Gość alles-in1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam, Mam dzis wazne spotkanie w sprawie podpisania kontraktu, zadalam kartom pytanie jak sie zrealizuje dzis podpisanie kontraktu... Giermek bulaw, 5bulaw, 8mieczy ---> nie dojdzie do podpisania kontraktu, bo cos stanie mi na drodze, moze cos z dzieckiem? Zapytalam Co stanie mi na drodze do podpisania kontraktu, wypadly te same karty, dociagnelam 10mieczy i sie boje, ze cos sie mojemu dziecku moze sie stac... Zadawajac inne pytania uparcie wypadaly mi te same karty, ktore podalam wyzej... Powinnam sie martwic? Cytuj
pawel116 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Podpiszesz ten kontrakt, choć nie będą Ci do końca odpowiadały jego warunki, ale zaryzykujesz z myślą, że "nie taki diabeł straszny jak go malują". Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
Trida Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 a mi sie wydaje, ze kontraktu nie podpiszesz. Wg mnie powinnas sie zastanowic, czy aby na pewno ten kontrakt jest dla Ciebie czyms dobrym. Cytuj
ONYXT Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Też widzę jakieś przeciwności. Może się okazać, że szczegółowe warunki kontraktu Ci nie pasują i nie podpiszesz przez wzgląd na te szczegóły. Nie pasuje Ci ten kontrakt, masz wątpliwości - jeśli podpiszesz, to wbrew sobie. Cytuj
iridos Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 podpisać jak najbardziej możesz dziś tylko dokąd cie ta droga prowadzi...szkoda ze brak karty do 8 i nerwówka jakaś cie czeka Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam, Mam dzis wazne spotkanie w sprawie podpisania kontraktu, zadalam kartom pytanie jak sie zrealizuje dzis podpisanie kontraktu... Giermek bulaw, 5bulaw, 8mieczy ---> nie dojdzie do podpisania kontraktu, bo cos stanie mi na drodze, moze cos z dzieckiem? Zapytalam Co stanie mi na drodze do podpisania kontraktu, wypadly te same karty, dociagnelam 10mieczy i sie boje, ze cos sie mojemu dziecku moze sie stac... Zadawajac inne pytania uparcie wypadaly mi te same karty, ktore podalam wyzej... Powinnam sie martwic? jest coś, na co wcześniej nie zwróciłaś uwagi w kontrakcie... jakiś szczegół, banał, który chyba sprawi, że nie podpiszesz dokumentów... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 WERYFIKACJA Kontrakt podpisalysmy, oczywiscie zwrocilam uwage co mi sie w kontrakcie nie podoba i zostalo to od reki zmienione Dziekuje za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi