ivi123 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Mam prośbę z interpretacją. Stwierdziłam, że skoro mój ostatni związek czeka śmierć i ma to być dobre dla mnie rozłożyłam rozkład czy w ciągu 6 miesięcy poznam nowego partnera/miłość. Wyszło: 1. Czy w ciągu 6 miesięcy pojawi się nowy Pan- 2 miecze odwrócone- stwierdziłam, że wszystko zależy ode mnie bo muszę coś zakończyć raz na zawsze żyby otworzyć się na nowe (to ma być mój konkretny wybór) 2.Jak potoczy się znajomość- Sąd Ostateczny- hmmm i tutaj nie wiem czy odrodzą się moje uczucia, pokocham kogoś nowego, czy też ślub? 3.Czy pojawi się ktoś z przeszłości- Król Mieczy- przerażenie...czy może to być mój były, wredny ostry wyrachowany? 4.Jak potoczy się znajomość z Panem z przeszłości- 10 mieczy- nic dobrego, ból cierpienie łzy 5. Co się wydarzy w tym okresie w sferze uczuciowej- PUSTELNIK - NIC- muszę pobyć sama wszystko przemyśleć 6.Czy w tym okresie stworzę nowy trwały związek- As denarów- wygląda na to że tak, że mam takie marzenia któr mogą się spełnić 7.Z kim stworzę ten związek- 10 kielichów- z kimś kochającym domek, więzi rodzinne, ... 8. Kim będzie ten partner- Rycerz mieczy odwrócony- i tutaj nie wiem- ktoś w mundurze mi się kojarzy, ktoś o twrdych poglądach, 9. Przyszłość z tą osobą- 5 buław- masakra jakaś kłotnie, bitwa, konkurencja Sumując 1karta mówi o wyborze między facetem z przeszłości a nowym, jeśli wrócę do poprzedniego czekają mnie smutki, a jeśli będę z nowym to też nie ciekawie te 5 buław:( Może powinnam jeszcze sobie ze związkami poczekać? Cytuj
azkan Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Raczej musisz poczekac,gdyz pan pod Rycerzem Mieczy,to osoba inteligentna,aczkolwiek impulsywna i nie znoszaca sprzeciwu.. Przyszlosc-5 Bulaw z Rycerzem Mieczowym moze wskazywac na stosowanie przemocy..Kocha dom,ale tytlko na jego warunkach.. Nie Polecam Cytuj
ivi123 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 dziękuję... wygląda na to, że nic na siłę... chociaż człowiek chce być kochanym...ech... Cytuj
kicia123 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 skup się na sobie, to jeszcze nie Twoj czas. Cytuj
ivi123 Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Napisano 15 Kwietnia 2013 tak też myślałam...lepiej poczekać, niż łapać się za byle kogo aby był Cytuj
syla3 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Żeby zacząć cos nowego , to trzeba zostawic i pozbyć się to, co stare , niepotrzebne , co się wypaliło i nie daje nam ruszyc do przodu i otworzyc się na nową miłośc. Pustelnik w uczuciach mówi zebys pozostała sama , zebyś zwróciła się do swego wnętrza i wszystko przemyslała na spokojnie .Pustelnik to przeciez mądrość i dojrzałość Kazde doswiadczenie czyni nas madrzejszym i dojrzalszym i ty masz taka sie stać i wyciagnąc wnioski co dał ci poprzedni związek. To nie sztuka złapac nastepnego , ale co z tego jak bedziesz popełniała te same błędy.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi