Skocz do zawartości

Ewentualny wyjazd

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za karty ogromne podziękowania dla alathei

do 3 m-cy

za wyjazdem:

Gwiazda, Rycerz mieczy

przeciw:

Paz mieczy, Cesarzowa

rada:

6 kijow, Paz monet - do pazia Sad

wynik:

Umiarkowanie, As kijow do asa doc. 5 monet

mysle, ze jest szansa na wyjazd, ale cos stoi w "opozycji" do niego

cos (ktos), co zostawiasz moze

jesli nie jestes mamą, to Twoja mama moze sie buntowac na ten wyjazd, mam nadzieje, ze nie jest chora

karty mowia, ze moga byc male problemy - ale powinnas sprobowac je zwalczyc

moze sie okazac, ze beda dwa podejscia do tego wyjazdu, ze cos Ci przeszkodzi

wynik - wskazuje na to, ze nie pojdzie bardzo gladko - ale sie uda

choc moze nie za pierwszym podejsciem

problemem mzoe byc np. choroba lub brak pieniazkow

CO myslicie ___

Napisano

Na wyjeździe bardzo Ci zależy, denerwuje Cię to, że musisz czekać... Też bym to widziała tak, że ze względu na dziecko bądź ewentualnie inną młodą osobę z rodziny ten wyjazd będzie do tych 3 miesięcy utrudniony. Niemniej jednak, szanse są nadal spore, karty mówią, że wyjedziesz prędzej czy później, więc masz ku temu dążyć...bo swój cel osiągniesz. Może powinnaś też troszkę więcej doczytać, postudiować informacje, które mogą Ci się przydać... Wynik: wydaje mi się, że do 3 miesięcy wyjazdu nie będzie, ale wszystko będzie na dobrej drodze ku temu. Karty pokazują, że wszystko w swoim czasie... Chciałabyś już ruszyć i zostawić co nieco za sobą...ale karty mówią, że to jeszcze nie jest najlepszy czas... Te opóźnienia, chociaż Cię irytują, wyjdą Ci później na korzyść (Umiarkowanie).

• Lubię to! 1
Napisano

za wyjazdem:

Gwiazda, Rycerz mieczy-Myślę,że istnieje fajna perspektywa,ale zanim to nastąpi to troszkę czasu musiałoby to trwac. Widać ,że było by to okupione nieprzewidywanymi okolicznościami,jakimiś zachowaniami w chaosie,musiałabyś troche o to powalczyć i nie zniechęcać sie gdyby nadeszły chmury. Trzeba pamietać,że każda brzydka pogoda,deszcz,wichury-przemijają.

przeciw:

Paz mieczy, Cesarzowa- Przeciwnością jest chyba to,ze sama nie do końca jesteś przekonana czy wyjazd to własciwa opcja,czy przyniesie to spodziewany urodzaj do twojego zycia..

rada:

6 kijow, Paz monet - do pazia Sad- Aby coś uzyskać,trzeba dać. Musi byc zachowana równowaga. To o co walczymy-najbardziej cenimy w swoich zyciu bowiem wiemy ile trudu nas tez wysiłek kosztował. Sąd sugeruje ,że nalezy dzialać według mnie i nie bać sie tak odważnego ruchu.

wynik:

Umiarkowanie, As kijow do asa doc. 5 monet- Według mnie jeżeli spojrzysz na wszystko z góry i z dystanse może to być twoja szansa która zażegna u Ciebie jakiś smutny okres.

Zycze Ci jak najlepiej:)

Gość SooYoung
Napisano

za wyjazdem:

Gwiazda, Rycerz mieczy - Nadzieja na wyjazd ale na razie chyba wszytko w sferze marzeń, początek planowania,

Za - > przemawia Twoje nastawienie - nadzieja na odmianę i szanse z tym związane :)

przeciw:

Paz mieczy, Cesarzowa - mama ? albo i Ty sama, brak Ci poczucia swojej siły.

Cesarzowa to silna, niezależna kobieta, możliwe że nie do końca w siebie wierzysz a Pazik na początku pokazuje Ciebie analizująca swoje umiejętności - Paź mieczy to komunikacja (ale jako ostra rozmowa) może zbyt surowo siebie oceniasz.

rada:

6 kijow, Paz monet - do pazia Sad

Trzeba uwierzyć w siebie, w to że się uda i działać. Szukać okazji do zrealizowania swoich planów, wtedy wygrasz.

W Sadzie widzę odrodzenie Ciebie jako osoby silniejszej emocjonalnie.

wynik:

Umiarkowanie, As kijow do asa doc. 5 monet

Obecnie nic, bo stoisz w miejscu i się zastanawiasz co zrobić, to pokazuje Umiarkowanie które "rozciąga" czas i odwleka szanse na osiągnięcie sukcesu.

Im dłużej będziesz się zastanawiała i tkwiła w myśleniu typu "mi się nie uda", to niestety masz większe szanse na przegraną - 5 den to strata, ale nie tylko materialna ale i emocjonalna.

Czy masz już konkretne plany co do wyjazdu ? Wiesz gdzie chcesz jechać, bo jak dla mnie karty pokazują dopiero Twoje oczekiwania...

Napisano

Tutaj dziewczyny macie dużo racji z tym paziem mieczy + Cesarzowa, że to mogę być ja sama. Brak mi wiary w siebie i swoje możliwości.... Ten wyjazd jest dla mnie ogromną szansą ale boje się cholernie prawie rok w innym kraju mój angielski nie jest płynny i oglądam się ciągle na koleżankę na zasadzie jak jedziemy to razem. Przez to cały proces rekrutacji się spowalnia bo ciągle się z nią konsultuje czy wysyłamy tutaj czy tam czy coś tam. Dziś jednak naniosłam ostanie poprawki w CV i liście motywacyjnym i wysłałam do kolegi, który się tym zajmuje. On jutro za pewne je wyśle do nich a ja czekam na odp...