Skocz do zawartości

Uczucia na miesiąc

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Król buław, Śmierc(-), 3 kielichów(-)

Pojawi się jakiś facet, ale ja nie bede gotowa na nowa relacje? no niefajne karty wyszły, może jakaś bolesna strata mnie czeka :/ ?

Jak wy to widzicie?

Napisano

Ja myślę,że rozwinie sie fajna relacja z przystojnym mężczyznom która odmieni dotychczasową sytuacje. Bądz ty zmienisz swój pogląd i postanowisz sie otworzyć na nowe z uśmiechem na twarzy.

Śmierc pokazuje odejście od twoich starych schematów,otwarcie się na nowe i nastepuje twoja radosc.

• Lubię to! 1
Napisano

ale śmierć i 3 kielichów są odwrócone to myślałam, że czyta się jako negatyw?

Napisano

acha,kurcze ja nie stosuje odwróconych,patrze na otaczające w pozycji prostej:)

To moze niech inni sie wypowiedza:)

Napisano

Nie będziesz gotowa na relację z buławowym - jeszcze uporczywie tkwisz w jakiś starych układach, które nie dawały Ci radości - koniecznie zerwij z przeszłością - fizycznie i mentalnie.

• Lubię to! 1
Napisano
Król buław, Śmierc(-), 3 kielichów(-)

Pojawi się jakiś facet, ale ja nie bede gotowa na nowa relacje? no niefajne karty wyszły, może jakaś bolesna strata mnie czeka :/ ?

Jak wy to widzicie?

rozumiem, ze jesteś sama?

jesli tak, to bedzie pan, ktory Ci sie spodoba - on może tez wykonywac jakies gesty w Twoja strone, swiadczące o tym, ze mu sie podobasz

problemem sa osoby trzecie

albo przy Tobie/wokol Ciebie jest wciąż ktos - kto uniemożliwia nową relację, bądź taka osoba jest po pana stronie

nasuneła mi sie jeszcze jedna mozliwość - ze ten pan nie bardzo będzie do zaakceptowania przez Twoje otoczenie/środowisko

• Lubię to! 1