Skocz do zawartości

proszę o pomoc w interpretacji CZY W CIĄGU 6 MIESIĘCY POZNAM NOWEGO PARTNERA

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę z interpretacją. Stwierdziłam, że skoro mój ostatni związek czeka śmierć i ma to być dobre dla mnie rozłożyłam rozkład czy w ciągu 6 miesięcy poznam nowego partnera/miłość. Wyszło:

1. Czy w ciągu 6 miesięcy pojawi się nowy Pan- 2 miecze odwrócone- stwierdziłam, że wszystko zależy ode mnie bo muszę coś zakończyć raz na zawsze żyby otworzyć się na nowe (to ma być mój konkretny wybór)

2.Jak potoczy się znajomość- Sąd Ostateczny- hmmm i tutaj nie wiem czy odrodzą się moje uczucia, pokocham kogoś nowego, czy też ślub?

3.Czy pojawi się ktoś z przeszłości- Król Mieczy- przerażenie...czy może to być mój były, wredny ostry wyrachowany?

4.Jak potoczy się znajomość z Panem z przeszłości- 10 mieczy- nic dobrego, ból cierpienie łzy

5. Co się wydarzy w tym okresie w sferze uczuciowej- PUSTELNIK - NIC- muszę pobyć sama wszystko przemyśleć

6.Czy w tym okresie stworzę nowy trwały związek- As denarów- wygląda na to że tak, że mam takie marzenia któr mogą się spełnić

7.Z kim stworzę ten związek- 10 kielichów- z kimś kochającym domek, więzi rodzinne, ...

8. Kim będzie ten partner- Rycerz mieczy odwrócony- i tutaj nie wiem- ktoś w mundurze mi się kojarzy, ktoś o twrdych poglądach,

9. Przyszłość z tą osobą- 5 buław- masakra jakaś:( kłotnie, bitwa, konkurencja

Sumując 1karta mówi o wyborze między facetem z przeszłości a nowym, jeśli wrócę do poprzedniego czekają mnie smutki, a jeśli będę z nowym to też nie ciekawie te 5 buław:(

Może powinnam jeszcze sobie ze związkami poczekać?

Napisano

Raczej musisz poczekac,gdyz pan pod Rycerzem Mieczy,to osoba inteligentna,aczkolwiek impulsywna i nie znoszaca sprzeciwu..

Przyszlosc-5 Bulaw z Rycerzem Mieczowym moze wskazywac na stosowanie przemocy..Kocha dom,ale tytlko na jego warunkach..

Nie Polecam :)

Napisano

dziękuję... wygląda na to, że nic na siłę... chociaż człowiek chce być kochanym...ech...

Napisano

tak też myślałam...lepiej poczekać, niż łapać się za byle kogo aby był:)

Napisano

Żeby zacząć cos nowego , to trzeba zostawic i pozbyć się to, co stare , niepotrzebne , co się wypaliło i nie daje nam ruszyc do przodu i otworzyc się na nową miłośc.

Pustelnik w uczuciach mówi zebys pozostała sama , zebyś zwróciła się do swego wnętrza i wszystko przemyslała na spokojnie .Pustelnik to przeciez mądrość i dojrzałość

Kazde doswiadczenie czyni nas madrzejszym i dojrzalszym i ty masz taka sie stać i wyciagnąc wnioski co dał ci poprzedni związek.

To nie sztuka złapac nastepnego , ale co z tego jak bedziesz popełniała te same błędy.Pozdrawiam.