london63 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Król buław, Śmierc(-), 3 kielichów(-) Pojawi się jakiś facet, ale ja nie bede gotowa na nowa relacje? no niefajne karty wyszły, może jakaś bolesna strata mnie czeka :/ ? Jak wy to widzicie? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja myślę,że rozwinie sie fajna relacja z przystojnym mężczyznom która odmieni dotychczasową sytuacje. Bądz ty zmienisz swój pogląd i postanowisz sie otworzyć na nowe z uśmiechem na twarzy. Śmierc pokazuje odejście od twoich starych schematów,otwarcie się na nowe i nastepuje twoja radosc. 1 Cytuj
london63 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 ale śmierć i 3 kielichów są odwrócone to myślałam, że czyta się jako negatyw? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 acha,kurcze ja nie stosuje odwróconych,patrze na otaczające w pozycji prostej:) To moze niech inni sie wypowiedza:) Cytuj
Kędry Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Nie będziesz gotowa na relację z buławowym - jeszcze uporczywie tkwisz w jakiś starych układach, które nie dawały Ci radości - koniecznie zerwij z przeszłością - fizycznie i mentalnie. 1 Cytuj
alathea Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Król buław, Śmierc(-), 3 kielichów(-) Pojawi się jakiś facet, ale ja nie bede gotowa na nowa relacje? no niefajne karty wyszły, może jakaś bolesna strata mnie czeka :/ ? Jak wy to widzicie? rozumiem, ze jesteś sama? jesli tak, to bedzie pan, ktory Ci sie spodoba - on może tez wykonywac jakies gesty w Twoja strone, swiadczące o tym, ze mu sie podobasz problemem sa osoby trzecie albo przy Tobie/wokol Ciebie jest wciąż ktos - kto uniemożliwia nową relację, bądź taka osoba jest po pana stronie nasuneła mi sie jeszcze jedna mozliwość - ze ten pan nie bardzo będzie do zaakceptowania przez Twoje otoczenie/środowisko 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi