Skocz do zawartości

kontakt do tygodnia

kuras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czym zakoncza sie moje oczekiwania na kontakt mecenasa w sprawie zasadzonych alimentow do konca tego tygodnia.

calosc:

AS MIECZY...5DENAROW...3PUCHAROW

Odezwie sie, decyzja zapadnie, domniemam ze nie bedzie to wysoka kwota i bede z niej zadowolony.

Napisano

Jak najbardziej sie odezwie..ale,tak jak mowisz,suma wysoka...potrzeba zacisniecia pasa (5 monet,3 kiel) :)

Napisano

As mieczy to świadomość - a więc poinformuje cię, że trzeba się jeszcze postarać, aby uzyskać to, to zadowalające.

5 monet to dalsze starania, nie będzie więc efektu końcowego w tym temacie, może wskazana będzie pomoc/ingerencja rodziny-zeznania-ich udział w sprawie.

Powiadomi cię o nowych aspektach w sprawie, nowych możliwościach

Napisano

Ja bym pwoiedziala ze kwota bedzie niska i bedziesz szczesliwy z tej decyzji

Napisano

zweryfikuj proszę, jak dla mnie uda się i będzie to kwota, ani za niska, ale też nie za wysoka - taka ot, na Twoje możliwości

Napisano

Dziekuje. Na pewno zweryfikuje jak tylko dostane jakakolwiek informacje.

Napisano
Czym zakoncza sie moje oczekiwania na kontakt mecenasa w sprawie zasadzonych alimentow do konca tego tygodnia.

calosc:

AS MIECZY...5DENAROW...3PUCHAROW

Odezwie sie, decyzja zapadnie, domniemam ze nie bedzie to wysoka kwota i bede z niej zadowolony.

Na kontakt możesz poczekać, jeżeli będzie się przedłużał to sam doprowadz do kontaktu. Informacje mogą być niezbyt pomyślne, tak jakby trzeba było iść na kompromis.

Napisano
As mieczy to świadomość - a więc poinformuje cię, że trzeba się jeszcze postarać, aby uzyskać to, to zadowalające.

5 monet to dalsze starania, nie będzie więc efektu końcowego w tym temacie, może wskazana będzie pomoc/ingerencja rodziny-zeznania-ich udział w sprawie.

Powiadomi cię o nowych aspektach w sprawie, nowych możliwościach

Tak, chodzi tu o kwote tymczasowa tzw:zabezpieczajaca do wrzesnia, konkretne decyzje zapadna wlasnie we wrzesniu na kolejnej rozprawie,

dziekuje

• Maestro
Napisano

Pod koniec tygodnia powinien się odezwać...

Napisano

WERYFIKACJA.

Minal tydzien, bez odzewu. Mam nadzieje,ze odezwie sie jutro. Dziekuje Wam bardzo za pomoc. Pozdrawiam.

Gość alles-in1
Napisano

Pewnie odezwie sie juz niedlugo, ale to nie bedzie niska kwota...

Napisano

KOLEJNA WERYFIKACJA,,,

Dostalem wiadomosc kilka minut temu, czyli dzien po pytanym w kartach terminie,.. :)

Co do kwoty to zostala delikatnie podwyzszona...chyba tylko dla zasady aby strona za bardzo nie plakala.. :)) jak dla mnie to wygrana.. :))

dzieki wielkie jeszcze raz

• Maestro
Napisano
KOLEJNA WERYFIKACJA,,,

Dostalem wiadomosc kilka minut temu, czyli dzien po pytanym w kartach terminie,.. :)

Co do kwoty to zostala delikatnie podwyzszona...chyba tylko dla zasady aby strona za bardzo nie plakala.. :)) jak dla mnie to wygrana.. :))

dzieki wielkie jeszcze raz

Ja tak mam b.często, że kontakt jest jakby" chwilę" później po założonym czasie:)