kuras Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Czym zakoncza sie moje oczekiwania na kontakt mecenasa w sprawie zasadzonych alimentow do konca tego tygodnia. calosc: AS MIECZY...5DENAROW...3PUCHAROW Odezwie sie, decyzja zapadnie, domniemam ze nie bedzie to wysoka kwota i bede z niej zadowolony. Cytuj
azkan Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak najbardziej sie odezwie..ale,tak jak mowisz,suma wysoka...potrzeba zacisniecia pasa (5 monet,3 kiel) Cytuj
niiwa Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 As mieczy to świadomość - a więc poinformuje cię, że trzeba się jeszcze postarać, aby uzyskać to, to zadowalające. 5 monet to dalsze starania, nie będzie więc efektu końcowego w tym temacie, może wskazana będzie pomoc/ingerencja rodziny-zeznania-ich udział w sprawie. Powiadomi cię o nowych aspektach w sprawie, nowych możliwościach Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja bym pwoiedziala ze kwota bedzie niska i bedziesz szczesliwy z tej decyzji Cytuj
Gość Cohen Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 zweryfikuj proszę, jak dla mnie uda się i będzie to kwota, ani za niska, ale też nie za wysoka - taka ot, na Twoje możliwości Cytuj
kuras Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziekuje. Na pewno zweryfikuje jak tylko dostane jakakolwiek informacje. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Czym zakoncza sie moje oczekiwania na kontakt mecenasa w sprawie zasadzonych alimentow do konca tego tygodnia. calosc: AS MIECZY...5DENAROW...3PUCHAROW Odezwie sie, decyzja zapadnie, domniemam ze nie bedzie to wysoka kwota i bede z niej zadowolony. Na kontakt możesz poczekać, jeżeli będzie się przedłużał to sam doprowadz do kontaktu. Informacje mogą być niezbyt pomyślne, tak jakby trzeba było iść na kompromis. Cytuj
kuras Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 As mieczy to świadomość - a więc poinformuje cię, że trzeba się jeszcze postarać, aby uzyskać to, to zadowalające.5 monet to dalsze starania, nie będzie więc efektu końcowego w tym temacie, może wskazana będzie pomoc/ingerencja rodziny-zeznania-ich udział w sprawie. Powiadomi cię o nowych aspektach w sprawie, nowych możliwościach Tak, chodzi tu o kwote tymczasowa tzw:zabezpieczajaca do wrzesnia, konkretne decyzje zapadna wlasnie we wrzesniu na kolejnej rozprawie, dziekuje Cytuj
iridos Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 wg mnie w czasie o jaki pytasz kontaktu nie będzie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 16 Kwietnia 2013 Pod koniec tygodnia powinien się odezwać... Cytuj
kuras Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 WERYFIKACJA. Minal tydzien, bez odzewu. Mam nadzieje,ze odezwie sie jutro. Dziekuje Wam bardzo za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Pewnie odezwie sie juz niedlugo, ale to nie bedzie niska kwota... Cytuj
kuras Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 KOLEJNA WERYFIKACJA,,, Dostalem wiadomosc kilka minut temu, czyli dzien po pytanym w kartach terminie,.. Co do kwoty to zostala delikatnie podwyzszona...chyba tylko dla zasady aby strona za bardzo nie plakala.. ) jak dla mnie to wygrana.. ) dzieki wielkie jeszcze raz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 KOLEJNA WERYFIKACJA,,, Dostalem wiadomosc kilka minut temu, czyli dzien po pytanym w kartach terminie,.. Co do kwoty to zostala delikatnie podwyzszona...chyba tylko dla zasady aby strona za bardzo nie plakala.. ) jak dla mnie to wygrana.. ) dzieki wielkie jeszcze raz Ja tak mam b.często, że kontakt jest jakby" chwilę" później po założonym czasie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi