Panią. Naciągnął ją na finansową sporą stratę. Pani się pyta czy Pan Marek N. Poniesie konsekwencje swoich działań. (Ona chciała by go sądzić, bo był doradcą finansowym a wpakował ją w bardo niekorzystny weksel). Karty to:

Wypadła przy tasowaniu:

karta koło fortuny.

Przekładając karty wyszły:

kochankowie-głupiec-księżyc-2buław. Wydaje mi się, że nie uda się Panu ponieść konsekwencji i ewentualne sądzenie go nie ma sensu. Ale nie jestem tego pewien. Czuje intuicyjnie dziwne wachanie.

Podrawiam!:)

Gość agnieszka007
Napisano

Witaj.

Myślę,że Pani zbyt szybko i bez zastanawiania się uwierzyła Panu.Uwierzyła w czułe słówka,szeptane do uszka.Nie myśląc o konsekwencjach swojej dobroci.

Ma sens sądzenie się,pani musi znaleźć w sobie siłę,wiarę i odwagę,by dociekać swego.Jeśli się odważy,uda się jej to odzyskać.

Pozdrawiam.

Napisano

W tym dziale nie pytamy o osoby trzecie, chyba że są z Tobą blisko spokrewnione.

Napisano (edytowane)

Pani się waha i nie bardzo wie jak ma postąpić w związku z zaistniałą sytuacją, jest pełna obaw, natomiast Pan ma silną pozycję i trudno będzie mu cokolwiek udowodnić.

Edytowane przez pawel116
Napisano

pani mogla nie doczytac czegos w tej umowie z doradca i to moze stawiac wygrana (sprawy) pod znakiem zapytania - jest Kolo oraz 2 kije, czyli zastanawianie sie, co dalej