anais_33 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Poprosiłam znajomego o " kupienie mi pewnej rzeczy " za granicą Jak spełni sie moje oczekiwanie że mi to kupi ? 6 buław, 3 monety, sad Jak najbardziej kupi, weryfikacja niedługo ... a jak wy to widzicie ? Cytuj
Kędry Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zakup będzie miał miejsce- będziesz zadowolona, ponieważ zamówienie spełni Twoje oczekiwania Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 14 Kwietnia 2013 6 buław, 3 monety, sad kupi Ci to,powinnaś być zadowolona Cytuj
iridos Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 a co to za rzecz?niby karty ładne ale de facto zakupu przyjazdu nie widac Cytuj
alathea Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Poprosiłam znajomego o " kupienie mi pewnej rzeczy " za granicą Jak spełni sie moje oczekiwanie że mi to kupi ? 6 buław, 3 monety, sad Jak najbardziej kupi, weryfikacja niedługo ... a jak wy to widzicie ? kupi, ale to nie do konca bedzie takie, jak chcialas (pods. Wieza) - lub za malo/za male i tak naprawde niby bedziesz to miala, ale bedziesz szukac tego znow (Sad) Cytuj
alathea Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 masz racje - i od razu wyglada nieco lepiej przy tej Gwiezdzie choc nie podoba mi sie Sad, chyba ze chodzi o cos -co juz anais miala badz, co pozwoli jej znow "odzyc" Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Poprosiłam znajomego o " kupienie mi pewnej rzeczy " za granicą Jak spełni sie moje oczekiwanie że mi to kupi ? 6 buław, 3 monety, sad Jak najbardziej kupi, weryfikacja niedługo ... a jak wy to widzicie ? kupi, kupi : będziesz wyglądać go z tym zakupem jak pierwszej gwiazdki w Święta Cytuj
anais_33 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 masz racje - i od razu wyglada nieco lepiej przy tej Gwiezdzie choc nie podoba mi sie Sad, chyba ze chodzi o cos -co juz anais miala badz, co pozwoli jej znow "odzyc" sąd - są to perfumy które miałam i jestem w nich zakochana ))) i poprosiłam o przywiezienie bo ich u nas nie ma ( Cytuj
alathea Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 ja mialam kiedys taka akcje ze swoimi, pani mi powiedziala, ze zaprzestaja produkcji - to spanikowana zaopatrzylam sie w mega falkonik teraz sa 3x tansze - nawet w drogerii do dostania Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 14 Kwietnia 2013 ja mialam kiedys taka akcje ze swoimi, pani mi powiedziala, ze zaprzestaja produkcji - to spanikowana zaopatrzylam sie w mega falkonikteraz sa 3x tansze - nawet w drogerii do dostania Moich ukochanych perfum od lat nie ma w sklepach...Przestali do Polski sprowadzać,muszę na allegro szukać... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Kupi Ci i bedziesz przeszczesliwa Cytuj
anais_33 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 weryfikacja : niestety perfumy nie zostały kupione ... Cytuj
iridos Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 a jednak....gdyby 6b była zwieńczeniem rozkładu byłabym na tak a na wyjściu nie po raz pierwszy z obserwacji wynika nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi