Skocz do zawartości

podpisanie waznego kontraktu

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Witam,

Mam dzis wazne spotkanie w sprawie podpisania kontraktu, zadalam kartom pytanie jak sie zrealizuje dzis podpisanie kontraktu...

Giermek bulaw, 5bulaw, 8mieczy ---> nie dojdzie do podpisania kontraktu, bo cos stanie mi na drodze, moze cos z dzieckiem?

Zapytalam

Co stanie mi na drodze do podpisania kontraktu, wypadly te same karty, dociagnelam 10mieczy i sie boje, ze cos sie mojemu dziecku moze sie stac... Zadawajac inne pytania uparcie wypadaly mi te same karty, ktore podalam wyzej...

Powinnam sie martwic?

Napisano (edytowane)

Podpiszesz ten kontrakt, choć nie będą Ci do końca odpowiadały jego warunki, ale zaryzykujesz z myślą, że "nie taki diabeł straszny jak go malują".

Edytowane przez pawel116
Napisano

a mi sie wydaje, ze kontraktu nie podpiszesz. Wg mnie powinnas sie zastanowic, czy aby na pewno ten kontrakt jest dla Ciebie czyms dobrym.

Napisano

Też widzę jakieś przeciwności. Może się okazać, że szczegółowe warunki kontraktu Ci nie pasują i nie podpiszesz przez wzgląd na te szczegóły. Nie pasuje Ci ten kontrakt, masz wątpliwości - jeśli podpiszesz, to wbrew sobie.

Napisano

podpisać jak najbardziej możesz dziś tylko dokąd cie ta droga prowadzi...szkoda ze brak karty do 8

i nerwówka jakaś cie czeka

Napisano
Witam,

Mam dzis wazne spotkanie w sprawie podpisania kontraktu, zadalam kartom pytanie jak sie zrealizuje dzis podpisanie kontraktu...

Giermek bulaw, 5bulaw, 8mieczy ---> nie dojdzie do podpisania kontraktu, bo cos stanie mi na drodze, moze cos z dzieckiem?

Zapytalam

Co stanie mi na drodze do podpisania kontraktu, wypadly te same karty, dociagnelam 10mieczy i sie boje, ze cos sie mojemu dziecku moze sie stac... Zadawajac inne pytania uparcie wypadaly mi te same karty, ktore podalam wyzej...

Powinnam sie martwic?

jest coś, na co wcześniej nie zwróciłaś uwagi w kontrakcie...

jakiś szczegół, banał, który chyba sprawi, że nie podpiszesz dokumentów...

Gość alles-in1
Napisano

WERYFIKACJA

Kontrakt podpisalysmy, oczywiscie zwrocilam uwage co mi sie w kontrakcie nie podoba i zostalo to od reki zmienione :) Dziekuje za interpretacje :_okok: