maddie88 Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam Położyłam karty na relację moją i pewnego pana, z którym pracuję. Ciężko jest mi ocenić jego stosunek do mnie, bo raz jest miło, a raz się jakby dystansuje... I kobieca intuicja też mi tam coś podpowiada Dlatego zapytałam kart, jak to faktycznie wygląda Ja: To co w głowie: Pustelnik To co w sercu: Królowa Buław (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, Słońce To co na zewnątrz: Gwiazda (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 6 Denarów To wnoszę: As mieczy Z mojej strony muszę pozamykać pewne sprawy, emocjonalnie nie jestem gotowa jeszcze na nowy związek, powoli nabieram wiatru w żagle Do pana jestem nastawiona bardzo pozytywnie, widać moją sympatię do niego Dążę także do rozmów, nie chcę nieporozumień... On: To co w głowie: 2 Mieczy (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Królowa Kielichów, As Denarów, 3 Buław, Król Mieczy To co w sercu: 5 Mieczy (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Król Denarów To co na zewnątrz: Sprawiedliwość (odpowiedź), tło: Wieża, Kapłan To wnosi pan: Wisielec Wspólna karta: 3 Mieczy Oj, nie wygląda to dobrze... Moim zdaniem pan widzi potencjał w tej relacji, wie, żebyśmy dobrze się dogadywali , ale jego zdaniem jest to sytuacja bez wyjścia...czuje się bezsilny... Ma bardzo mieszane uczucia...i może dlatego zdecydował wziąć to na dystans... Czuję, że coś się zmieniło i Wieża to potwierdza. Może być tak, że oboje jesteśmy rozczarowani... Jak pan widzi naszą relację? Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, 6 Denarów, Diabeł, 3 Kielichów, Sprawiedliwość - Pana zdaniem to ja się odcinam, na gruncie koleżeńskim jest ok, ale czuć ode mnie dystans... Jak pan chciałby, aby ta relacja wyglądała? Wieża (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Sprawiedliwość, 8 Denarów, Sąd - ...żebyśmy rozmawiali bardziej otwarcie, może chciałby się spotkać po pracy od czasu do czasu...ale na gruncie koleżeńskim tylko i wyłącznie. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja: To co w głowie: Pustelnik dużo rozmyślasz,być może czujesz się osamotniona To co w sercu: Królowa Buław (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, Słońce myślę,że chciałabyś się jemu podobać, chciałabyś, aby o Ciebie zabiegał, podrywał, a Ty z właściwym dla kobiet urokiem mogłabyś go kokietować To co na zewnątrz: Gwiazda (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 6 Denarów jesteś uprzejma, zawsze ładnie wyglądasz, jesteś b.koleżeńska i serdeczna To wnoszę: As mieczy dajesz mu chyba delikatne znaki On: To co w głowie: 2 Mieczy (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Królowa Kielichów, As Denarów, 3 Buław, Król Mieczy dużo kart... Wg tych kart, to on w głowie ma jakiś związek, chyba ten, w którym mógł być, któreś z nich chyba dostało zawodową szansę, bo w 3 buław ja widzę wyjazd, albo ona odeszła do innego To co w sercu: 5 Mieczy (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Król Denarów może został zdradzony To co na zewnątrz: Sprawiedliwość (odpowiedź), tło: Wieża, Kapłan jak dla mnie to jest w trakcie lub po rozwodzie To wnosi pan: Wisielec on sam nie wie jak ma się zachowywać... Wspólna karta: 3 Mieczy każde z Was jest rozczarowane,ale w pozytywnym aspekcie łączą Was jakieś kwestie analityczne, intelektualne.. Jak pan widzi naszą relację? Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, 6 Denarów, Diabeł, 3 Kielichów, Sprawiedliwość uważa Ciebie za mądrą, wiedzącą czego chce kobietę,lubi Ciebie, aczkolwiek 5 mieczy mówi, że raczej jego myślenie nie wykracza poza miłe stosunki w pracy Jak pan chciałby, aby ta relacja wyglądała? Wieża (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Sprawiedliwość, 8 Denarów, Sąd możliwe, że on potrzebuje świeżości,oddechu, może chciałby żeby Wam się fajnie współpracowało 1 Cytuj
maddie88 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Napisano 13 Kwietnia 2013 Co do mnie, to się zgadza Trafiłaś jak zawsze w 10 )) Co do związku pana... Kiedyś oboje zostaliśmy dłużej w pracy, pan mi pomagał i...wspomniał o swojej byłej dziewczynie...czyli możliwe, że, tak jak pokazują karty, jeszcze o niej myśli... Z tym rozwodem mnie zaskoczyłaś Hmmm...trudno mi to zweryfikować, pan jest o rok starszy tylko...wspomniał o byłej ze studiów...innych przesłanek nie mam Ale karty by pasowały... Wydaje mi się, że ta sympatia jest obopólna, ale pan jest ogólnie kontaktowym człowiekiem Tak patrząc jeszcze raz na te karty, myślę, że pan chyba na razie ogólnie chce sobie odpocząć od relacji damsko-męskich... Ta 5 Mieczy na sercu to ciężka karta... :/ Dziękuję, Inez :uscisk: Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 13 Kwietnia 2013 Co do mnie, to się zgadza Trafiłaś jak zawsze w 10 )) Co do związku pana... Kiedyś oboje zostaliśmy dłużej w pracy, pan mi pomagał i...wspomniał o swojej byłej dziewczynie...czyli możliwe, że, tak jak pokazują karty, jeszcze o niej myśli... Z tym rozwodem mnie zaskoczyłaś Hmmm...trudno mi to zweryfikować, pan jest o rok starszy tylko...wspomniał o byłej ze studiów...innych przesłanek nie mam Ale karty by pasowały... Wydaje mi się, że ta sympatia jest obopólna, ale pan jest ogólnie kontaktowym człowiekiem Tak patrząc jeszcze raz na te karty, myślę, że pan chyba na razie ogólnie chce sobie odpocząć od relacji damsko-męskich... Ta 5 Mieczy na sercu to ciężka karta... :/ Dziękuję, Inez :uscisk: Pozdrawiam Wiesz, jeśli o niego chodzi to zastanowiła mnie ta Sprawiedliwość,potem Wieża przy Kapłanie, stąd moje przypuszczenia, że rozwód. Sama zresztą pewnie się kiedyś dowiesz:) 1 Cytuj
maddie88 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Weryfikacja: Inez, dzisiaj wyszło w pracy, że pan się niedawno rozstał... Tzn. była to decyzja jego dziewczyny. Pod koniec tamtego tyg. aż oczy mu się szkliły, chodził niewyraźny...teraz już wiem, dlaczego... :/ Czyli jest tak, jak napisałaś... Chodziło o rozstanie... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi