Skocz do zawartości

Jak długo będę tam pracować?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

W połowie maja kończy się mi okres próbny w pewnej firmie. Ponieważ karty dot. przedłużenia mi umowy nie są do końca na tak (http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68478-okres-google-page-rankingobny.html), zadałam dodatkowe pytanie:

Jak długo będę pracować w tej firmie?

8 Buław (odpowiedź), tło: 6 Buław, Królowa Kielichów, Królowa Buław, Umiarkowanie, Kapłan => Cesarzowa

No niezbyt długo... Chyba już zachodzą jakieś zmiany, które w efekcie doprowadzą do objęcia innego stanowiska... Dziwi mnie to, że w tych kartach nie widać jakiegoś żalu, tylko właśnie zadowolenie... Hm. Może zacznę coś, co będzie mi bardziej odpowiadać...

Jak myślicie?

Miłej niedzieli :slonko:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano

Pracować bedziesz.. mysle ,ze do 8 dni sytuacja sie wyklaruje i bedziesz na stanowisku które bedziesz wykonywała z sercem. Bedziesz na stanowisku które Ci bedzie odpowiadało dzieki swojej odwadze i stanowczosci.

• Lubię to! 1
Napisano

Pozostaniesz nadal w firmie - ale bardzo szybko dowiesz się co wobec Ciebie postanowiono. Uważam, że będziesz wykonywać nowe zadania, które dadzą Ci zadowolenie i stabilizację

• Lubię to! 1
Napisano

widac zatrudnienie, Papiez czesto pokazuje mi sie na zawarcie umowy

(przykladowo karty z innego watku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68437-czy-dostane-ta-prace-weryfikacja-jutro-wieczorem.html

5 kijów+ 8 pucharów+ 4 kije--> Papież i praca jest jak najbardziej! )

wiec raczej przetrwasz ten okres probny z pozytywnym wynikiem :)

tu wlasciwie nie ma ani jednej negatywnej karty

co prawda jest sporo wysilku (6 kijow, Krolowa kjiow, Umiarkowanie) - ale dasz sobie rade, moze tez dostaniesz nowe zadania/zakres

- bo te karty kojarza mi sie z wyzwaniami

Napisano

Dziękuję, dziewczyny! :jupi: Ostatnio chyba faktycznie widzę wszystko w czarnych barwach... Może wymagam od siebie zbyt dużo... Podniosłyście mnie na duchu :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk: Zweryfikuję tak szybko, jak się da :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Przedłużyli mi umowę na niezmienionych warunkach. Obecnie mam w pracy dosyć trudny okres, pracuję w sumie więcej niż śpię ;) i nie jest to też dziedzina, w której chce się rozwijać...więc zdziwiłam się, że karty wyszły całkiem ładne... Może sytuacja zmieni się na lepsze, chociaż na razie jestem nastawiona średnio do tego, co robię... Ale nie narzekam, bo jest praca. :)

Pozdrawiam wszystkich, :uscisk::kwiatek:

Maddie