maddie88 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, W połowie maja kończy się mi okres próbny w pewnej firmie. Ponieważ karty dot. przedłużenia mi umowy nie są do końca na tak (http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68478-okres-google-page-rankingobny.html), zadałam dodatkowe pytanie: Jak długo będę pracować w tej firmie? 8 Buław (odpowiedź), tło: 6 Buław, Królowa Kielichów, Królowa Buław, Umiarkowanie, Kapłan => Cesarzowa No niezbyt długo... Chyba już zachodzą jakieś zmiany, które w efekcie doprowadzą do objęcia innego stanowiska... Dziwi mnie to, że w tych kartach nie widać jakiegoś żalu, tylko właśnie zadowolenie... Hm. Może zacznę coś, co będzie mi bardziej odpowiadać... Jak myślicie? Miłej niedzieli Maddie Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez maddie88 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Pracować bedziesz.. mysle ,ze do 8 dni sytuacja sie wyklaruje i bedziesz na stanowisku które bedziesz wykonywała z sercem. Bedziesz na stanowisku które Ci bedzie odpowiadało dzieki swojej odwadze i stanowczosci. 1 Cytuj
Kędry Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Pozostaniesz nadal w firmie - ale bardzo szybko dowiesz się co wobec Ciebie postanowiono. Uważam, że będziesz wykonywać nowe zadania, które dadzą Ci zadowolenie i stabilizację 1 Cytuj
alathea Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 widac zatrudnienie, Papiez czesto pokazuje mi sie na zawarcie umowy (przykladowo karty z innego watku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68437-czy-dostane-ta-prace-weryfikacja-jutro-wieczorem.html 5 kijów+ 8 pucharów+ 4 kije--> Papież i praca jest jak najbardziej! ) wiec raczej przetrwasz ten okres probny z pozytywnym wynikiem tu wlasciwie nie ma ani jednej negatywnej karty co prawda jest sporo wysilku (6 kijow, Krolowa kjiow, Umiarkowanie) - ale dasz sobie rade, moze tez dostaniesz nowe zadania/zakres - bo te karty kojarza mi sie z wyzwaniami Cytuj
maddie88 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję, dziewczyny! Ostatnio chyba faktycznie widzę wszystko w czarnych barwach... Może wymagam od siebie zbyt dużo... Podniosłyście mnie na duchu :uscisk: Zweryfikuję tak szybko, jak się da Cytuj
maddie88 Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Weryfikacja: Przedłużyli mi umowę na niezmienionych warunkach. Obecnie mam w pracy dosyć trudny okres, pracuję w sumie więcej niż śpię i nie jest to też dziedzina, w której chce się rozwijać...więc zdziwiłam się, że karty wyszły całkiem ładne... Może sytuacja zmieni się na lepsze, chociaż na razie jestem nastawiona średnio do tego, co robię... Ale nie narzekam, bo jest praca. Pozdrawiam wszystkich, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi