women32 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Kochani czeka mnie dzisiaj ważna rozmowa,troszkę,ale tylko odrobinkę się denerwuję.Zadałam pytanie kartom: Jak powinnam podejść komisję,żeby wywrzeć na nich dobre wrażenie? Umiarkowanie odwr,Śmierć odwr,6 buław Muszę wykazać się dużą motywacją,równowagą wewnętrzną,chęcią do działania,zachować pewność i wiarę w siebie i w swoje możliwości.Karta Śmierci oznacza,że muszę pokazać im,że chcę zamknąć stary etap w życiu zawodowym i zacząć nowy.Pozytywne nastawienie i chęć do pokonywania przeszkód powinno ich do mnie przekonać... Jak przebiegnie sama rozmowa ? Słońce,Walet buław odwr,10 pucharów Pierwsza karta sugeruje,że rozmowa przebiegnie pozytywnie,w Walecie pucharów być może padnie jakaś cięta riposta z ich strony jakiś nietaktowny żart lub złośliwy docinek...10 pucharów to karta szczęśliwych zakończeń,czyli myślę,że rozmowa przebiegnie pomyślnie.Taką mam nadzieję Kochani zerkniecie ? zweryfikuje jutro :-) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez women32 1 Cytuj
alathea Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 1. powinnaś wykazać się dużą determinacją, konsekwencja 2. bedzie mila atmosfera, moze tylko taka "rozmowa" w jedną stronę - bez duzego odzewu, bez wielu komentarzy ale raczej pozytywnie bedzie Cytuj
women32 Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Napisano 15 Kwietnia 2013 Było dobrze :-) jestem happy :samba: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi