Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Czy Pan X Jeszcze W Kwietniu Pojedzie Do Pracy ? Kro Buław ~ Mag ~ As Buław/10 Denarow --> Mag ----Kapłanka--Kapłanka--Świat--Świat------ -------Cesarz---Mag----Sąd------ ----------Kapłan----Świat------- ---------------Cesarz------- No ja myślę że zdecydowanie pojedzie... Tylko nie wiem czy powroci do firmy w ktorej pracował (a obecnie jest zastoj), czy będzie to zupełnie inna firma (?) hmmm... A jak Wy to widzicie ? P.S. Rozkład dla mojego brata... Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy Pan X Jeszcze W Kwietniu Pojedzie Do Pracy ? Kro Buław ~ Mag ~ As Buław/10 Denarow --> Mag ----Kapłanka--Kapłanka--Świat--Świat------ -------Cesarz---Mag----Sąd------ ----------Kapłan----Świat------- ---------------Cesarz------- w ostatnim tygodniu kwietnia wygląda na to, że wyjedzie. To wyjazd zagraniczny zdaje się...najprawdopodobniej będzie do tego samego miejsca, ale znajmomi mogą zaproponować pracę w innej firmie albo inną funkcję, w której już był. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Daffne litrówki Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję Pięknie Dafiinko ...tak, to wyjazd za granicę...:* Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Czy Pan X Jeszcze W Kwietniu Pojedzie Do Pracy ? Kro Buław ~ Mag ~ As Buław/10 Denarow --> Mag ----Kapłanka--Kapłanka--Świat--Świat------ -------Cesarz---Mag----Sąd------ ----------Kapłan----Świat------- ---------------Cesarz------- No ja myślę że zdecydowanie pojedzie... Tylko nie wiem czy powroci do firmy w ktorej pracował (a obecnie jest zastoj), czy będzie to zupełnie inna firma (?) hmmm... A jak Wy to widzicie ? P.S. Rozkład dla mojego brata... Mysti- nie biorę podsum pod uwagę- tak mi się nasunęło- nowe działania w tym co juz zna- wygląda na to, że w starej firmie- wyjazd jak najbardziej.... tylko na czasie sie nie znam- wiem, ze buławy to wiosna, Cesarz, Kapłan i Sąd- sugerują, że będzie to firma, którą zna -czyli ta stara Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję Bardzo Roguś...oby, oby (barrrdzo chciałby wrocić do starej firmy z pewnych względow - choćby na niedługi czas)...na pewno będzie weryfikacja - wtedy też będą punkciki... Kochane jesteście Dziewuszki.)) Cytuj
Gość Nexie Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy Pan X Jeszcze W Kwietniu Pojedzie Do Pracy ? Kro Buław ~ Mag ~ As Buław/10 Denarow --> Mag ----Kapłanka--Kapłanka--Świat--Świat------ -------Cesarz---Mag----Sąd------ ----------Kapłan----Świat------- ---------------Cesarz------- Myśle, że pojedzie Może ktoś mu pomoże ze znalezieniem pracy w innej firmie albo zamiast czyjejś pomocy ktoś "odgórny" z jakiejś firmy złoży mu propozycję. Ogólnie pojawi się szansa na pracę z lepszym wynagrodzeniem niż dotychczas. Więc nie będzie to firma w której pracował, ale będzie zadowolony Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Nexie Cytuj
Arshi Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Wyglada ze pojedzie ale raczej sam bedzie o taka mozliwosc zabiegal Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 No zabiega, zabiega nie siedzi bezczynnie, działa - wysyła cv i inne takie tam...poza tym Jego bardzo dobry kolega też coś tam zagaduje aby pojechał do Niego...itd. Jemu z pewnych względow zależy aby choć jeszcze na "moment" wrocić do firmy w ktorej pracował...ale z drugiej strony - nie chce czekać nie wiadomo ile na rozruch... No zobaczymy jak to się potoczy, zweryfikuje na pewno.)) Arshi, Vanaliko Dziękuję Wam Serdecznie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ostatnio nie daje do interpretacji nic i rzadko na forum zaglądam...iii na śmierć o tym rozkładzie zapomniałam... A więc tak: Pan w kwietniu nie wyjechał do pracy...było spoooro ofert z różnych firm ale na pracę w żadnej z nich się nie zdecydował...w maju podjął pracę w nowej firmie, a dzień przed jej podjęciem - odezwali się z firmy w której pracował - z propozycją, ale odmówił... Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 ach czyli propozycje i szasne były (mag), jednak Pan nie przyjął skłaniając się ku wyczekiwaniu na lepiejn płatne oferty (as buław) (10 monet). Dzięki za weryfikacje Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Podsum z HB jest XII Wisielec i Cesarzowa... Cos tu bedzie musial zmienic w planach jeszcze. Powinno sie udac, ale w pozniejszym terminie i nieco plany beda zmienione. Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ostatnio nie daje do interpretacji nic i rzadko na forum zaglądam...iii na śmierć o tym rozkładzie zapomniałam... A więc tak: Pan w kwietniu nie wyjechał do pracy...było spoooro ofert z różnych firm ale na pracę w żadnej z nich się nie zdecydował...w maju podjął pracę w nowej firmie, a dzień przed jej podjęciem - odezwali się z firmy w której pracował - z propozycją, ale odmówił... Ale ja mam refleks ostatnio... Widze, ze juz zweryfikowane... Czyli, ze jednak zmiana planow... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 ach czyli propozycje i szasne były (mag), jednak Pan nie przyjął skłaniając się ku wyczekiwaniu na lepiejn płatne oferty (as buław) (10 monet). Dzięki za weryfikacje No dokładnie ))... Dość długo czekał na info z firmy w której pracował/na rozruch (dlatego początkowo nie przyjmował innych ofert), ale zaczęły tam się dziać dziwne rzeczy...później już odpuścił, wybrał tą firmę która mu pasowała i końcem maja podjął pracę... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ale ja mam refleks ostatnio... Widze, ze juz zweryfikowane... Czyli, ze jednak zmiana planow... )) No dokładnie tak jak napisałaś Słonko - w późniejszym terminie i zmiana planów...bravo.)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi