Skocz do zawartości

rozmowa kwalifikacyjna ( komisja w sprawie dotacji )

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kochani czeka mnie dzisiaj ważna rozmowa,troszkę,ale tylko odrobinkę się denerwuję.Zadałam pytanie kartom:

Jak powinnam podejść komisję,żeby wywrzeć na nich dobre wrażenie?

Umiarkowanie odwr,Śmierć odwr,6 buław

Muszę wykazać się dużą motywacją,równowagą wewnętrzną,chęcią do działania,zachować pewność i wiarę w siebie i w swoje możliwości.Karta Śmierci oznacza,że muszę pokazać im,że chcę zamknąć stary etap w życiu zawodowym i zacząć nowy.Pozytywne nastawienie i chęć do pokonywania przeszkód powinno ich do mnie przekonać...

Jak przebiegnie sama rozmowa ?

Słońce,Walet buław odwr,10 pucharów

Pierwsza karta sugeruje,że rozmowa przebiegnie pozytywnie,w Walecie pucharów być może padnie jakaś cięta riposta z ich strony jakiś nietaktowny żart lub złośliwy docinek...10 pucharów to karta szczęśliwych zakończeń,czyli myślę,że rozmowa przebiegnie pomyślnie.Taką mam nadzieję

Kochani zerkniecie ? :_kwiatek: zweryfikuje jutro :-)

Edytowane przez women32
  • Lubię to! 1
Napisano

1. powinnaś wykazać się dużą determinacją, konsekwencja

2. bedzie mila atmosfera, moze tylko taka "rozmowa" w jedną stronę - bez duzego odzewu, bez wielu komentarzy

ale raczej pozytywnie bedzie