elna Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 pustlenik , sad ostateczny, ksiezyc Pan zachowuje duza ostorznosc w naszej znajomosci, moze nawiazac sie jakas relacja ale niestety nie bedzie to nic stlaego, co najwyzej romans. Prosze o pomoc w interpretacji i z gory dziekuje
JagodowaTruskawka Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Powiedzialabym raczej ze Pan jakyb Cie unikal badz trzymal dystans. Jeszcze ten ksiezyc, pokazujacy jakby jego drugie oblicze,cos falszywego.. Uwazalabym na niego.
Gość alles-in1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie bedzie tutaj zadnego romansu, uwazam podobniej jak jagodowa truskawka uwazaj na niego.
pawel116 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 A Pan ma rodzinę? Jeśli tak to nie jest Tobą zainteresowany.
niiwa Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Rozkładałaś tylko AW? - to ważne, jeśli tak, to z mniejszą powagą interpretujemy - zachowując wymowę - POWINNAŚ napisać czy losowałaś z całej talii??
JagodowaTruskawka Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Dlaczego ma na Niego uważać ? Pytam ~ ponieważ zaintrygowały mnie Wasze interpretacje... Gdyż...ja nie widzę w kartach nic "groźnego"...widać natomiast że Pan jest od Ciebie oddalony Elno, czyt. nie widać w kartach aby był Tobą jakoś szczegolnie zainteresowany...po tych kartach myślę rownież - że Pan jest zajęty... Groznego - tak mi sie skojarzyl ten ksiezyc, ktory cos ukrywa. Widzimy cos inaczej, czesto pokazuje mi falszywe intencje,podstep.
ONYXT Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja też widzę coś niepokojącego w tym rozkładzie. Pytanie o związek, a karty wskazują głęboką, melancholijną samotność, może efekt życiowego bilansu. Tak jakby ten człowiek cierpiał na jakieś chroniczne osamotnienie albo też nie był zdolny zbudować trwałego związku.
pawel116 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 nic tu nie ma, daj sobie znim spokoj Księżyc może też mówić o złudzeniach właśnie...
Gość ANEZ Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 pustlenik , sad ostateczny, ksiezyc Pan zachowuje duza ostorznosc w naszej znajomosci, moze nawiazac sie jakas relacja ale niestety nie bedzie to nic stlaego, co najwyzej romans. Prosze o pomoc w interpretacji i z gory dziekuje Pan nie jest zainteresowany relacją, On ma nieustabilizowane swoje życie osobiste i na mim się obecnie skupia. Jego stosunek do Ciebie na ten moment jest emocjonalnie obojętny.
Gość Daffne Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Kochani...wątek niezgodny z regulaminem..nie rozumiem dlaczego wszyscy interpretują...
Rekomendowane odpowiedzi